) е киви, ягода и авокадо. Може да опитате така за неядящите плодове, вкусно е. В подобна форма давам и зелении на салата (айсберг, чери домат на ситно и разбърквани за спойка с меко авокадо), защото последно като опитах в "свободна" и се задави доста зле.

Морков ако дам, само го рендосва и плюе парченца из цялата къща. Обаче зеле и морков е идея, ще направя на ситно и да видим. В яслата редовно има за обяд салата настърган морков или червено цвекло и уж яде, но вкъщи не е супер фен. Цвекло яде всъщност навън ако има мариновано, ноо цапаницата се досещате каква е.
Гризе като заек, е вярно, малко отива в корема, щедро ръси по земята, ама аз пак се радвам, че проявява интерес. С плодовете е малко странен, яде да кажем праскови като невидял и в един момент вече само тръска глава и не иска да опита. Онзи ден ме замерва с любимите си преди това малини. Мисля си все пак, че както на мен не ми се яде всеки ден пиле с картофи, макар и много да го обичам, така и той си има предпочитания. Ето днес за закуска си направих кускус със сирене и масло, на него уж по-здравословно овесени ядки с чия и фурми и седнахме двамата на масата. Е напълно ми отказа овесените ядки и сочи ли сочи кускуса. Ми разменихме закуските, какво да правя 
Понеже не яде по много, досега му се разминаваше, но започнах да го свалям от масата вече. Можем да си вземем една кокошка да кълве по пода
Препоръчани теми