Да бягат болестите надалече от октомврийското човече! - Тема 20

• 74 699
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Чуби..... под нивото, възпитанието, образованието и културата ми е да коментирам поста ти. От тук нататък няма да коментирам постове на жени, на които им хлопат капаците.

# 616
Чъби, чудя се кога ли някой ще те ошамари на живо с тая голяма уста и големи претенции за всезнайство. Честно, предизвикваш всичко най-лошо в мен Crazy

# 617
Тоя свинктер нещо свинско ли е Grinning Щото нашият младеж със сигурност си владее сфинктера, че даже и ми показва кога му се ходи и изчаква (засега по малко де) да го заведем до 00. Освен смешната страна друго няма сми да се коментира..

Помбер ние слагахме ваксина против Варицела заедно с другата срещу трите шарки, нямаше никакви странични ефекти. Има и комбинирана 4-валентна, но в центъра за имунизация казаха, че по-често имало след нея Т. Исках и аз да си я сложа всъщност, но преди Бонбона не ми дадоха, заради кърменето. Пък точно там разбрах, че съм бременна и се разминах. Ако те интересува, мога да видя в картона какви марки са.

Пош много ти се е струпало, но добре, че сте хванали нещата навреме. Как разбра, че има проблем - цвят ли се промени, очертания, болка? На мен целите ръце са ми в ситни бенки и от време на време се притеснявам. Сега пък за втори път около бременността ми се появяват едни ужасни израстъци по зони на триене (около врата, мищници) и така си и остават, много ме дразнят, но явно съм предразположена. Дано поне косата не ми остане такава пишман къдрава, че съм като дамаджана.

# 618
Фиффи, бях на дерматолог заради друго, смешно звучи, ма нещо ме накара да ида. И докторката ми огледа бенкие, каза, че тази не й харесва и да я махнем. Беше големичка, тъмна и краищата й бяха като наръфани.

# 619
Важното е, че сте я хванали навреме Hug

# 620
  • Пловдив
Тук пак е станало забавно Grinning
Само да кажа на Лид да опита с Шуслерова сол 7.Вчера точно за това си говорихме с кръстницата на детето.Нейното момче е било така и с тази сол се справили с проблема.
 Ние сме болни,страшна хрема.То сополи,то чудо.По цяла но се надхвърляме,ако успеем да заспим де. Иначе фъстъчка е много буйна,обожава котки и само това й е в ума.

# 621
Пош да, за очертанията сякаш съм чела, че е показателно ако не за друго, поне за преглед. Добре, че сте хванали нещата навреме и сте взели мерки! Ще се проверяваш и така. То и слънцето сякаш от година на година по-силно става.. все трябва да е омазан човек с UV филтри.

# 622
Явно топлото време не се отразява добре на психически нестабилните хора ... без коментар
В петък сложихме последната ваксина ,но до мерки и теглилки не стигнахме че беше голяма драма
Хубави слънчеви дни Heart

# 623
Много е обидно да се правят подобни квалификации и крайни изказвания. Лидче, подминавай подобни “добронамерени” постове. Аз също съм в групата на малоумните майки, които доскоро пасираха. То на чужд гръб и сто тояги са малко, всеки може да съди, без да е изпитал някои неща на гърба си. Жалко, че пред прага на такъв хубав християнски празник като Великден, не можем да бъдем малко по-смирени и понякога да замълчим, когато не можем да бъдем от полза.

# 624
Лид, много добре си го написала 😚.
Иначе аз не мога да помогна с изея за запека, но си мисля, че може пък хубавото време и тичането навън на диването да спомогне да се балансират нещата.
Нашия синковец пък е станал едшн срамежлив....все се вре в мен като види някой непознат Sad.

# 625
  • Варна
Здравейте
Само едно ще кажа по темата
'' Всичко се връща, понякога не може да разбереш от къде ти е дошло '
Та в този ред на мисли нека си останем само с добро!
Тъй за психологичния запек  проблем е сериозен моя приятелка малката(3г.и половина)  е така от половин година вече не могат да се преборят с това. На всички изследвания и на психолог всичко е на психична основа детето само трябва да се почувства добре и готово за да си свърши работата но много е трудно когато тя е на работа то на градина... Какво ли не опитват сега малко сякаш се по отпусна но.. Не съвсем дано намерите правилния и бърз начин да се справите!!! Стискам палци знам  колко е трудно и ужасно но и през това ще минете
Целувки на всички
П.с. На Дари пъпките вече са с Коричка и сме 5ти ден още два дни и сме ок Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 22:21 от n0richka

# 626
Хей как сте момичета къде се загубихте ?

# 627
Мен ме оставиха сама, детето отиде с баба и дядо на село при баба ми и дядо ми, ще се върнат в неделя. ММ ще дойде утре, а аз се събуждам от 3 часова дрямка. Мисля да мързелувам и гледам филми. Толкова ми тежи корема, че всяко движени ми е супер досадно и неприятно.
Пожелавам ви весели и светли празници! Бъдете щастливи и спокойни Flowers Four Leaf Clover

# 628
Весели Великденски празници и от мен . Бъдете благословени .Ние сме добре три дни яде после пак не иска .Взех сироп за апетит и има ефект.

# 629
Весели празници и от нас! Аз нямах време да пиша, че предния уикенд се бяхме тръшнали болни, а през седмицата бях с дребния в новата ясла за адаптация. Честно казано навсякъде трябва да има такава възможност, направо го съжалих милото ми как съм го тикнала само толкова малко, макар и първите дни за по час-два. Определено беше интересно, а и за детето е много по-спокойно да постои първите дни с мама или татко, докато се отпусне.

Аз набоядисах тука яйца и сега ще правя козунаци, да видим какви ще ги докарам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт