За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 73 752
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • Благоевград
Направих крем карамела с кокосовото мляко, стана много вкусен. Минава и за леко диетичен с мнооого малко захар Grinning

# 541
Имам течна сметана Рилос 10%масленост, ултрапастьоризирана, 500мл. от Лидл. На какво да я направя??

# 542
  • Г. О.
   Здравейте, кулинарки. Дано да съм в правилната тема:) Въпросът ми е за съвет какви тенджери за готвене да си купя? Казвам ви, писна ми от загорели съдове! Ще си купя, дори и да са по-скъпи, но да знам, че няма да ми скапе готвената храна и нервите.
   Препоръчайте ми марка или просто на какво да обърна внимание при избора си?

# 543
  Здравейте, кулинарки. Дано да съм в правилната тема:) Въпросът ми е за съвет какви тенджери за готвене да си купя? Казвам ви, писна ми от загорели съдове! Ще си купя, дори и да са по-скъпи, но да знам, че няма да ми скапе готвената храна и нервите.
Разгледай на Хром Силистра. Имам от тях тенджери на повече от 20 години, както и тави от алпака. Не са мръднали.
За тенджерите гледай тези с трислойното дъно.
http://www.chrom.bg/products/7/Тенджери

# 544
  • София
Имам малко рукола, не стига за салата. Мога ли да я сложа в някаква манджа? Или се консумира само прясна?

# 545
  • София
Имам малко рукола, не стига за салата. Мога ли да я сложа в някаква манджа? Или се консумира само прясна?
Само за салата.

# 546
  • София

Можеш да направиш ризото с гъби и рукола.

# 547
  • София

Можеш да направиш ризото с гъби и рукола.

Освен това с рукола се прави пица, паста, смути ...

# 548
  • София
Благодаря ви Flowers Hibiscus

# 549
  • WonderLand

Аз много харесвам съдовете на Pyrex. Дебели и незалепващи са. Имам техни тигани и тенджери и съм доволна. Не са много скъпи, даже идната седмица съм хвърлика око на тенджерата Pyrex дето ще предлагат в Лидл за около 30лв мисля. Иначе марката може да се намери и в емаг.

# 550
Във форума има тема за най-безвредните съдове за готвене, ако искаш я намери и ако решиш инвестирай в хубави съдове.
Съжалявам, че не мога да дам линк, но пиша от таблет. Peace

# 551
  • Русе

Във форума има тема за най-безвредните съдове за готвене, ако искаш я намери и ако решиш инвестирай в хубави съдове.

Предполагам за тази тема става въпрос http://www.bg-mamma.com/?topic=974042

# 552

Предполагам за тази тема става въпрос http://www.bg-mamma.com/?topic=974042
Да, Amber, благодаря. bouquet

# 553
  • Montana, Bulgaria
https://m.emag.bg/tigan-pensofal-uniqum-perla-24-sm-kamenno-pokr … 102/pd/DYWGMDBBM/
Аз имам такъв комплект и съм много доволна. Дори и доматеният сос забравен на котлона не загаря.

Последна редакция: нд, 11 фев 2018, 23:30 от MoHu Todorinska

# 554
Застройката на супата не ми се получава, какви ли не варианти опитвам все се пресича. Как да направя супата да е плътна и да не се пресича?

Общи условия

Активация на акаунт