Декемврийчета 2017г.

• 97 951
  • 968
  •   1
Отговори
# 705
Аз биогая давам. Някой беше казал друг пробиотик, по-добър, но го забравих...Еспумизан...това капки ли са? Ох, мн ми е неестествено, големият ми син не пропуска ден без да е свършил работата...даже и досега си ака по 2-3 пъти на ден...Simple Smile Пак беше кърмен и захранен няколко дни преди 6- я месец...
Ще чакам до вечерта. Сега яде пюре тиква и кърма пак. Четох , че трябва вода да давам, досега не искаше, но ще пробвам

# 706
Аз давам вече за втори път Биобаланс бейби и ака даже по 3 пъти на ден, та разредих приема през ден. Пробвахме и с Прокомбо-никакъв ефект.

# 707
И аз давам Еспумизан,личната отказа да изпише Пробиотик на ,,здраво бебе"(така се изрази).
Зеленчуците запичат.Аз съм въвела и 2,3 плода ,ако нещо се запече,но засега всичко е наред,по-скоро като беше малка не ходеше често,сега 2/3 памперса в денонощие.

# 708
И аз давам био гая.Док препоръча през летните месеци да се дава.моето мъниче ака поне 2 пъти на ден.имаше такива паузи само докато беше с колики,но така и не стигнах до свещички

# 709
И аз захраних пред 20 дни. С акането и при нас има проблем. ( стана твърда като на голям човек) а понякога и през ден. Затова сега въвеждам круши и сини сливи и давам еспумизан поне веднъж. Иначе знам че и тиквата е разхлабваща, но моята госпожица нещо не и се кефи много.
А за пробиотик питах няколко пъти педиатъра и той отказва да ми изпише. 😊 мисля че така с плодовете ще се оправят нещата.

# 710
Би трябвало до подействат разхлабващо именно крушата и сливите.

# 711
  • София
Нито веднъж не са ни изписали пробиотик, когато преценя, че има нужда си купувам на своя глава. Иначе сливите ги дават с най-разхлабващо действие.

# 712
Оо свърши работата и без свещичка ( или както се казва там)...Но това не ми решава проблема, ще сменя пробиотик а и се надявам като въведем плодовете да се оправи.

# 713
Момичета,  да ви споделя моите тревоги,  много малко спи моят а  душичка през деня.бодра е играе, усмихва се и приказва,  но в количката спи макс 20мин. В раницата също,  у нас го докарваме до час, ако съседите не развалят всичко. А заспиването е с рев голям. Нощес е спала в мен, че през 30 мин проплаква и аз я успивам.Температура няма и щом итвори очи почва да си гледка и се успокоява. На 4м. и няколко дни сме.

# 714
Докога мислите да стерилизирате ?
С летните кошове ли сте вече?

# 715
Ние вече сме с летния кош. Свикна с него и и е по-добре. Иначе за стерилизирането, аз спрях още преди месец. Не гладя от както е на 3 месеца и няма проблем. Аз само измивам с топла вода. А то няма мн смисъл да стерелизираш като лапа всичко, което и попадне пред очите.😁

# 716
  • София
Аз не съм стерилизирала нищо.
В летния кош го возя някъде от началото на 5-ия месец. Още си е на 45 градуса.

# 717
Още сме със зимния,но виждам,че не я свърта мойта щерка,вози се по корем,като гледа напред,атракция е за минувачите Simple SmileПопринцип аз знам,че е хубаво момиченцата да си изчакат навършване на 6м и тогава в летния.

Хамсти,за спането какво да ти кажа и моята дъщеря спи малко,всъщност ден с ден няма еднакъв.До 3м спеше много хубаво,дълбоко.Сега е на 5,5м вечерите е ужас от месец насам,сигурно са зъбите,незнм какво да мисля,гадая си..А през деня спи по 3,макс 4ч.,като спи много леко и се буди от най лекия шум.

# 718
И бебо чат-пат е със запек, а акито едно тъмнооо чак се притесних последния път. Педиатърът ме успокои, че било нормално.  Много добре му действа круша, слива, круша и слива и кайсии за проблема с акането. Зеленчуците го запичат и към зеленчуковото пюре добавям лъжица или две круша или слива.
Тук (Австрия) препоръчват ранно въвеждане на месо. Докторът ми каза да го въведа 5ти месец, средата на 5ти най-късно. По-различно е от Бг и общо взето няма строги схеми.
Момичета, при някое бебче има ли появило се зъбче? Blush
Моят само се лигави, лапа всичко, плюе, пръцка с устни - това го прави от 3 месеца, но още няма и помен от зъб Simple Smile на 6м и 1 седмица е

# 719
Момичета,  да ви споделя моите тревоги,  много малко спи моят а  душичка през деня.бодра е играе, усмихва се и приказва,  но в количката спи макс 20мин. В раницата също,  у нас го докарваме до час, ако съседите не развалят всичко. А заспиването е с рев голям. Нощес е спала в мен, че през 30 мин проплаква и аз я успивам.Температура няма и щом итвори очи почва да си гледка и се успокоява. На 4м. и няколко дни сме.
Точно и при нас на тази възраст беше същото. Доста се поинтересувах и четох. Стигнах до извода, че явно е някакъв период, защото при доста бебчета се случва. От тогава моята дъщеря спи по-малко през деня.
А за зъбките бях писала по-напред. Ние сме с 2.
Не стерилизирам от края на 3 месец и не гладя. Всичко е окей Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт