ОКТОМВРИйче вече пее, гука и се смее - Тема 4

• 68 812
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Седмица след като спрях. Вече дори имам втори цикъл. Абсолютно точно на датата си дойде.. И е със същата продължителност, с която беше преди да забременея.

# 676
  • Варна
Седмица след като спрях да кърмя, ми дойде.
Аз давам 150 мл вода с 5 лъжички, 6 хранения. Бебо след няколко дни ще стане на 4 месеца.

# 677
На мен ми дойде 4 месеца след раждането, кърмих около 2 месеца и то неактивно. Все още имам по някоя капка, трябваше да съм по-настоятелна в началото и може би щях да кърмя успешно повечко време.
Карай, замина вече.

# 678
На мен си ми дойде 10 дена след края на лохиите и си имал цикъл.
И аз така

# 679
На мен ми дойде 4 месеца след раждането, кърмих около 2 месеца и то неактивно. Все още имам по някоя капка, трябваше да съм по-настоятелна в началото и може би щях да кърмя успешно повечко време.
Карай, замина вече.
Жана и при мен все още има някоя капчица, та да питам някакви хапчета пила ли си? Или отсамосебе сиспира, че аз съм оставила ей така нещата. Отдавна не цедя, но се чудя тези капчици до кога?

# 680
Амалинка, нищо не пия. И аз така съм оставила нещата, предполагам, че ще спре сама, защото беше спряла за месец и половина и изведнъж се появи пак. Ще се замъкна и на мамолог някога си, но по-нататък. Сега не ми се занимава, а и трябва да влача малкия с мен, така че остава за по-натам във времето.

# 681
Дойде ми 2 месеца след като спрях да кърмя

# 682
  • София
Пийкой, моя е на 3 месеца и 18 дни и тежи 7500 кг, и давам по 150 мл 5-6 пъти на ден и определено не е на диета Grinning Има бузи и гривнички но той така се роди, според мен си му давай от колкото има нужда, идеален си е
Бебо е с хъркащ нос, капя физ.разтвор обаче с аспиратора нищо не излиза, а хърка ужасно и трудно диша и се дави, направо не знам как му помогна

# 683
Ние сме на 4м и 2 седмици и яде по 120мл вода с 4л , обща смес около 150мл  5 пъти. Това го яде от 3я месец. След всяко хранене започва рев и тикам биберона. Ведна млъква. За 1 месец порасна с 4см и 1 кг което значи ,че не е гладна ,а лакома.
За хъркането и суполите още 2я месец взех овлажнител за въздуха и дори мъжа  ми спря да хърка 🤣
За цикъла - дойде ми 20 дни след лохиите ,но аз кърмих само 1 месец.... Вече ми мина 3я цикъл ,даже си имам и спиралка . Но първите 2 цикъла бяха ужаснииии

# 684
  • София
Момичета, я кажете вашите деца за колко време се наяждат? Снощи направих на моята лакомия 180мл с 6 лъжички, та си става около 200мл. Та засякох го - изяде ги за ШЕСТ минути. Не е ли прекалено бързо това?

# 685
Със шишето на Нук 0-6м яде за 3-4 мин 150мл , с шишето на Авент с малка дупка може и 10

# 686
  • София
Елени яде бързо също макс за 10 минути.
Цикъл нямам от 04.01.2017г.Grinning

# 687
  • София
Алекс яде минимум 10-12 минути, а когато се лигави и върти, може и половин час да стане. Завиждам ви за бързо наяждащите се бебета! С шишета на Авент сме, с дупки двойка.
Аз нослето го чистя като пръскам физиологичен разтвор и след това със салфетка навита пъхам в нослето и леко завъртам. Макар и да не се виждат, почти винаги излизат сополчета.

# 688
Сополите- физ.разтвор и дърпам с аспиратора за прахосмукачка✌Супер е! Инхалации с физ.разтвор също помагат много, не можеш да предозираш с тях, а втечняват секретите и отпушват нослето.След инхалация също с прахосмука.
Спрей Грип Стоп, Инфлуназал или забъркани в аптеката капки с адреналин.
И аз като MidnightStar цикъл нямам от 12.01.2017🤣🤣Забравих какво е вече😁

# 689
Богомил се хранеше много бързо с дупка М и после връщаше. За това го храня вече с Sка и яде по- бавно ама като време не мога да кажа

Общи условия

Активация на акаунт