ОКТОМВРИйче вече пее, гука и се смее - Тема 4

• 68 814
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Джони яде малко пъти, но 5 по 180/200 мл сметни за 24 часа колко са:)
Аз храня 6 пъти по 130 мл и веднъж 175 с АМ. Което е близо до вашето количество.
А може да  идва време за захранване.Simple Smile

# 661
Благодаря, момичета!
Опита се да заспи още по-рано днес, едва го удържах до 19:30 за баня. Аз също в по-топла вода го къпя и между последните две хранения го занимавам да не спи. За първи път не плака при приспиването!!! На тъмно сме и ние, само една лампа със звездички по тавана едва блещука.
А пък хранене никога не е пропускал. Най-много 4 часа направи без да суче.

# 662
Ние днес направихме рекорд - от 9 вечерта до 10 сутринта Sad( И не плачеше за ядене, седеше си и си играеше, едва и наврях шишето..........

# 663
  • София
И моя от няколко дни е на пет хранения. Не казвам колко спи, че щастието обича тишината 😀

# 664
  • София
Може да е "злояда". Аз дъм била така като малка. Едвам ме нахранят и изповръщам всичко:)

# 665
Joony, ние също сме така. Аз не го насилвам да яде. Последната седмица яде по 4, макс 5 пъти по 180мл вода (210мл общо кол). И вечер/сутрин прави пауза без ядене между 9 и 12 часа. Ако се събуди нощно време ще му дам да яде, но той не се събужда 😏 И щом наддават и се чувстват добре, няма защо да се притесняваме. Аз го меря на кантара с мен и без мен и така горе-долу следя кг и виждам, че си наддава.

# 666
Майчета какви са тези количества ??? Софи яде 6 х 130 и това е. Наддала е килограм и сто и епораснала с 6 см.  за последния месец . Онзи ден я мериха на 3+...
Чак си мисля, че яде много малко, но пък наддава добре според педи т.е 5920гр. И е 62 см.

# 667
Ние сме на почивка на ски и сигурно е от чистия въздух но моя хубостник днес аз го вдигнах в 9 сутринта и изобщо не плачеше нещо да е гладен а не беше ял от 22 часа...Обаче като цяло и да не спи така няма филм, той се буди да хапне в 24 часа и спи до 7 което мен ме устройва, наспивам си се, това му ядене в 24 часа не го усещам. Големия след баня едвам го обличах от рев, този нямам никакъв проблем, чак не ми се вярва. Да чукам на дърво детето реве само ако съм се улисала съвсем и съм занравила да го нахраня:)), ако се удраска по лицето и ако нещо го присвие стомаха, иначе като е нервен само мрънкоти без да надува гайдата. Абе супер е бебока немога да се оплача, обаче добре че кърмя че с тая алергия ако трябваше да пие от ония гадните млека друго щеше да е...щях да съм в мега филм с неядящо , нервно и ревящо дете...поне доста майки на деца с такава алергия се оплакват че са така заради специалното мляко което е отврат наистина...Ще.гледам да задържа до поне 8-ми месец да знам че съм повкарала няколко хранения и че само сутрин и вечер остава че да не е такъв мега филмаж...ако се наложи и повече ще кърмя дано имам и кърма де...

# 668
Ние също хапваме по 5 пъти на ден по 180 вода на АМ е изцяло. Вечер заспива към 9 и 30 до към 8 сутринта. А за къпането винаги в 8 и 20 😆 , но и аз имам проблеми с обличането Sad

# 669
Майчета какви са тези количества ??? Софи яде 6 х 130 и това е. Наддала е килограм и сто и епораснала с 6 см.  за последния месец . Онзи ден я мериха на 3+...
Чак си мисля, че яде много малко, но пък наддава добре според педи т.е 5920гр. И е 62 см.
Нас педи ни казва всяка седмица да качваме по 10 мл на яденето и по тази схема сме на този етап.
Ради беше 64 см началото на 3 месец, но беше 5, 080 май като килограми. Но тя се роди 2, 5 кг, така че всички са доволни от нея.
Благодаря ви, майчета!

# 670
Моята ми каза, че Бо ще е до 6тия месец на 120 мл на хранене. Но не е познала. Аз си му давам по 130, а вечер по 150. Все пак расте детето, изразходва повече енергия. Отделно, че сега държи постоянно да е по корем и връща от млякото.
Другата педи каза да го захранвам. Мъжът ми иска да питаме първата да го почвам ли.. абе, развален телефон Wink ама така като го гледам е готов дори една пържола да гризне Wink с такъв интерес ни гледа като ядем

# 671
Майчета какви са тези количества ??? Софи яде 6 х 130 и това е. Наддала е килограм и сто и епораснала с 6 см.  за последния месец . Онзи ден я мериха на 3+...
Ние сме на 3м и 17д... преди 2седмици като му давах по 150мл все беше кисел, недоволен... един път му дадох допълнително 30 и се успокои, после втори път и разбрах, че просто си е гладно детето и си иска по 180мл. Повръща много рядко и то ако си пресвие коремчето повече, докато играе и рита като луд 😁 Консултацията я пропуснахме заради грипа, но по мои сметки е около 7кг (роди се 3800) и от няколко дни е изцяло на АМ.
Софи щом е качила 1,100кг си е супер, просто вие ядете по-често и по-малко, а ние по-рядко и повече. Общото количество за деня е почти еднакво Simple Smile
Peacock да ти кажа, не мога да си представя бебе да издържи до 6м на 120мл 😏 пък знам ли... нямам много опит 😁

# 672
Как ще издържи?? Абсурд! Той и сега се криви като свърши млякото ама си мисля, че ме работи. Но другата седмица ще добавя още 10 мл. Няма да си го държа ладен, я. А не е дебел, не е с много големи бузаци. На 4 месеца е 6500.

# 673
Имам едно питане 🙄 колко дни, след като спряхте да кърмите ви дойде?

# 674
  • София
На мен си ми дойде 10 дена след края на лохиите и си имал цикъл.

Общи условия

Активация на акаунт