ОКТОМВРИйче вече пее, гука и се смее - Тема 4

• 68 441
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
При нас каката е болна, за съжалени утре трябваше да ходи на бяло училище и е много нещастна. Очите й се пълнят със сълзи всеки път, като се сети. Седи с маска, дано прескочи бебчо, ама и тя киха повече от обикновено и току хвръкне някое сополче.

# 121
При нас таткото е болен, една кашлица с храчки ни е домъкнал. Не спи при нас и не ни доближава. Не знам дали ще се размине. Ние и без това сме на стодар заради кашлица от сополи Sad
Да, вади се 0,5 Simple Smile

# 122
Боцнаха ни Sad Идеше ми да ревна и аз. Сега ще следим за Т. Докторката каза да дам половин доза Панадол. Само че моя бебок е над 7 кг. и е на 4 месеца без 3дни и по таблицата му дадох 2 мл.

# 123
  • Варна
Момичета, на следващата вечер след ваксина, вашите малчовци имаха ли още температура? Днес уж вече беше спаднала и сега пак 37.5
Бързо оздравяване на всички болнички!

# 124
Момичета, на следващата вечер след ваксина, вашите малчовци имаха ли още температура? Днес уж вече беше спаднала и сега пак 37.5
Бързо оздравяване на всички болнички!

Да, Ради имаше. До 3 дни след ваксината било нормално, но ако искаш се обади на доки.

# 125
Боги беше топъл ама не излизаше да има температура . Нищо не му давах. Само панадол първия ден

# 126
Миналият месец нашият като тежеше 5500гр.педи каза след ваксината да му давам 3,5 мл Панадол.Този месец вече беше 6100гр и каза по 4мл. давам.Първия ден нямаше температура,на следващия вдигна и му давах през 4 часа Панадол.Като се има предвид,че първия път си беше много добре без странични ефекти,а втория му понесоха по-зле ваксините,чесно казано ще ме е страх другия месец като ни боцнат за трети път.

# 127
Казаха ви, че мога да го къпя тази вечер. Вие къпахте ли след ваксина? Иначе и аз сложих кул пач веднага, даже сестрата препоръча.

# 128
  • София
Елени вдигна същата вечер Т. Дадохме 2,5 панадол и това беше.
Аз знам, че не се къпе, другите дс кажат и те.

# 129
24 часа след ваксината ми казаха да не я къпя.

# 130
Аз не го къпах същата вечер макар,че казаха че мога да си го изкъпя и ваксината не е проблем.Той пък взе че вдигна Т на следващия ден и му се събраха два дни без бяня.Следващия път мисля да го изкъпя,защото все пак в болницата има болни.

# 131
Не къпах аз

# 132
  • София
На мен се опитва да ми спре кърмата нещо. Цял ден пия някакъв чай лактогонен, готвих супа и съм казала на мм да ми купи една бира крийм стоут . Иначе почвам с хип и това е.

# 133
24 часа след ваксината ми казаха да не я къпя.
+1
Аз дадох Панадол след като се прибрахме от боцкането. Вдигна Т през нощта малкия, на другата сутрин също имаше, но след сутрешния Панадол спадна и това беше.
Ние сме само с едни сложени ваксини в края на ноември. В края на декември малкия беше поизстинал и ги отложихме заради празниците, сега са забранени детските и женските консултации в града и педиатъра ще се обади кога да го водя. То и по-добре де, той и без това е болен пак.

# 134
  • София
Ние така или иначе го къпем през 2-3 дни, жив е ! В деня на ваксината не къпах, не знам дали заради Шуслеровите соли не вдигна Т, не беше кисел. Следващите ще са на 12ти февруари, дано е поотминал грипа до тогава. Иначе ние утре правим 3 месеца и малкия е над 7 кг, около 63 см. Нещата от George за 3-6 месеца са му тамън но скоро ще му стискат на пупата и опъва бодитата хаха. Поръчах от 6 до 9 Joy

Общи условия

Активация на акаунт