Гримиране - идеи и техники (Тема № 70)

• 110 779
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Много добре са направени, но са изключително кичозни и не виждам кога и къде биха могли да се носят в ежедневието.

# 106
Аз много бих искала да видя малко по-различни модели.Нещо класическо като опушения грим с черно или нещо в кафяво.Обожавам очната линия.В различните й варианти става и за ежедневен грим,работа,вечеря,бар...и тн.Техниката ти е отлична.Пробвай различни неща,цветовете са чудесни,но зависи с какво ги носиш,къде си и е много рисковано понякога да дойдат малко в повече.Дали се занимаваш професионално?

Здравей,

Все още нямам снимани тъмни неща, но ако искаш да видиш нещо по-специфично, ако искаш прати снимка и ще се опитам да направя същото. Не се занимавам професионално, но много обичам козметиката.

# 107
  • София
Имаш талант да се занимаваш професионално Simple Smile И на мен ще ми е интересно да направиш грим, който е малко по-стандартен, ежедневен или може би вечерен, но не шарен.

# 108
Аз много бих искала да видя малко по-различни модели.Нещо класическо като опушения грим с черно или нещо в кафяво.Обожавам очната линия.В различните й варианти става и за ежедневен грим,работа,вечеря,бар...и тн.Техниката ти е отлична.Пробвай различни неща,цветовете са чудесни,но зависи с какво ги носиш,къде си и е много рисковано понякога да дойдат малко в повече.Дали се занимаваш професионално?

Здравей,

Все още нямам снимани тъмни неща, но ако искаш да видиш нещо по-специфично, ако искаш прати снимка и ще се опитам да направя същото. Не се занимавам професионално, но много обичам козметиката.
Според мен техниката ти е много добра,изглеждат като правени от професионалист.Ето няколко любими:

# 109
Еха, защо авторката, чиито гримове коментирате, е изтрила поста? Искаше ми се и на мен да видя кой е този грим, който толкова хвалите.

# 110
И аз не ги видях.

Аз досега винаги съм гледала продуктите на MUR с леко отвращение. Никак не ми харесват. Но днес пипах една нова палитра, която някое гуру хвалеше в ютюб. Много добре изглежда, поне по пръстите.

# 111
  • On the sea
Еха, защо авторката, чиито гримове коментирате, е изтрила поста? Искаше ми се и на мен да видя кой е този грим, който толкова хвалите.
Ами то май е станала някаква грешка, защото беше отделна тема, а сега постовете ни са копирани тук, аз даже се учудих, като видях известието от тази тема или модератор е прехвърлил постовете тук. Снимките наистина липсват и аз не ги откривам. Странна работа, но пък по случайност попаднах в тема с една от най-големите ви слабости-- гримът и сега ще мога да я следя 😊

# 112

Здравейте,

Ако имате предвид за моя пост, снимките ми излизат в предишната страница. Явно са изместени тук.

# 113
  • On the sea
Сега и на мен ми излизат, но някой е изместил темата ти в тази иначе аз предпочитам по семпъл грим, нещо от сорта на това

# 114
Сега и на мен ми излязоха гримовете. Интересни са, добре направени. Според мен биха изглеждали по-добре с очна линия. Но аз лично не си падам по такива ярки цветови комбинации.

# 115
Браво!!! Много ми харесват, а най ми хареса това, че раздвижи любимата ми тема.

# 116
Браво!!! Много ми харесват, а най ми хареса това, че раздвижи любимата ми тема.

Радвам се Simple Smile На мен също ми е любимата тема, но за жалост сякаш няма много публикации. В събота или неделя ще направя още неща и ще пробвам по-ежедневни.

# 117
Привет дами, записвам се да ви чета и да ви гледам.
Скоро мога да кача и някой мой грим. Simple Smile

# 118
  • On the sea
И аз ако знаех за съществуването на тази тема щях да си снимам "произведенията".  Изгледах сума ти и клипчета в нета и след дългогодишен неуспех схванах как се слага очната линия без да се затваря окото, та от тогава започнах вече да се гримирам що годе прилично. Сега се усъвършенствам в контурирането и се надявам скора да стана "експерт". При следващият ми опит ще заснема да си покажа "уменията". Сега, като не ме се налага да ходя никъде нещо ме е хванал мързелът.
Иначе много бих желала да се науча да постигам този ефект

Последна редакция: ср, 14 мар 2018, 12:45 от Velvet_

# 119
Скрит текст:
И аз ако знаех за съществуването на тази тема щях да си снимам "произведенията".  Изгледах сума ти и клипчета в нета и след дългогодишен неуспех схванах как се слага очната линия без да се затваря окото, та от тогава започнах вече да се гримирам що годе прилично. Сега се усъвършенствам в контурирането и се надявам скора да стана "експерт". При следващият ми опит ще заснема да си покажа "уменията". Сега, като не ме се налага да ходя никъде нещо ме е хванал мързелът.
Иначе много бих желала да се науча да постигам този ефект

Браво за очната линия.Аз колкото и клипчета да изгледах и колкото и опити да направех не можах да се усъвършенствам с очната линия.Все ми ттепери ръката и става ужас.

Последна редакция: чт, 15 мар 2018, 10:42 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт