Гримиране - идеи и техники (Тема № 70)

• 110 804
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!
Пускам и аз един грим. Blush
Сенките са от палитрата на Too Faced Semi Sweet, а спиралата е Loreal Volume Million Lashes Extra black

Скрит текст:

# 121
Ния, миглите ти естествени ли са? Направо завидях.  Свеж е според мен вида, който си постигнала.  Сигурна съм, че на живо изглежда  още по-добре.
Много отдавна се научих да си слагам очна линия. Обикновено се получава, че молива е много по-лесен за слагане и повечето жени могат да си слагат молив без проблем.  Когато бях ученичка слагах молив и се учех да го повтарям отгоре много внимателно с очната линия. Така в един  момент вече нямах нужда от основа. Която се чуди още на очната линия - да опита така и да каже дали и при нея е проработило.

# 122
Ния, много красиви мигли.

# 123
Благодаря ви! Blush
Да, миглите ми са естествени. Не съм използвала никога серуми за растеж на миглите. По рождение са ми такива.

# 124
Ния цялостно е голяма красавица.

# 125
Благодаря! Heart

# 126
Прекрасна Ния и страхотен грим.

# 127
И аз правя така понякога,първо с молив и отгоре с очна линия за повече наситеност и издръжливост

# 128
Как правите опашката на очната линия с молив? Не мога да си представя с дебел черен молив да направя тънка и прецизна опашка. Аз ползвам очна линия тип химикалка. Според мен е най-лесна за употреба.

# 129
Аз ползвам шаблон,но пак ако молива е дебел не става както трябва накрая.

# 130
Никакъв проблем нямам с молива. Винаги ми е остър и добър, наситено черен и ми се получава супер. Най-често правя така.

# 131
Наистина рядка красавица е Ния и гримът и отива. Единствената ми забележка, която е мое лично предпочитание - твърде много спирала на долните мигли, леко небалансирано ми стои.

Дайте някакво вдъхновение за пролет 2018, къде и какво гледате, скоро не съм попадала на нови карти на МАС, като тези Simple Smile
https://www.polyvore.com/mac_face/collection?id=892991

# 132
  • On the sea
Много красив грим Ния, но и аз подкрепям мнението, че спиралата на долните мигли е малко в повече, това обаче не те прави по-малко красива. И аз докато се науча с използвах молив за основа. Пробвали ли сте с супена лъжица, получава се добре. И аз търся някакви нови палитри за пролетта, че тази година още не съм правила сефтето  с покупките. На нещо интересно в ДМ или Лили да сте сте попадали?

# 133
Здравейте, извинявам се, че нахлувам в темата, чета ви, но за първи път пиша.
Все по често използвам палитрата mauve на Худа, влюбена съм във всеки един цвят.Много подходяща за вечерен грим, който няма как да остане незабелязан.Не съм толкова добра в грима, но като остане време ще прикача снимка.
Ако не ме мързи през деня си правя този грим, разбира се не всеки ден
* Съжалявам, че не е в скрит текст, но пиша от телефона и нещо не става

# 134
Здравейте!
Имам въпрос за една техника, никак не ми се получава, а напоследък много мъча очния грим и по-специално опушеното око (по-софт версия).
Доколкото се запознах, при класическото тъмния цвят се поставя в сгъвката на клепача, във външния ъгъл като цяло.
Но на много места завелязвам и ми харесва как изглежда, когато целия клепач е в тъмно, а около сгъвката започва да избледява - т.е. прелива се с по-свеъл цвят.
Имате ли някакви насоки? Не знам дали го обясних добре...
Иначе четки имам - най-базовте на МАК - 217 и пенсил, и още една за блендване на МАК от серията с двуцветнте влакна.. Изглежда не работя както трябва с тях.

Общи условия

Активация на акаунт