Гримиране - идеи и техники (Тема № 70)

• 110 904
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
  • гр. София
Препоръчайте ми руж, който да е много лек, без да се натрапва цветът.

Chanel Elegance / Tom Ford Inhibition

# 226
  • On the sea
Препоръчайте ми руж, който да е много лек, без да се натрапва цветът.

Chanel Elegance / Tom Ford Inhibition
+1 за Chanel
Първият руж в живота ми към, който нямам забележки, перфектен.

# 227
Може ли съвет за фон дю тен или ББ крем, който не алергизира. Пробвала съм различни марки, но очите ми стават кърваво червени и започват да текат.

# 228
Понеже виждам, че обсъждате моливи, искам да питам дали някоя се сеща за мек молив, който след нанасяне после засъхва (тип силиконовите и водоустойчивите). Общо взето такива, за каквито сте говорили в последните постове. В този цвят (десния) Да не е автоматичен и да не е 50лв по възможност Laughing

https://swatchandreview.com/wp-content/uploads/2014/08/Anastasia … on-swatches-2.jpg

Опитвала ли си силиконовите моливи на импала, те засъхват и са устойчиви, и евтини ,около 5 лв. са,  аз ползвам тях, вместо очна линия.

# 229
  • София
Препоръчайте ми руж, който да е много лек, без да се натрапва цветът. По принцип не ползвам сенки и руж, само фондьотен, пудра, спирала и леки червила/гланц, но ми липсва съвсем леко освежаване.

Всичко е от четката! Само и единствено хубавата четка може да позволи вариация в цвета на ружа! Peace

# 230
O, разбира се, че четката е много важна - ако не е подходяща - ефектът може да е тип клоун.
Иначе много харесвам Accent  на Шанел, но никъде не го откривам. Доколкото знам, той е лимитка и не се предлага вече.
Към подобен на него бихте ли ме насочили? Но държа да няма никакви блестящи частици, търся ефект на съвсем лек ежедневен грим, както писах по-нагоре Blush
Благодаря за препоръките  bouquet

# 231
  • Sofia
Препоръчайте ми руж, който да е много лек, без да се натрапва цветът. По принцип не ползвам сенки и руж, само фондьотен, пудра, спирала и леки червила/гланц, но ми липсва съвсем леко освежаване.

Ето този препоръчвам аз:

Може да е нежно сияние, може да се напласти, чудесен е  Heart Eyes Peace

# 232
  • София
Понеже виждам, че обсъждате моливи, искам да питам дали някоя се сеща за мек молив, който след нанасяне после засъхва (тип силиконовите и водоустойчивите). Общо взето такива, за каквито сте говорили в последните постове. В този цвят (десния) Да не е автоматичен и да не е 50лв по възможност Laughing

https://swatchandreview.com/wp-content/uploads/2014/08/Anastasia … on-swatches-2.jpg

Опитвала ли си силиконовите моливи на импала, те засъхват и са устойчиви, и евтини ,около 5 лв. са,  аз ползвам тях, вместо очна линия.
Да, такъв и търся като ефект Peace
Но нямат цвят taupe. Имат един бронзов/златист, който не ме устройва.
Благодаря все пак за предложението Simple Smile

# 233
  • София
Когато искам нежен руж обикновено посягам към  Rose aux Joues на Guerlain. Цветовете са меки, има леки отблясъци и се постига много красиво контуриране на скулите и освежаване на тена. Ухаят подобро на метеорите, но по-приглушено. https://www.guerlain.com/int/en-int/makeup/face/blushes/rose-aux … oues-tender-blush

# 234
Да, такъв и търся като ефект Peace
Но нямат цвят taupe. Имат един бронзов/златист, който не ме устройва.
Благодаря все пак за предложението Simple Smile

MAC и UD имат такива моливи.

# 235
Реших да пробвам фон дю тен на Дермакол.Някой знае ли в кои магазини мога да го намеря.

# 236
Аз го купих от Ензо,за мен не върши работа,усещам го тежко и тлъсто на лицето,все едно съм се намазала със сланина Joy

# 237
Дермакол наистина стои някак мазно и плътно. Аз имах и все едно слагах маска на лицето си, изключително покривен фон дьо тен, но стои неестествено и тежко на лицето. Не бих препоръчала, особено за мазна или комбинирана кожа.

# 238
  • Sofia
Къде продават продукти Импала освен онлайн?

# 239
При нас ги има и в кварталните магазинчета. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт