Гримиране - идеи и техники (Тема № 70)

• 110 906
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Кварталните, Елитис, един безистен на Пиротска до Лили, едно павильонче на Раковска.
За тези знам аз.

# 241
Дермакол наистина стои някак мазно и плътно. Аз имах и все едно слагах маска на лицето си, изключително покривен фон дьо тен, но стои неестествено и тежко на лицето. Не бих препоръчала, особено за мазна или комбинирана кожа.
Аз съм със суха кожа,дали на мен няма пък да ми е добре.Знам ли! Иска ми се нещо по покривно за вечерта и специални поводи.Не мисля да го ползвам за всеки ден.Но как си избрахте подходящ цвят?

# 242
  • София
Да похваля и аз L’Oréal ските фдт , цвят Sand.
Смело мога да твърдя , че на кожата ми стои много по хубаво , нежно и естествено от МАС,който е 60лв.

И съм доволна от моливи (меки ) на Голден Роуз , не са най- дълготрайни, но пък имат прекрасен пигмент и страхотни цветове
Снимка
Скрит текст:

Това даже ми е любимият цвят вече за водната линия- Кралско синьо 😂

# 243
  • On the sea
Wind, страхотен цвят, любим направо.
За фон дьо тен и на мен винаги ми е трудно да уцеля подходящият и в последно време изпробвам всичко що е в магазина, докато нещо не ми допадне. Иначе имам този
Скрит текст:
, покрива всичко, но не е подходящ за ежедневна употреба, по скоро за нощен грим е перфектен. Не знам само дали продуктите на ERRE DUE изобщо се продават в България, не съм ги срещала, но са много сполучливо попадение и пудрата, и очната линия, и сенки имам от тях.

# 244
Дермакол наистина стои някак мазно и плътно. Аз имах и все едно слагах маска на лицето си, изключително покривен фон дьо тен, но стои неестествено и тежко на лицето. Не бих препоръчала, особено за мазна или комбинирана кожа.
Аз съм със суха кожа,дали на мен няма пък да ми е добре.Знам ли! Иска ми се нещо по покривно за вечерта и специални поводи.Не мисля да го ползвам за всеки ден.Но как си избрахте подходящ цвят?
Не го поръчвай това нещо. Ужасен е просто, стои грозно.
Купи си Ревлон или Катрис покривните матови, но не и тази маска.

# 245
  • В полите на Пирин планина
Аз, още откакто Жаки пишеше в темата, взех Revlon Color Stay - https://www.enzo.bg/revlon-cosmetics/colorstay-matirassh-fon-do- … AYASAAEgLSvvD_BwE. Харесва ми и не си правя експерименти. Винаги вземам най-светлия цвят.

Също много харесвам Missha M Perfect Cover - ББ крем е, но има много добро покритие. https://www.enzo.bg/missha/m-perfect-cover-bb-krem-s-visoka-uv-z … AYASAAEgImkvD_BwE

Обаче го поръчвам от e-bay, защото там излиза около 30 лв. с доставката. В Енцо е много надута цената. Hands V

# 246
  • On the sea
Чак сега се светнах за Дермакол, ужасен е. Една моя приятелка си го беше поръчала, стоеше като блажна боя на лицето, пълен кошмар. На Ревлон продуктите и аз съм на мнение, че са добри, дори BB кремът Photoready e страхотен, не се усеща на лицето, не се размазва и перфектно покрива несъвършенствата. Сега от поста на Lady Brinne ми се прииска и аз да си поръчам фон дьо тена. За ежедневно ползване ще става ли? В смисъл да не е много тежък.

# 247
  • В полите на Пирин планина
Не е тежък като усещане. Аз харесвам този за комбинирана кожа. В същото време има много добро покритие, но естествен вид.

# 248
Аз поръчах Дермакол не за лицето, а за едни татуировки. Чудесно ги покрива така че представете си колко са покривни, но за да имат тази покривност то на лицето стоят ужасно. Точно като маска и то мазна и лъскава. Иначе аз цвят лесно избирам, защото съм много бяла и дори понякога и най-светлите цветове ми тъмнеят на лицето.
Ревлон КолорСтей има чудесна покривност и стои естествено на лицето. ББ кремовете на Миша също ми мазнеят на лицето и си личат.
От по-скъпите марки не съм ползвала, защото ми се иска първо да ги тествам а не да поръчвам на сляпо.
А за моливите, от темата преди време четох похвали за Make up for ever Aqua XL и си взех черен. Не се размазва и има чудесна издържливост във водната линия. На Импала също съм пробвала, но при мен се размазваха и изчезваха и от кожата и от водната линия.
Wind_ много хубав грим си направила и синьото ти отива на окото.

# 249
Да, за татуировки е чудесен, но на лицето стои ужасно.
Моливите на Make up for ever Aqua XL са наистина чудесни. Heart Eyes Имам 6-7 в различни цветове и ги ползвам успешно и във водната линия. Жълтият ми е любим за там. Няма махане доста време въпреки че е във вътрешната линия. Обаче имат специфика на работа, бързо съхне и не търпи повторения, защото се премахва вече засъхнал. Трябва да се действа доста бързо.

# 250
На същото мнение съм за моливите на MUFE. Ако бях с десет години по-млада на алъл, щях да си накупя и от цветните, но сега съм се ограничила до цвят тъмен графит. Не мърда от водната линия и не дразни.

Искам да кажа, за първи път откакто не съм ученичка попаднах на спирала, която се разтича на лек дъждец. Спиралата е на Том Форд.Head Band

# 251
И аз се включвам да споделя за Дермакол - със суха кожа съм и стои наистина като блажна боя. И уж е супер покривен, а при мен не успява да скрие малки петънца и червенини така както ги покрива Дермабленд например. Преди година-две нямаше почти никаква информация за този фдт в интернет, но отскоро много нашумя, а реално въобще не си заслужава. Аз сега съм с Калърстей и съм доволна, но ми идва малко светъл. По този повод искам и да попитам някой използвал ли е подобен продукт, че ми е голяма мъка да открия подходящия цвят

# 252
И аз се включвам да споделя за Дермакол - със суха кожа съм и стои наистина като блажна боя. И уж е супер покривен, а при мен не успява да скрие малки петънца и червенини така както ги покрива Дермабленд например. Преди година-две нямаше почти никаква информация за този фдт в интернет, но отскоро много нашумя, а реално въобще не си заслужава. Аз сега съм с Калърстей и съм доволна, но ми идва малко светъл. По този повод искам и да попитам някой използвал ли е подобен продукт, че ми е голяма мъка да открия подходящия цвят

Аз и то точно показаните от теб - светлия цвят. Доволна съм, изсветлява цвета, не променя консистенцията на фдт.

# 253
  • София
Някой има ли хайлайтъра на Анастасия Бевърлихилс - ? Имате ли отзиви, много златисто ли стои на лицето и блясъкът дискретен ли е или по-силен? Като гледам колко смело нанасям Мери Лу напоследък май залитам към по-силен блясък  Flutter

# 254
Да, аз го имам. Супер силен блясък е. Не е за всеки, но е невероятно красив. Аз го нося постоянно и ме питат винаги с какво съм. Бяло злато. За мен си струва, защото е невероятно красив, лимитиран и колекционерски продукт, подходящ за вечерно време и поводи. На работа трудно обаче можеш да ходиш така особено ако си в консервативна среда.

Общи условия

Активация на акаунт