Гримиране - идеи и техники (Тема № 70)

• 110 880
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Току що се обадих в Дъглас 5 Пловдив не предлагат вече марката. Предлагат в Дъглас 7 на Марково тепе, но фон дьо тени и пудри не. Могат да поръчат и да доставят от София ми оябсниха любезно, попитах а проби?! Какъсе поръчва нещо за 160 лв, без проба? Много глупава политика за непредлагане на цял асортимент от дадена марка.

# 571
Откъде поръчвате Лаура Мерсие пудрата и на каква цена е?

# 572
Току що се обадих в Дъглас 5 Пловдив не предлагат вече марката. Предлагат в Дъглас 7 на Марково тепе, но фон дьо тени и пудри не. Могат да поръчат и да доставят от София ми оябсниха любезно, попитах а проби?! Какъсе поръчва нещо за 160 лв, без проба? Много глупава политика за непредлагане на цял асортимент от дадена марка.

Точно така е! Предложиха ми да поръчат, отказах веднага. Предвид цената, огромната вероятност да не е моят нюанс, да не ми допадне и пр., не се и замислих..

# 573
Вчера я потърсих в Дъглас Парадайз, има я 184 лв. струва и е само в един нюанс. Продавачката беше  компетентна и обясни, че пудрата не придава цвят и не е покривна никак, но блърва лицето идеално и го заглажда. Коментирахме цената и огромното и количество, и че наистина излиза по-евтина от други пудри.  Пробвах отново и ще изчакам намаление, за да я купя веднага.

# 574
Няколко момичета ме помолиха в темата за козметичните похождения да дам отзиви за палитрата на Rimmel Magnifyes Spice, показвам снимки и суотчове върху моята кожа, без база:

Сенките са пигментирани и се нанасят и преливат лесно върху клепача и над база, не се събират и/или избледняват. Лично аз с палитрата не бих мога да направя цялостен грим от-до (липсва ми по-жълт и тъмен хайлайт цвят, както и черно/тъмнокафяво за опушване във външния ъгъл), но за жени, харесващи грима в топли нюанси е добро попадение, още повече и на тази цена (~30лв). Най-много харесвам нюанс 5 (от ляво на дясно), който е интересен розово-меден, цвят грейпфрут, както и медно-оранжевите 7 и 8 - със зелени очи съм и този тип цветове в червената/оранжева гама ги подчертават най-много.

Показвам и един грим, вдъхновен от визията, която постна Agent преди няколко страници, но моля да не ме цитирате - ще изтрия снимката по-късно Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 авг 2018, 10:57 от Crystal Noir

# 575
Много си хубава. Heart Eyes

# 576
Кристалче, пу пу, хубавица. Много благодаря за отзива. Палитрата изглежда страхотно и е точно по моя вкус.
 И, да, сега ме хвана яд, че не си я взех тази палитра с намалението - беше 14лв.

# 577
Изпуснах те, пеекрасна! Плс, метни на лични!

# 578
  • София
За тази пудра на La Prairie ли става дума?

Предлага се в 3 цвята!

# 579
Ехаа, Кристал, много красив грим и страхотни очи имаш. И аз я загледах палитрата на Римел, прилича на двойник на Naked heat. Не съм я хванала на намаление обаче, и в ДМ, и в Лили в момента е на 24 лв. Пробвала съм сенки на марката пак от тази серия и не останах очарована, така че надали бих я купила на редовна цена. Но ако я намалят пак скоро, с радост ще я взема.

# 580
Благодаря за комплиментите!

esmeralda23 мисля, че назад в темите беше поствала снимка на един грим в медно-оранжево и по спомен имаме сходен цвят на очите Simple Smile Старите палитри (мисля че бяха 8 цвята) ги бях суотчвала от любопитство и не ми оставиха добро впечатление, новите палитри 12-цвята се водят реформулирани и специално към тази нямам забележки, освен към 1 по-сух и тебеширен цвят (номер 9). Така като гледам явно всичките разновидности на 12-ките наподобяват (да не кажа копират) палитри на UD:
https://www.rimmellondon.com/en_us/products/eyes/magnif%E2%80%99 … eyeshadow_palette

# 581
За тази пудра на La Prairie ли става дума?

Предлага се в 3 цвята!

В България само в един казват по магазините и на много места я няма налична. Говори се, че ще бъде спряна може би или ще се подновява опаковка.

В Сефора търсих сега и се предлагат два цвята 1 и 2 като първата е трансперантна, а втора с цвят и повече блясък.

Последна редакция: пт, 17 авг 2018, 22:23 от densi

# 582
Crystal noir, точно със зелени очи съм като теб и по принцип много харесвам тези червеникави цветове. Имах една от 8-цити на Римел; хич не беше добра, но щом новите са с нова формула, ще се купува ... нищо че сега съм с алергия и кой знае кога ще мога да сложа пак сенки без да ми сълзят и почервеняват очите.

# 583
A да ви попитам (не знам тук ли или в темата за ФДТ-те), но има ли разлика между Метеоритите на Гърлен на перли и това компактната форма https://www.sephora.com/product/meteorites-illuminating-powder-compact-P393306 ? С перлите не се харесвам хич, но ми се иска да пробвам и вторите, но ако ще са същите няма да ги вземам. Голям мерак имам за тази марка, но не съм за тях...

# 584
Защо не се харесваш с перлите?

Общи условия

Активация на акаунт