Гримиране - идеи и техники (Тема № 70)

• 110 809
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Ееее защо така са решили...? За това са намалени на 50% при нас в Щатите. От 54$ на 27$. Жалко.

# 616
Гледах два пъти клипа и не разбрах кое му е отвратителното. Явно и аз като авторите приемам, че става въпрос за палитра само.
Както и да е. Дали няма да погребат всичките Нейкид, след като видях, че продават четирите в комплект на цената на две?

# 617
То и аз си мислех, ама като цяло май не е чак такава загуба. На това изобилие... няма място за тревога.
Аз охейтих вече. Отвратителното не в клипа, а в това, че за пари са готови абсолютно всичко да направят. На някой загубил близък, да им гледа кретенската реклама, която е само, за да минат за креативни и да си вдигнат продажбите, със сигурност не му е забавно, ако ще да става дума и за камък от улицата. Просто не може да си толкова циничен,било то и марка гримове.
Лично за мен това би ме отказало изобщо от тях. Харесвам марки с хубаво послание и цвнности зад тях.
И преди някой да седне да ми обяснява за маркетинга и рекламата, държа да кажа, че съм пределно наясно и въпреки това го намирам за арогантно.

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 22:50 от Breedlove

# 618
За колко време ще се изхаби terrakotta руж изпечен (9 грама) ако всеки ден си слагам, пигментацията му е от средна до към слаба. Влюбена съм в един руж на флормар и май е спрян от продажба вече и се чудя дали да си закупя още една опаковка да си имам за след време. Досега не съм попадала на такъв цвят, който толкова да ми отива.

# 619
  • Стара Загора
Не съм изхабявала руж досега, но поне за година би трябвало да стигне. Щом е спрян, си вземете. На тези продукти нищо не им става. От новите опаковки pretty няма ли нещо подобно?

# 620
Не съм изхабявала руж досега, но поне за година би трябвало да стигне. Щом е спрян, си вземете. На тези продукти нищо не им става. От новите опаковки pretty няма ли нещо подобно?

Няма, бях си взела един подобен по резултат, но този, този руж за мен е топ в класацията ми за мен и моята кожа. Напоследък а и отдавна съм забелязала, че спират неща, които са ми били любими и такава тъга пада, напомня ми на погребението на палитрата на UD

# 621
Моят лош опит от презапасяване с продукти, на които в последствие им изтича срока на годност, те съветва да не се презапасяваш. Винаги ще излезе друг подобен продукт, да не говорим, че ружовете са много икономични, ще ти трябва поне година и половина, докато видиш дъното на ружа, а пък да го изхабиш - вероятно поне 2. И това при всекидневна употреба.

# 622
Моят лош опит от презапасяване с продукти, на които в последствие им изтича срока на годност, те съветва да не се презапасяваш. Винаги ще излезе друг подобен продукт, да не говорим, че ружовете са много икономични, ще ти трябва поне година и половина, докато видиш дъното на ружа, а пък да го изхабиш - вероятно поне 2. И това при всекидневна употреба.

Може, но имам толкова много продукти, които са ми били любими и сега са спряни и толкова съжалявам, че не съм си взела, докато им намеря заместник похарчих сума ти пари за проби на други нови неща.

# 623
Момичета, да ви информирам за нещо интересно, което забелязах. Както много от нас тук знаем, сайтът Руж България продава ментета на маркова козметика, и то на много високи цени.
Направи ми обаче впечатление, че вече са включили информация на сайта си, че козметиката им се произвежда от еди коя си китайска компания, и отговаря на съответните стандарти за качество. Дали пък някой не се е занимал с тях ... сега остава само и да ги глобят и затворят за това, че внасят ментета, и ще съм спокойна, че няма да има излъгани момичета.

# 624
Това е много странно, мислех че е незаконно. В крайна снетка това са ментета. Ужас, тези, които ги купуват, какво ли си слагат по лицата...

# 625
Да, дори е престъпление по НК.
Иначе момичетата, които ги купуват, си слагат по лицето всичко - от отровни химични субстанции до фекалии от мишки.

Ако ви се чете повече по темата:
https://www.thetalko.com/13-terrifying-dangers-of-counterfeit-makeup/

# 626
  • София
Дами помагайте ...търся си златисти сенки,но трайни

# 627
Бюджет?
Mac ако ти се дават повече пари.

# 628
А просто пигмент да си вземеш устройва ли те? Доста по-евтино ще ти излезе.

# 629
На есенс металическите течни сенки имат златисто, но скоро отпадат от асортимента

Общи условия

Активация на акаунт