Гримиране - идеи и техники (Тема № 70)

• 110 865
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Да питам и тук, че другата тема е позамряла. UD като спират NAKED и ся я намалили, дали е намалена в нашата Sephora?
Не е позамряла хич, но явно никой не иска да отговори, поради някакви свои причини. Обади се и попитай директно на телефона.
Аз не смятам, че е намалена.
Гледа ли клипа с погребението и?

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 15:09 от densi

# 601
  • София
Вчера бях в Сефора. Не беше май намалена, но я има все още на UK сайта на UD.  Peace

# 602
Гледах тийза, даже го охейтих. Не мисля,че е удачно, какъвто и замисъл да има. Някои неща просто не са забавни. Погребенията и смъртта за мен са едно от тях.

# 603
Да питам и тук, че другата тема е позамряла. UD като спират NAKED и ся я намалили, дали е намалена в нашата Sephora?
Не е позамряла хич, но явно никой не иска да отговори, поради някакви свои причини. Обади се и попитай директно на телефона.
Аз не смятам, че е намалена.
Гледа ли клипа с погребението и?

Може ли линк?

# 604
# 605

Благодаря.
Все си мислех, че един ден ще си я купя, но явно няма да имам този късмет. Simple Smile

# 606
Simple Smile))) Super яко Wink Велико хрумване на рекламната им агенция! Чакам клип с раждането на наследника след като погребахме краля Simple Smile))) много креативно и забавно!

# 607
На мен ми се струва проява на много лош вкус това видео с погребение. Като подигравка със страданието на хора, които са загубили близък човек.

Иначе за самата палитра няма да е голяма загуба, че я махат. За мен не беше нищо особено.

# 608
  • София
И аз намирам видеото за подигравка. Харесвам палитрата. Тя е класика!

# 609
  • Бургас
Аз мисля като Есмералда за видеото,просто съм без думи.

# 610
  • София
На мен ми се струва проява на много лош вкус това видео с погребение. Като подигравка със страданието на хора, които са загубили близък човек.

Иначе за самата палитра няма да е голяма загуба, че я махат. За мен не беше нищо особено.
Абсолютно. Погребение на палитра... не бях виждала отдавна нещо по-тъпо.

# 611
Видеото е отвратително, но палитрата е една от най- добрите излизали някога. Наистина класика.

# 612
...., но палитрата е една от най- добрите излизали някога. Наистина класика.

Добре, а защо тогава я спират. Денси, не конкретно към теб, просто се питам. Чела съм доста отзиви тук във форума и че е харесвана и одобрявана като цяло. Не разбирам, защо тогава я "погребват" или е поредния маркетингов трик.

# 613
Нарочно. Ще пуснат много нови. Тази ще стане колекционерска рядкост и ще се продава за много пари, а името на марката ще е в устата на хората. Това е страхотна реклама.

# 614
  • София
Според мен по-скоро ще й направят нова версия. Нещо като преформулировка, подобрение и тн. УД бълват десетки палитри всяка година и на дали това има отношение към Нейкид.

Общи условия

Активация на акаунт