Гримиране - идеи и техники (Тема № 70)

• 110 751
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Клиповете са полезни донякъде. Проблемът там е, че не знаеш нито какъв натиск се прилага, нито под какъв ъгъл се работи, нито с какъв тип четка. На мен ми е адски трудно да докарам дори подобен на ефекта, който виждам в клипа, но пък съм си и с две леви ръце Simple Smile

# 76
Четките обикновено казват какви са, а с натиска и ъгъла може да се експериментира.

# 77
  • София
Аз нанасям очна линия и удължавам окото ( естествено очната линия се получава само на едното око, тъй като с другото почти не виждам 😂)
Гледам и аз клипчета , и когато имам "вдъхновение" и настроение се получава.

Какво мислите за двойниците на тези палитри ?
https://www.badhabitbeauty.com

Бих искала да поръчам, гледах доста ревюта . Не изглеждат китайски ментета , имат си бранд ?

И какво мислите за големите палитри на Bh cosmetics, с по 120 цвята ? Гледах ги в Enzo .

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 13:14 от bubanka

# 78
момичета препоръчайте ми добър праймер за суха кожа,да покрива пори и финни линии Simple Smile

# 79
За всекидневно "удължаване" ето тази техника не е лоша също:
https://www.youtube.com/watch?v=LS6gI67U_fw
(да, знам , че се води за паднал клепач, но и за "леко кръгли" очи стои естествено и върши работа)

# 80
Аз май съм прилагала същата техника без да знам - специално частта с почти вертикалното опушване. Моите очи, освен че са кръглички, са и protruding и светлите сенки във вътрешния ъгъл ми стоят много зле - приличам на змийче.

# 81
Какво мислите за двойниците на тези палитри ?
https://www.badhabitbeauty.com

Бих искала да поръчам, гледах доста ревюта . Не изглеждат китайски ментета , имат си бранд ?

И какво мислите за големите палитри на Bh cosmetics, с по 120 цвята ? Гледах ги в Enzo .
[/quote]

Според мен си струва да опиташ с някои по-странни цветове, които се предполага, че няма да се задържат дълго актуални. Според мен подобни са червените и винени цветове. Няма смисъл да си даваш парите за скъпи палитри, които да използваш 5-6 пъти. С по-евтината можеш да си направиш експеримент, ако ти хареса да купиш по-скъпа.  И няма смисъл да се зариваш с гримове, аз така се бях заринала, после се чудих на кого да ги подарявам. Сега предпочитам да си взема нещо по-стойностно, което ще използвам

# 82
Bad habit са легитимна марка, а не правят ментета. Просто копират палитри на други марки под името на своя бранд. Съответно продуктите им са тествани и с доказан състав. Нещо като Makeup revolution са. Аз лично бих те посъветвала, Уинд, да си вземеш палитра на Makeup revolution -  със сигурност имат тези цветове, просто в друг дизайн. Те се доставят без мито и качеството им е сравнително добро.

# 83
Имах палитра на BH със 120 цвята, според мен е излишна. Повечето са непигментирани, разпрашващи се и трудни за работа, а и с толкова много цветове, ако знаеш какво правиш, половината остават недокоснати. Но избор имат, аз лично не бих ги препоръчала.

# 84
Wind,страхотен грим.С какъв фон дьо тен и пудра си на снимката?

# 85
  • София
Wind,страхотен грим.С какъв фон дьо тен и пудра си на снимката?
Фдт е на Криолан tvpaint stick , пудрата е на Аура .

# 86
  • В полите на Пирин планина
И аз да дам глас за Makeup revolution. За мен са много добри сенки и доста приемлива цена.

Аз имам ето тази - Makeup Revolution I ♥ Makeup Death By Chocolate:

Универсални цветове, добра покривност. Има и палитри с много разнообразни цветове.

# 87
Можеш да се научиш и без курс. Нужни са само упражнения Simple Smile

Да така е, понякога се получава добре и се харесвам, но друг път трия и изпадам в ужас.

# 88
  • Бургас
Момичета, след като стана въпрос за по-нисък клас грим, моля да споделите мнение за сенките на Sleek. Пробвала съм ги от тестери и ми се сториха добре пигментирани, но заради големият избор в магазина не можах да си избера  Embarassed и сега се чувствам прецакана. Мога да си поръчам от е-бей на не лоши цени, но ми се ще първо да получа мнение от някой който ги е ползвал.

# 89
За мен това е една от най-добрите дрогерийни палитри, които съм ползвала евър. Имам I-Divine Night...нещо си трябва да погледна пак. С база пигментацията е много добра и издържат до вечерта, а цветовете са уникални.  Само че моята мъжът ми ми я донесе директно от Англия, не съм я купувала от тук. 

Общи условия

Активация на акаунт