Гримиране - идеи и техники (Тема № 70)

• 110 809
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
При мен се отварят всички изображения ог Гугъл.

# 466
И при мен, не се вижда грим точен. Дай снимка на която се вижда грим.

# 467
Адски нежна и хубава ми е тази мацка Simple Smile

Очна линия без опашка и има много черно в горната водна линия - на повечето снимки. На някоя се вижда и леко опушване със сенки в посока опашка.

Внимавай, това може да изглежда и коренно различно - на някои снимки откровено си прилича на "снощна".

# 468

Вижте сега дали ви се отварят снимчиците?

Последна редакция: нд, 22 юли 2018, 14:02 от barabanche

# 469
Моля за съвет.Бих искала да имам лек блясък на лицето-какво да ползвам,не използвам фдт.Има ли как директно пудра или хайлайтър да нанасям на цяло лице?Препоръчайте ми.Благодаря.

# 470
Бюджет дай. Скъпо - Метеоритите на Герлен, евтино нещо на Катрис в Лили примерно. Имат нова колекция много добра, с течни хайлайтъри, който можеш да смесиш с фон дьо тена.

# 471
  • София
Моля за съвет.Бих искала да имам лек блясък на лицето-какво да ползвам,не използвам фдт.Има ли как директно пудра или хайлайтър да нанасям на цяло лице?Препоръчайте ми.Благодаря.

Провери строуб крема на Мак, не съм сигурна без фдт отгоре как ще стои обаче.

# 472
Много блести, не става. Peace

# 473
Озаряващата мозайка на Есенс, някоя бронзираща печена теракота, от тях има и скъпи и евтини. Аз харесвам течния озарител на Лореал, но с него трябва много внимателно, че е доста озаряващ, иначе е много приятен.Мозайката на Есенс също е хубава и нежна, но тук таме има по някое по едро брокатче. Имам някаква теракота на неизвестна марка, евтина, която обаче е много добра и озаряваща деликатно, фина, с частици като прашинки.Има и озаряващи перли за лице.

ПП Мама на две слънца, бих ти препоръчала Афинитон на Мейбълин.

Последна редакция: пн, 23 юли 2018, 00:38 от Джаста Праста

# 474

На цялото лице ли трябва да бъде блясъка? Или просто искаш кожата да изглежда добре?
Ако искаш блясък на скулите например може да пробваш перлите на AVON. Имат и копие на метеоритите, но блясъка на мен ми идва в повече. Аз използвам розовите като слагам на скулите.
Ако искаш промяна на кожата пробвай с ББ крем. Много е по-лек от фон дьо тена, изглежда естествено. Кожата изглежда "озарена".

# 475
Кои са перлите копие на метеоритите?

# 476
Момичета, според вас трябва ли да се слага база за грим под тониран слънцезащитен крем (който ще играе роля на ББ крем под грима)

# 477
Момичета, според вас трябва ли да се слага база за грим под тониран слънцезащитен крем (който ще играе роля на ББ крем под грима)
Ако има нужда - разбира се, защо не!
Но ако няма защо ще се утежнява и усложнява летния грим = т.е. винаги е до кожа и до нужди.

# 478
Аз нахлувам с бърз въпрос:)
Възможно ли човек да не открие своят нюана на червеното червило.
Адски много харесвам червени червила,но с всичко което съм пробвала съм като маймуна пробвала съм по светло ,по тъмно.Пробвала съм по формата на гланц или на червило. И все съм смешна. Дали заради комбинацията от червена коса тип рижава и лунички или защото не мога да оцеля моят тон.
Вече започвам да мисля ,че червено червило наистина не ми отива и ще трябва някак да се плимиря:D

# 479
Сакън! Червенокоса с червено червило е  невероятно, неповторимо секси!
По скоро трябва да свикнеш да се гледаш с ярко червило, а не да се примиряваш с бозави розови. Гугълвай „redhead red lipstick" и гледай кой цвят и комбо най ти  и после ще си го носиш вкъщи докато почнеш да се възприемаш с ярък цвят Simple Smile
https://gingerparrot.co.uk/2013/01/ginger-beauty-should-redheads … ear-red-lipstick/
..   или иди в Мак/Сефора за пробеб грим илу си наени профи гримьор за една сесия, чиято цел са бъде на нанерите идеалното за теб червено!

Последна редакция: вт, 24 юли 2018, 02:11 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт