Гримиране - идеи и техники (Тема № 70)

• 110 851
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
Densi,  а къде слагаш хайлайтер освен по скулите?

# 511
На носа, над веждите по челото леко, под веждите, на купидоновия лък, по ключици, рамене, деколте, когато съм с отворена дреха. Когато реша и съм с къси панталони отпред на пищялите на краката, на много места се получава добре.
Говорим само за озаряване нали, всичко с мярка, не за диско топка. Peace

# 512
Аз понякога нанасям с ветрило, друг път с четка за хайлайтер на Зоева, с рошава четка за сенки пак на Зоева (за друго не става) или с четка за руж на Диор. Говоря за скулите само, защото в чупките на веждите, вътрешните ъгълчета на очите, на носа и над устните нанасям само с пръсти. По тялото хайлатер не слагам.

# 513
  • София
А само да питам , преди да сложите прахообразен хайлайтър на раменете или друга част от тялото , нанасяте ли нещо , за да го задържи ?

Мерси за милите думи ❤
В момента съм престанала с декоративна козметика , слагам само коректор под очите

# 514
  • On the sea
Момичета, някоя от вас използва ли праймър база на силиконова основа? Ако да, може ли да ми препоръчате някоя марка Rolling Eyes. За комбинирана кожа става на въпрос.

Последна редакция: сб, 28 юли 2018, 00:09 от velvet*

# 515
С каква четка нанасяте хайлайтър и как?

Ползвам на Becca Shimmering Skin Perfector (не течния, а този в кутийката за пудра) и имам чувството, че не успявам да го нанеса както и където трябва и съм по-скоро смешна отколкото красива.

Здравей, аз използвам най-едрата четка от комплекта " SET 702 - 12 PIECE EYE-CREDIBLE SET " на Morphe или по-малка четка за руж, върши ми работа също. За да се задържи по-дълго хайлайтъра на лицето ми си напръсквам лицето със спрей за фиксиране или след като взема хайлайтъра с четката пръскам по нея, така става и по ярък. Аз лично много харесвам палитрата Aurora на Anastasia Beverly Hills (става и за ежедневие и за вечерно), цветните хайлайтъри ми допадат много.  

# 516
Бихте ли ми препоръчали база за лице за суха до нормална кожа както и фон дьо тен. До скоро използвах на буржоа матиращ,но много сух ми идва и не е за моята кожа.

# 517
Пробвай Healthy mix пак на Буржоа.

# 518
Момичета, някоя от вас използва ли праймър база на силиконова основа? Ако да, може ли да ми препоръчате някоя марка Rolling Eyes. За комбинирана кожа става на въпрос.
Да, аз всякакви бази съм пробвала. На Смашбокс е чудесна. Имам ревю в блога. На Герлен са страхотни, но са много скъпи.
От дрогерийните не знам, защото не ползвам. Сега има някакви нови на Лореал по около 20 лв.

А само да питам , преди да сложите прахообразен хайлайтър на раменете или друга част от тялото , нанасяте ли нещо , за да го задържи ?
Не, директно нанасям и блендвам добре с четка. Краката отпред например стават неотразими с лека светлина. Изглеждат по-слаби и оформени. Един от големите трикове на Мас за ревюта, а и въобще, е че сипват един пигмент Ванила в лосион за тяло и мажат тялото, като наблягат на краката. Изглежда невероятно.

# 519
Денси, коя база на Смашбокс харесваш? Аз имам PHOTO FINISH PRIMERIZER, но нещо не съм съм възторг, защото сякаш нищо не прави при мен.
Много ми харесва Hylamide HA Blur и е на четворно по-ниска цена. Последната седмица тук температурите се въртяха около 36 градуса и базата пак се държа добре.

# 520
  • On the sea
Check, точно такава търся, да издържа на по високи температури. В аптека или някой магазин примерно открива ли се Hylamide HA Blur   ? Нямам време да поръчвам, че времето ми е ограничено, късно се сетих 😊🙄

# 521
Аз останах доволна от базата на Smadhbox photo finish light. За мен е много по-добра от силиконовата, защото няма това гадно лепкаво усещане. И на мазната ми кожа се държи по-добре.

# 522
Velvet, магазините на Deciem са много малко, зависи къде си. При мен онлайн поръчките идват за 3-4 дни.
Има ли въобще база, която не съдържа силикон? Не съм се зачитала в съставките, но съм почти сигурна, че и на Смашбокс имат.

п.п. Погледнах. Съдържат няколко вида Dimethicone, а light версията съдържа POLYSILICONE-11.

Последна редакция: сб, 28 юли 2018, 11:26 от Анонимен

# 523
  • On the sea
В Стара Загора съм. В понеделнек ще потърся. За моята кожа склонна към омазняване в Т зоната ми е много сложно да задържа грим 😞

# 524
Денси, коя база на Смашбокс харесваш? Аз имам PHOTO FINISH PRIMERIZER, но нещо не съм съм възторг, защото сякаш нищо не прави при мен.

SMASHBOX Photo Finish Foundation Primer

Общи условия

Активация на акаунт