Гримиране - идеи и техники (Тема № 70)

• 110 859
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
  • Стара Загора
Много замря темата напоследък. Да я побутна с едно гримче от днес с палитрата Life is a festival. Animal Unicorn

Скрит текст:

Какви цветове носите сега и посягате ли към сенки изобщо? Аз често слагам само молив.

# 526
  • в 1001-та нощ
Напоследък телесни, но нося и цветни очни линии и спирали Simple Smile

# 527
  • София
Откакто имам проблемна кожа , спрях фон дьо тен и пудри , слагам само коректор под сенките на очите , хайлайтър на целия клепач и спирала .

Купих си къна за вежди и поне тях не ги мисля , защото мразя да си рисувам веждите и осъзнах , че от повечето моливи или сенки за вежди , те ми изпадат . Sad

Последна редакция: сб, 04 авг 2018, 00:18 от Wind_

# 528
Никакви сенки не ползвам напоследък, всъщност от 3-4 месеца. Тук-таме някакъв опушен молив.

# 529
  • гр.Добрич
Купих си къна за вежди и поне тях не ги мисля , защото мразя да си рисувам веждите и осъзнах , че от повечето моливи или сенки за вежди , те ми изпадат . Sad

Каква точно къна ползваш?

Това лято май и аз съм по-семпла. Спирала задължително и руж. Колкото пъти реша да се гримирам силно, все нещо не ми се получава.

# 530
  • София
Полска готова къна на марката Joanna
Най-светлия възможен цвят и не го държа повече от 6мин .

# 531
А с къната боядисваш космите на веждата или рисуваш върху кожата очертание, което се задържа повече време?

# 532
  • София
Рисувам съвсем малко по кожата , но по кожата пада много по-бързо (3-4 дни максимум)
Гледам да подчертавам само косъмчетата и да запълвам дупки.

# 533
  • София
Само когато съм на море не нося сенки лятото. Naughty
Всеки ден съм сенкосана иначе и нося основно Шоколадовата или КФД палитрите. На път нося палитричката на Макс Фактор и ползвам нея, ако реша изобщо и ми се занимава.

# 534
На приливи и отливи съм. Има дни в които всеки ден слагам цвят на очите, спирала и молив на горния клепач в основата на миглите/не очна линия/, червило/но много леко, само да подчертая цвета на устните/, а  има дни в които даже и спирала не слагам. Разбира се фдт и пудра слагам всеки ден, изравнява ми тена, лицето ми става свежо и озарено. Но, аз ползвам по малко,  само за освежаване. И леко подчертавам веждите със сенки за вежди. Това е.

# 535
Откакто отидох на семинар по грим нещо ме гризе отвътре и всеки ден тествам нови пинизи. Общо взето всекидневно нося сенки, но се случва понякога да нямам време, защото съм поспалана. Напоследък съм олекотила сенките откъм цветове, иначе съм почитателка на тежкия очен грим, тип арабски. Веднъж бях направила един такъв за едно състезание, но не се снимах.

# 536
  • София
Аз се чудя , след като Вейдър каза , дали да не изкарам курс по минерален грим ?
Как да си направим грим вкъщи.
Не че , това ще ме спре да купувам безумни скъпи продукти , но ми се струва интересно да си правиш сам сенките за очи или пигменти .

# 537
Аа, мерси. Купуването на гримове ме радва много повече от самото гримиране.😂

# 538
Аа, мерси. Купуването на гримове ме радва много повече от самото гримиране.😂
Определено. Как ли пък няма да забърквам нещо сама, като хората са го направили, опаковали и само ме чака да отворя портфейла.
Шегата настрана, не ти трябва да си даваш парите за такъв курс. Close

# 539
Мхм, и мен. Като че ли повече колекционирам, отколкото ползвам (мажа се стабилно, де). Малко хай енд продукти съм си купувала, но всичко си купувам с невероятен кеф.

Общи условия

Активация на акаунт