Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 303
  • 721
  •   1
Отговори
# 450
zazu1 -ние се лишаваме.Не сме ходили на почивка,море и т.н от 8год.На кино даже непомня от кога,на пица 1 път в годината някъде.Общо взето целия ми свят е едно ин витро.Това е   Sad     Mucunka85-когато отидеш на преглед и ти кажат че няма пречки за започване на процедурата си направете изследванията.Да важат 3 месеца и се плащат отделно.

# 451
  • София
Кейла, аз бях по същия начин. Hug Както се казва не можех едни бикини да си купя, защото всичко отиваше за поредното изследване, пункция, добавка, изобщо нещо свързано с това. А сега ми беше още по-трудно, защото останах сама в борбата. Но нямах вариант да се откажа, просто не можах. Искрено ти желая да се получат нещата и при теб и при всички поели този път. Flowers Bouquet

# 452
Усилията ти са възнаградени.Имаш най-голямото богатство на света.Един прекрасен АНГЕЛ,който ще е твоя стимул и опора.Най-истинската любов.Дай Боже и аз да успея.

# 453
  • София
1. Необходима е предварително вирусология и на двамата партньори, която обаче важи само 3 месеца, след това ако опитите продължават -  нова. Така ли е? Клко струва в Надежда?  Така като е написано в брошурата в скоби, все едно е част от пункцията или отделно се плаща?
2. Микробиология на спермата иска ли се и кога се прави - предварително или в деня на пункцията като даде материал го изследват?
Благодаря ви предварително,
Не пускай предварително вирусология. Най-добре твоята да я пуснеш в деня, в който ти сложат Прегнила, за да важи по-дълго.
Излиза за около 2 часа (по спомен). Струва 80 лв. на човек.
Има лаборатории, в които има по-евтин пакет, но пък там излиза за 3-4 дни понякога. Та ако ще пускаш другаде, си предвиди време да излезе.
Микробиологията на партньора при нас я пуснаха в деня, в който дава материал за оплождане - т.е. ако има извадени яйцеклетки и ще се оплождат (а не замразяват примерно).

# 454
Момичета,
Моля ви за малко разяснение, тъй като не съм сигурна какво съм разбрала.
Чакам МЦ , след което съм на преглед на 9/10 ден за евентуално започване на инвитро на ЕЦ. Не ми стана много ясно следното:

1. Необходима е предварително вирусология и на двамата партньори, която обаче важи само 3 месеца, след това ако опитите продължават -  нова. Така ли е? Клко струва в Надежда?  Така като е написано в брошурата в скоби, все едно е част от пункцията или отделно се плаща?
2. Микробиология на спермата иска ли се и кога се прави - предварително или в деня на пункцията като даде материал го изследват?

Благодаря ви предварително,

Вирусологията се плаща отделно от пункцията- към 80 лв. е в Надежда, може да я направиш другаде на много по-ниска цена и ще ти я признаят.

# 455
  • София
Аз да попитам един въпрос, резултати от СГ от къде може да се получат?
Само от андрологията ли? Ако да, до колко часа работят те?
Може ли на регистратура да ги получа?

Скрит текст:
Часа ми е много късен и не знам дали ще работи андрологията

# 456
  • София
може и от регистратурата, ама консултации не правят там.

# 457
  • София
Да, просто часа ми е в 19, ако отида точно тогава, андрологията няма да работи, поне дали ще мога да взема резултата, а консултация по-нататък ако трябва... И без това ще си отстоя достатъчно, поне да разгледам резултата.

Сигурна си, нали? За да не звъня, че сигурно и да се свържа няма да мога. Казали са на мъжа ми, че резултата се взима от кабинет 09 - андрологичната лаборатория, ако е така, тя работи до 18ч и ще трябва да тичам по-рано. Но ако има опция да я взема от регистратура, на мен това ме устройва

# 458
  • София
ами аз винаги ги вземам от регистратурата.
те са все след пункции, ама не би трябвало да има значение.
може да ти вземат левче, че нали нещо спасяват дървета.

# 459
  • София
левчето ми е ... Simple Smile
Ама са мн интересни хаха, не може онлайн, не може по мейл, може само на хартия на място, ама и дървета искат да спасят хаха Wink

Важното е аз да имам резултата в ръцете преди прегледа, консултацията не ни е важна сега, ако се налага да я направим, ще е др ден и ще изпратя мъжа. Дано не ми направят проблем и ми дадат листите.

# 460
Много е променено всичко. Не към добро Sad

# 461
Брайда, СГ се вижда онлайн, но не в твоя профил, а на партньора ти.
Ако няма такъв, може като отидеш да го регистрираш.

# 462
  • София
Брайда, СГ се вижда онлайн, но не в твоя профил, а на партньора ти.
Ако няма такъв, може като отидеш да го регистрираш.
И след всяка пункция ли се вижда такава спермограма или само, ако изрично е платена?

# 463
  • София
специално са му отговорили, че онлайн по никакъв начин абсолютно никакъв не може да си види резултата, питал е поне 3 пъти, 3-ма различни човека в клиниката

Благодаря ви, ще взема резултата от информация/регистратура Simple Smile

# 464
  • София
В профила на ММ се виждат само кръвните изследвания и микробиологиите.
СГ не се вижда и са ни казвали, че няма как да се види.

Муцунка, вирусологията я направете в деня, в който определят пункцията. Ако имате нов опит в следващите 3 месеца ще важи тази. Както казаха и останалите е по около 80лв на човек.
Микробиологията я взимат от материала за оплождане и струва 30лв. Така и не разбрахме защо му я правят при положение, че резултата излиза след самото оплождане.

Общи условия

Активация на акаунт