Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 255
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
  • Кърджали
Момичета, ембриолозите звънят ли в неделя?
Да

# 571
  • Варна
Здравейте, момичета не съм ходила в клиниката от около 2 години защото родих, но сега обмислям нов опит за второ детенце, имам замразени ембриони, но не знам как се случва записването, бях пациентка на др. Стаменов дали се записвам отново за дълго чакане или като стар пациент се обаждам и ми дават час, ако може запознатите да вмъкнат яснота.
Благодаря предварително.

# 572
Обаждаш се и казваш, че си пациентка на д-р Стаменов, накратко обясняваш защо се обаждаш и получаваш час скоро. За д-р Персенска получих час за след месец, а може би и по-малко. Опитут ми е много пресен.

# 573
Здравейте, момичета не съм ходила в клиниката от около 2 години защото родих, но сега обмислям нов опит за второ детенце, имам замразени ембриони, но не знам как се случва записването, бях пациентка на др. Стаменов дали се записвам отново за дълго чакане или като стар пациент се обаждам и ми дават час, ако може запознатите да вмъкнат яснота.
Благодаря предварително.
Моя случай е също като твоя,реших че искам да правя замразен и февруари като ми дойде цикъла се обадих и исках час осми ден както ми се падна.Обясних че искам да правя замразен трансфер.От регистратурата малко взеха да се дърпат,че скоро не съм посещавала клиниката и някакви такива ми обясняваха и казаха че ще говорят с координаторката на часове и допълнително ще ми звъннат.След половин час ми се обадиха и ми казаха че ме включват в списъка за конкретния ден,който аз поисках.Така директно започнах с проследяването за замразен трансфер.

# 574
  • Пловдив
Здравейте, за пръв път сега ще имаме стимулция за инвитро. До сега винаги сме пробвали на ЕЦ. При стимулиран цикъл и ако се оплодят яйцеклетките каква е практиката - прави се трансфер на 2 ембриончета, за да се увеличи шанса за имплантация или се прави трансфер на 1 и другите се замразяват? Чуденката е, че на този етап по-скоро не искаме да забременяваме с близнаци (ако се захванат 2), но от друга страна какъв е смисъла да се прави стимулацията тогава, щом пак ще си правим трансфер на 1 ембрион само (ако сме късметлии да се оплоди яйцеклетката и т.н.).

# 575
Това го говорите с доктора ви.Всичко зависи от възрастта ви, какъв е стерилитета и колко ембриона се получат накрая.

# 576
Здравейте,моята пункция мина.Оказа се ,че от 8 фуликула няма нито една яйцеклетка.  Д-р Персенска каза,че ще пробваме друг протокол.
На някой случвало ли му се е досега?Наистина ли може да е от стимулацията или е някакъв проблем ?Има ли смисъл да си купувам някакви витамини ,и ако да можете ли да препоръчате някакви.Четях за Прегнакеар и за М2 Тон.Някой пил ли ги е?

# 577
Здравейте,моята пункция мина.Оказа се ,че от 8 фуликула няма нито една яйцеклетка.  Д-р Персенска каза,че ще пробваме друг протокол.
На някой случвало ли му се е досега?Наистина ли може да е от стимулацията или е някакъв проблем ?Има ли смисъл да си купувам някакви витамини ,и ако да можете ли да препоръчате някакви.Четях за Прегнакеар и за М2 Тон.Някой пил ли ги е?
Много неприятно.Колко ти беше естрадиола?

# 578
Здравейте, за пръв път сега ще имаме стимулция за инвитро. До сега винаги сме пробвали на ЕЦ. При стимулиран цикъл и ако се оплодят яйцеклетките каква е практиката - прави се трансфер на 2 ембриончета, за да се увеличи шанса за имплантация или се прави трансфер на 1 и другите се замразяват? Чуденката е, че на този етап по-скоро не искаме да забременяваме с близнаци (ако се захванат 2), но от друга страна какъв е смисъла да се прави стимулацията тогава, щом пак ще си правим трансфер на 1 ембрион само (ако сме късметлии да се оплоди яйцеклетката и т.н.).
Моя трансфер беше в началото на  февруари месец и никой не си направи труда да коментира с мен колко ембриона ще връщаме, какво е моето желание и какви са опциите. Вече на самата маса попитах доктора все пак какво ми слага и той каза две.... Опита се оказа несполучлив! Сега чакам да дойде часа за коментар и 1 месец бездействаше или почиваме.  Общо взето разочарованието ми нараства с всеки изминал ден. Аз ли не съм достатъчно настоятелно да ми се дава повече инфо или трябва да бъда по нахална и не толкова любезна.   Подадох и документи към фонда за 2 опит.

# 579
Desuni, аз също получих информация в деня на трансфера за бройката на ембрионите, които ми трансферират.
И бях също толкова учудена, колкото теб, защото в сайта на болницата, пише че това се обсъжда с пациента и заедно с лекаря се взема решение. Е, уви, явно трябва повече да се пита, за всичко, не само за трансфера...
Нямаш ли замразени от опита ?
Успех ти желая, следващия път до ревлив финал Simple Smile

# 580
Моя трансфер беше в началото на  февруари месец и никой не си направи труда да коментира с мен колко ембриона ще връщаме, какво е моето желание и какви са опциите. Вече на самата маса попитах доктора все пак какво ми слага и той каза две.... Опита се оказа несполучлив! Сега чакам да дойде часа за коментар и 1 месец бездействаше или почиваме.  Общо взето разочарованието ми нараства с всеки изминал ден. Аз ли не съм достатъчно настоятелно да ми се дава повече инфо или трябва да бъда по нахална и не толкова любезна.   Подадох и документи към фонда за 2 опит.
През 2016г.беше 1 ми опит при Стаменов,върнаха ми 2 ембриончета,за съжаление не стана.През 2017 година беше ин витро с ДЯ ,също така 2 три дневни ембриони и пак не успях.

# 581
Здравейте! Има ли някой днес чакащ пред кабинета на д-р Цветков и има ли голямо забавяне с часовете?

# 582
Преди доста време(когато Надежда се помещаваше още в Малинов) при опит се коментираше колко ембриона ще се върнат и какво препоръчва доктора.Лично с всяка жена.Сега не знам как е, при опита ми тук извадихме една читава яйцеклетка и върнахме 1 ембрион.За съжаление, но уви, очаквано от мен опита беше неуспешен.Просто цялата стимулация беше повече от абсурдна и си тръгнах много разочарована от клиниката.Предстои ми да взема заповед и съм в голяма чуденка къде да съм.

# 583
Не зная какви са ми били резултатите от изследванията.Досега от нито едни изследвания не съм видяла резултати.От преглед ми казват отивай и пусни еди какви си изследвания в лабораторията и после на касата.Да не би да трябва да си ги искам аз сама?И ако е така от кой от лабораторията ли?

# 584
Поискай от рецепцията мисля, да ти дадат ИД и парола и може он лайн да си ги проверяваш.

Общи условия

Активация на акаунт