Дългото чакане след трансфер - Тема 66

• 90 096
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Момичета само аз ли смятам за несериозно и нелепо, след неуспешен трансфер на 23.01 да ми кажат звънни пак следващия път като ти дойде, сега този цикъл не се брои. Звъннах малко преди това, за да знам как да си правя графика за МАРТ и ми казаха ами доктора го няма, ако ще се прави стимулация се идва на ден 2ри, дори да не се прави пак е хубаво да е на ден 2ри, за всеки случай да се съчетаят "коментара" и последващите действия.
Дотук добре, звъня днес на ден 1ви и ми казват ще се чуем по-късно като дойде доктора. След 5 опита за свързване, сестрата говори с доктора даже не чух какво му каза и ми казаха ела на 7ми март ( което е ден 6) е... ? Аз ли не съм в час? Какви стимулации какви 5лв. като аз ще изтърва всички дни.... не разбирам.
Възможна ли е някаква стимулация изобщо на ден 6,7 ? Sad

# 586
  • Пловдив
mm , това звучи много несериозно. За коя клиника става въпрос? Първо си мисля, че коментара за неуспеха трябва да бъде след неуспеха и да се реши какво да се промени и как да се действа при новият опит. Мен преди стимулация лекарката ми правеше месец и половина подготовка... И стимулацията се започва най-късно на 3ти ден от МЦ, поне така знам аз. Това на 6-ти 7-ми ден ми звучи нелепо да се стартира стимулация, поне така си мисля...

# 587
mm , това звучи много несериозно. За коя клиника става въпрос? Първо си мисля, че коментара за неуспеха трябва да бъде след неуспеха и да се реши какво да се промени и как да се действа при новият опит. Мен преди стимулация лекарката ми правеше месец и половина подготовка... И стимулацията се започва най-късно на 3ти ден от МЦ, поне така знам аз. Това на 6-ти 7-ми ден ми звучи нелепо да се стартира стимулация, поне така си мисля...

Л.Бойчев Тутракан
Ами аз най-много се ядосах, че през цялото време говоря със сестрата. Защо той не говори с пациентите си не знам. Много се ядосах губят ми времето аз дори отпуск си писах, знаейки какво ще предстои...

# 588
Нандин, сега прочетох щастливата новина. Да ти е жива и здрава рожбичката. Наистина всичко през което преминаваме си струва, ако крайният резултат загука до нас. Heart
Виждам, че малко по-рано сте обсъждали нивото на прогестерона преди трансфер. За статистиката: при първия ми опит беше 30 - успешен; при втория беше 20 - неуспешен. Но наистина има и други фактори, които допринасят за успеха/неуспеха.
mm88, 6-7 ден е късно за започване на каквото и да било. Мен тогава ми искат втори хормони /първате са на 2-ри ден/, но аз правя само инвитро на естествен цикъл.
Marvi, при кой доктор си ако не е тайна?

# 589
На последния ми опит стартирахме стимулацията на пети ден, защото имах завишен прогестерон, който се получи от пунктиране на задържан фоликул. Започнахме изследванията от втори и ходех всеки ден за да видим дали пада, тогава доктора каза, че последния възможен ден до който можем да чакаме е пети.

# 590
Момичета, от 28.02 спрях всички лекарства и цикъла още го няма, а на миналия ми ЗЕТ на вторият ден след спирането лелката си дойде със всичка сила.... На вас след спирането на лекарствата кога ви идва?

# 591
На мен миналата година ми дойде 3 дни след преустановяване приема на всички лекарства. След това нямах цикъл повече от 2 месеца и го предизвикаха с прием на дуфастон. Следващият цикъл вече бе обичаен.

# 592
При мен кръвотечението започва около 8-10 дни след като спра лекарствата. След това си ми е идвало нормално, не съм имала разлика от преди това.

# 593
  • На остров
При мен днес започна съвсем оскъдно, утре предполагам ще се засили.

Пожелавам успех на всички чакащи !
Аз напускам темата .

# 594
Рано или късно ще успеем, но е много трудно всеки път след неуспех. Аз и днес си по плаках, но ме крепи мисълта, че ще направя опит и на ЕЦ докато чакам за заповед, пък ако не ми е нужна ще е най-добре Blush Успех на момичета който чакат, а на неуспелите много сили и горе главата:blush:

# 595
Съжалявам, момичета! Знам какво ви е. Много е тежко, поплачете и после пак отначало. И така докато успеем. Kiss

# 596
При мен днес започна съвсем оскъдно, утре предполагам ще се засили.

Пожелавам успех на всички чакащи !
Аз напускам темата .
Не напускаш, ами си почиваш Hug Кога ще е следващия опит?

# 597
Това щях да питам - Две в едно, отказваш ли се ?

# 598
  • На остров
Не знам, ще помислим като ми мине малко тъгата.  Най вероятно няма да има повече опити, иначе правих проучване на клиниките в чужбина гледах и дя, но едва ли ще предприемем тази стъпка.
Иначе времето ни притиска а и за нов опит пак е поне два месеца чакане за час.

Всички смятат, че при две деца желанието за трето е просто моя прищявка....

Проклетият МЦ не вземе да дойде като хората ами ме мъчи само с капчици цял ден.

# 599
  • Варна
момичета, колко време отнема чакането за заповед в момента? аз имам спомен за предния път че беше около 8-9 месеца, и сега ли е толкова?

Общи условия

Активация на акаунт