Дългото чакане след трансфер - Тема 66

• 90 045
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета!От клиника Надежда след трансфера ми изписаха пергнил 100 да си слагам подкажно.Последната инджекция я сложих на 3 март,седмица по късно може ли да даде фалшив положителен резултат?

# 676
Здравейте момичета!От клиника Надежда след трансфера ми изписаха пергнил 100 да си слагам подкажно.Последната инджекция я сложих на 3 март,седмица по късно може ли да даде фалшив положителен резултат?
Да, нужни са около 11-12 дни да се изчисти.

# 677
tachi-pa,
А защо изписват Прегнил подкожно?
Предстои ми трансфер и затова питам.

Силно положителен тест ти пожелавам! Flowers Four Leaf Clover

# 678
на мен ми ги изписаха след пункция,предполагам защото съм имала бая Ф

# 679
tachi-pa,

Нямам никаква идея защо,трансфера ми беше ЗЕТ.При предишният ми успешен трансфер не са ми го изписвали,имах само зарзио и медрол.Сега ми изписаха фраксипарин,зарзио и тези инджекции.
Благодаря за стиснатите палци,но мисля че за мен този опит приключи.Аз съм ветеран в процедурите и стойност 90.19 на пет дневно ембрионче на 12 ден е повече от показателно,че нещата не се развиват добре.
Пожелавам успех ма всички!

# 680
tachi-pa,

Нямам никаква идея защо,трансфера ми беше ЗЕТ.При предишният ми успешен трансфер не са ми го изписвали,имах само зарзио и медрол.Сега ми изписаха фраксипарин,зарзио и тези инджекции.
Благодаря за стиснатите палци,но мисля че за мен този опит приключи.Аз съм ветеран в процедурите и стойност 90.19 на пет дневно ембрионче на 12 ден е повече от показателно,че нещата не се развиват добре.
Пожелавам успех ма всички!

tachi-pa, не бързай да отписваш опита.
Трябва да направиш още един тест да видиш дали се удвоява. Доколкото виждам, този Прегнил не е като този който се бие преди пункция. Прегнил 100 сигурно е с много по- малки стойности на препарата.

# 681
Задължително ще направя още един тест,даже се приготвям и след малко тръгвам.Знам че чудеса съществуват,но все пак дългия ми опит на биохимични бременности надделява.В крайна сметка нека сме здрави и ако не се откажем ще си постигнем мечтите.Аз успях на 10-тия трансфер,не беше лесно,но се успява момичета.Това ми е 11-ия,ако е неуспешен,почивка и пак на ринга.

# 682
tachi-pa, чакаме те с хубав резултат.  Flowers Four Leaf Clover
Възхищавам се на вас дами, които имате много опити и въпреки неуспехите не се отказвате. Макар че имам скромните 2 трансфера и аз мисля да не се отказвам докато имам все още фоликули и яйцеклетки. Понякога се предавам на депресията, но после оптимизмът в мен изригва с пълна сила.  Blush

# 683
tachi-pa, стискам здраво палци 🤞.
Boby_pl, теб те помня от миналата година, трансферите ни бяха по едно и също време само, че сме в различни клиники.
Докато се борим, няма начин да не успеем! Flowers Four Leaf Clover

# 684
  • София
tachi-pa стиснати палци и от мен. Утре и аз отивам в клиниката да правя тест. Пък да видим дали ще записвам час за преглед или пак ще е за коментар.

# 685
tachi-pa, стискам здраво палци 🤞.
Boby_pl, теб те помня от миналата година, трансферите ни бяха по едно и също време само, че сме в различни клиники.
Докато се борим, няма начин да не успеем! Flowers Four Leaf Clover
Мда. Още съм си тук и все така небременна, но не съм се отказала и продължавам напред. Grinning

# 686
Хайде момичета помагайте!Колкото и ветеран да си в определена сфера,винаги живота ще ти поднесе изненади.Та,моя резултат за моя най-голяма изненада е 233.40.Но това ми е 14 ден на 5 дневен ембрион.Чхг расте идеално,но изследванията са правени в различни лаборатории,просто защото не ми се чакаше пак ден и половина за резултат,днес си направих изследването в друга лаборатория.Нямам вече лекарства,не съм от София,от опит знам че този резултат е нисък за този ден и имам подобна бременност,която приключи с мисед.При единствената ми успешна до края бременност ЧХГ на този ден беше 1660.На какво да се надявам и какво да правя?

# 687
  • София
докато расте добре се радвай, обади се да си запишеш час за преглед и така.

Скрит текст:
детето ти момченце ли е?

# 688
докато расте добре се радвай, обади се да си запишеш час за преглед и така.

Скрит текст:
детето ти момченце ли е?
Да,момченце!

# 689
  • На остров
Какво значение има пола на детето ?

Общи условия

Активация на акаунт