Сватба 2018 - V-та част

• 47 366
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
А нашият ресторант не разрешава да се палят фенери. Не че толкова ми е драма, нямам опит с тях, но изглежда много красиво. Браво на тези, които ще си осигурят тази емоция Hug

# 91
  • WonderLand
Добре де момичета, а как се закрепва украсата на капака на колата?

# 92
Добре де момичета, а как се закрепва украсата на капака на колата?

И аз се присъединявам към това питане. Ние смятаме да си поръчаме ето тази украса от изкуствени цветя, но не съм сигурна как ще се справим с поставянето....
https://www.weddingburg.com/wedding/index.php?offers=31&prod … D0%B5%D0%BB-CD016

# 93
Зелените гъбки (пиафлори) имат вакуум, когато са за кола. От двете страни се издърпват две пластини и така залепва. Страшно обяснение дадох, ще потърся снимка по-късно. Иначе се продават в цветарски магазини и борси. Когато попитате за пиафлора за кола би трябвало да ви разберат.

# 94
Балоните за колата са ми малко абитуриентски, но ако са само бели - защо не. Simple Smile

Имам питанка към момичетата, на които вече са им минали сватбите: за 70 гости колко ракия и вино са необходими, за да знам колко напечатани бутилки да поръчам?

Звучи като задача по математика направо... Grinning

# 95
И аз си мислех за фенери, но знам, че на доста хора им е трудно да ги пускат, особено за пръв път, а и ме е страх да не подпалим нещо, та затова дори не съм питала в ресторанта. Иначе и аз мисля, че е голяма емоция, но и зарята ще е не по-малка. Simple Smile

За украсата на колата - ние не смятаме да имаме изобщо.

Днес получих детските книжки и идвам да ви ги покажа. Simple Smile

Скрит текст:

# 96
И аз си мислех за фенери, но знам, че на доста хора им е трудно да ги пускат, особено за пръв път, а и ме е страх да не подпалим нещо, та затова дори не съм питала в ресторанта. Иначе и аз мисля, че е голяма емоция, но и зарята ще е не по-малка. Simple Smile

За украсата на колата - ние не смятаме да имаме изобщо.

Днес получих детските книжки и идвам да ви ги покажа. Simple Smile

Скрит текст:

Чудесни са книжките Hug То и аз бих де зарадвала на такава Grinning

# 97
И аз се надявам да остане и за мен... Grinning

# 98
  • Andalucia
Sunflower супер са книжките SmileySmileySmiley

С фенерите трябва да се внимава, аз за малко да направя пожар на една нова година Blush SmileНе съм и си помисляла за това на сватбата

Балони специално за сватба има в Джъмбо, бели са, имаше май младоженци на тях и някакъв надпис.
Ето снима с украса на кола която е на дръжката 

# 99
Аз гледах една заря тази вечер. Бях си определила бюджет от 300 лева, но май малко ще трябва да то увеличим. Ще кача линковете, ако искате да ги видите.

https://barutnica.bg/магазин/пиротехника/пиробатерия-poker-face-mfc30-4901f/

https://barutnica.bg/магазин/пиротехника/пиробатерия-огнен-дракон-tfc30-7002/

https://barutnica.bg/магазин/пиротехника/пиробатерия-100-изстрела/

Не знам дали ще ми се получи качването. Ако не стане може да го копнете и да го поставите в търсачката.

# 100
Ох колко много сте писали ...а тази нова визия на сайта не вбесява,не мога да чета нормално ...За фамишията-аз колкото и да чета съм си решила,че си оставам с моята ,едиснтвено с тире приемам неговата 😊 обичам го,искам да сме семейство,децата ни ще носят неговата фамилия,на вратата ни ще пише една фамилия ..просто на моята врата ще си пише д-р Милкова /каквато съм мечтала да бъда цял живот/.
Днес ходих до Джъмбо и освен тези кеша за лимонада друго не харесах,ама и други неща гледах ..

# 101
Хей, патенце, ти какъв лекар си? Simple Smile

# 102
  • София
Здраейте момичета!
Аз се включвам с вече запазен ресторант и част от нощувките за гостите, час за църковен и граждански брак.
Днес поръчах поканите за гостите и родителите.
Ох, малко от малко отмятам задачките хихи Simple Smile
Надявам се до края на тази или другата да получа поканите, за да Ви ги покажа вече готови.
По темата с фамилията се включвам и аз. Традиционалистка съм и ще взема фамилията на половинката. Не знам за Вас, но на мен ми е много грозно това с тиренцата.. Или я взимаш, или не.. Не искам да засегна някоя, това си е изцяло лично мнение. Simple Smile
Обмислям до края на м. Февруари да сме взели костюма на половинката, имам служебна отстъпка 30% в магазини Теодор и да видим какви има там. Апрез март месец да ходя за роклята ми.
Амии май е това за сега. 😁
Лека вечер! 🤗🤗

# 103
Вие ще имате ли заря? Знаете ли колко ще струва една заря за около 3-4 минути. Разбира се нещо интересно, но не като за кралска сватба, а просто нещо готино.
Голяма и хубава батерия със заря за 6 мин. струва 250 лв.

# 104
Хей, патенце, ти какъв лекар си? Simple Smile
Все още не съм,студентка съм,но скоро ще бъда зъболекар 😊

Общи условия

Активация на акаунт