Сватба 2018 - V-та част

• 47 009
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
Май аз нещо не съм не разбрала, но защо ще си криете кутиите?

# 436
  • София
За да не си я хареса някой. Grinning

# 437
Хаха 😂 Направо си представих как някоя прителка или роднина си преглежда кутията и после си тръгва набързо 💸

# 438
  • София
Основното притеснение идва от персонала. Smirk

# 439
То наистина звучи малко смешно така острани, но при изписването ми ли, не помня вече по кой бебешки повод, са изчезнали пари за подаръци. То затова има и народна приказка: "Един гледа сватба, друг гледа брадва". Майка ми по принцип доста внимава за такива неща, та ако я питам, сигурно ще даде идеи. Може да се накара някой роднина да занесе кутията или каквото е там направо вкъщи, макар че то човек ако го подгони параноята, на всеки вариант би намерил недостатъци.

# 440
Това с кутията е много важно напомняне,никога не бех се замислила от тази гледна точка. Даже смятах да я държим цялата нощ там, за да им е спокойно на гостите и кой когато иска да си остави подаръка.
А момичетата,които си правите сами кутиите - купувате ли от някъде някаква по-специална кутия, която е от по-твърд картон и с процеп?

# 441
Аз кутията си я сглобих сама, но лошото е, че картона не ми е много твърд. Но иначе самото и правене не е никак трудно, а и ако се намери по твърд картон още по-добре. Защото моята леко се огъна като сложих капака, но за да оправя положението от вътрешната страна я облепих с по-твърди картони и всичко е наред вече Smiley Мисля, че ще изкара вечерта. Сега остава и да я украся Simple Smile

На брат ми на сватбата ми повериха кутията с парите и с моя приятел загубихме сигурно час в това да се чудим къде да я дянем. Разбира се не ни хрумна да е по булчинската маса. Мислихме в колата, ама решихме, че не е ок. Накрая я занесохме в стаята, но пак с хилядите страхове дали ще я намерим заради персонала, та там я крихме, абе голям цирк общо взето Satisfied Smiley При нас си мисля да е под нашата маса, все си мисля, че някой ако стигне до под масата ще бъде забелязан Satisfied

# 442
  • WonderLand
Друг вариант е кутията да е без капак, а тип урна, която да е украсена отвсякъде и за да извадиш съдържанието трябва да развалиш кутията. Да, посля няма как да си я запазиш, но пък пликовете ще са си там и никой няма да може да извади каквото и да е от там незабелязано.

# 443
  • София, България
В Джъмбо има твърди кутии. Аз си купих три от там и направих една като тези, приличащи на торта на три етажа. Иначе взимаш от там една кутия изрязваш отвор като за писма в капака, облепяш я с някаква хартия, по-плътна, за да не прозира. Аз я облепих с бял картон и после отгоре със сатен и вече си я украсяваш, както искаш Simple Smile

# 444
Освен ако не изчезне цялата кутия Grinning
Иначе и нашата е без капак, отдолу има отвор, който е залепен и после може да се отвори, за да се извадят пликовете.

# 445
Друг вариант е кутията да е без капак, а тип урна, която да е украсена отвсякъде и за да извадиш съдържанието трябва да развалиш кутията. Да, посля няма как да си я запазиш, но пък пликовете ще са си там и никой няма да може да извади каквото и да е от там незабелязано.

Мисля, че тези, които ги продават в сватбените сайтове са точно такъв тип - урна. Там проблемът вече ще бъде да не изчезне цялата кутия  Grinning Grinning Grinning Но все ще се измисли нещо Simple Smile Моите шаферки искат да я направим сами и сега ще търсим поне готова кутия, та да остане само украсяването.

# 446
Моля някой да ми даде мнение за ресторант Акорд за нашата сватба.
Бяхме решили да е в Парти център УДИ-ама много пари за наем искат:(SadSadSad-или поне предложете нещо читаво с градина,защото искам изнесен ритуал.

# 447
  • София, България
Ам.. няколко пъти вече обсъждахме Акорд Simple Smile Няколко момичета сме там. Спрямо интериорът, отношението на управителя и финансовата част е перфектен! Спрямо изнесен ритуал... аз няма да имам, но не ми харесва особено отвън. Отзад се вижда допълнителното им заведение. Не е особено голямо мястото, а и си буквално на паркинга. Разбира се това е мое мнение. Вижте го наживо и си преценете. Мнения ще получиш само позитивни като цяло за Акорд. Simple Smile

# 448
Офффф,това с избора на ресторант е ужассссс и дати нямат повечето-на право ми иде да отменя сватбата за догодина:(

# 449
  • София, България
За съжаление хубавите ресторанти се заемат бързо. В Акорд се съмнявам да намерите дата, освен ако не е през седмицата. Simple Smile Дори и за догодина може би ще ви е трудно за конкретна желана дата.

Общи условия

Активация на акаунт