Сватба 2018 - V-та част

• 46 985
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
На мен организираните екскурзии са ми неприятни. Но ние сме и пътували доста, така че предпочитаме сами да си организираме всичко и да си угаждаме, вместо да се съобразяваме с група. Има полза, ако използвате агенция само за хотела (обикновено ползват намаления заради множеството клиенти) и през останалото време сте си по свой ритъм.

Уейстед, ако ще ходиш в Рио, прати ми лично, мога да дам препоръки.  Wink

# 541
  • София
Ние сме пътували много, но само из Европа, пътували сме и сами и организирано. И двете си имат своите плюсове и минуси.  Grinning

# 542
Така си е, ако сега трябваше да организирам и сватба, и меден месец, щях да хвърля пръстена и да се предам. Joy

# 543
Така си е, ако сега трябваше да организирам и сватба, и меден месец, щях да хвърля пръстена и да се предам. Joy
На няколко пъти ми се стрелна подобна мисъл. Grinning Иначе, Роузи, благодаря ти. Ако решим да ходим в Рио, ще се обърна към теб за съвет. Simple Smile)

Впрочем, момичета, да ви се похваля, че след поредна порция умуване вече окончателно реших какви да са подаръчетата за гости. За жените - декорирани свещи, за децата - книжки, а за мъжете, след като отхвърлих 20 варианта, поръчах шотчета. Отдолу на всяко мисля да сложа инициалите ни, примерно, но сега се чудя с какво може да се пише върху стъкло? Освен гравиране или лак за нокти? Grinning

# 544
Има шотчета с щампи по тях, но не търпят миялна машина. Ето от този вид:

# 545
Моите шотчета са такива:

Скрит текст:

Но отдолу искам да сложа инициалите ни и датата на сватбата. Гледах, че има някакви уреди за гравиране, наподобяващи писалки, ще взема да си купя един такъв.

# 546
  • София
SilverDream, нямам представа с какво тегло са диамантите. 😔

На мен много ми трябват такива жълти бонбони, но в този сайт минималното количество е 2кг, което прави около 600+ бонбона, което ми е в повечко. Някой да знае откъде бих могла да намеря по-малко? Или дори да си ги разделим...?

# 547
  • София, България
Ние няма да планираме сега медения месец. Ще е след сватбата. Обичаме много Европа и по-специално Италия, но сме ходили доста пъти там. Много бързо ще си измислим дестинацията. На мен ми се иска по-специално Прага или някъде из Франция... Simple Smile

# 548
Яренце (много готин ник, впрочем), форумна среща и ще черпиш. Wink

# 549
  • София
Яренце (много готин ник, впрочем), форумна среща и ще черпиш. Wink

😀😀😀 С удоволствие!

Тъй като съм човек, малко лишен от въображение, викам "яре" на колата си (Тойота Ярис) 😂 та, тъй...

За медения месец - запазила съм хотел в Прага за 2-6ти юли, но още не знам как ще стигнем до там.
Ще има втори мини-меден месец в двореца в Балчик, където ще ни е и следсватбената фотосесия. Хем и море за 3-4 дена с кумовете.

# 550
  • София
И ние имахме сватбена фотосесия на морето, но на юг.  Laughing Беше страшно забавно.

След медения месец второто ни пътуване беше точно до Прага ( и беше точно началото на юли), пътувахме със самолет, но доста пари си излезе. Бюджетен вариант е да се лети до Братислава и после с влак или автобус до Прага. Иначе аз не очаквах, но времето беше много променливо. Първият ден беше голяма жега, направо не се издържаше, на 2 ден валя  и много застудя, направо се чудихме как да се облечем.  Laughing

Нашата е Корола, но аз и викам Йоти.  hahaha

Извинявам се за отклонението.  Mr. Green

# 551
  • София
Sea.sea, и аз обмислям вариант до Братислава и после нещо, но не знам дали не е много занимавка 🤔

Ще го помисля, сравня.. Но скоро трябва да се вземе решение Simple Smile

# 552
Браво момичета,всички много сте напреднали! Всичко е много красиво.Аз съм в застой  ММ иска чак когато ходим за роклята през април тогава да търсим чаши,шампанско,късметчета,бутониери,кутия.Много спокойна душа ми е изобщо не се притеснява,но вчера повдигна темата за меден месец.Искал в Италия,аз искам в Гърция,ама то пък защо съм избрала такъв месец нито топъл нито студен за сватбата. Grinning Годежния пръстен го нося на средния пръст на дясната ръка защото ми е голям двамата го избирахме,но нямаше по малък,а ако го свят ще му изпадат камъчетата отстрани,а исках точно този,ММ иска да нося и него и халката на безименния след сватбата.

# 553
Много и качествено сте писали тези дни. Радвам се за всички вас Simple Smile

Фъстъче, чудни кецове. Аз бих ги оставила така с две различни връзки.
Естер - прекрасни сте! Чудесна двойка сте и ще бъдете красиви младоженци Simple Smile

Яренце, много ми харесаха венчалните ви халки.
Моят годеник няма никакъв проблем с бижутата. Още не сме избрали халки, но не знам дали ще мога на безименния на дясната да нося и годежния пръстен, и халката.

Ние си избрахме и поръчахме поканите. В тон със морската ни тема, ще изглеждат ето по този начин:

http://bg.bazarino.com/gallery/products/13104/novo_logo_s.jpg

# 554
... Ние си избрахме и поръчахме поканите. В тон със морската ни тема, ще изглеждат ето по този начин:
http://bg.bazarino.com/gallery/products/13104/novo_logo_s.jpg
Разкошни, Хър! Animal Heart Eyes Cat

Общи условия

Активация на акаунт