🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (Тема 2)

• 117 509
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 105
  • в кукувиче гнездо
Хохо сега четох и аз Тонкината драма с ризата. Голям смЕх! Всъщност е тъжно, за мен няма няма по- отблъскващ мъж от стиснат мъж. А той жена си търсел. Ми успех в начинанието, като се жалва публично колко му е скъпо....
E тй жена си търси наужким, все пак не харесва жени, това на всички им е ясно.

# 106
Милият Антончо! Освен за посмешище, за друго не става....
На мен в една друга верига ми искаха пари за куриер, който да достави рокля, но размер който нямаха в съответния клон на марката Mr. Green Платих си и не рИвах

# 107
Не мога да повярвам,че е Козирог...

# 108
  • София
Цели 8 страници в нова тема , а аз се чудя що никой не пише нищо.

# 109

Той, че си е посмешище, вече видяхме. Обаче тия, дето ни го навират, те не осъзнават ли що за плужек е, или са хора, които изпитват някакво перверзно удоволствие да гледат колко се излага, правейки му се на приятели? Как успяват да си говорят с него, да обменят мисли? Аз бих избягала далеч, честно. Мисля да прескоча седмицата, и да гледам частично, защото няма да му издържа нито гласа, нито жалките мисли, нито вида. Айде всички не може да са хубави като нас Simple Smile, но разсъжденията му са мега зле.  Неговата вечер със сигурност няма да си я причиня.

# 110
  • София
Между другото наистина нищо не си е взел от зодията.   Laughing

# 111

Той, че си е посмешище, вече видяхме. Обаче тия, дето ни го навират, те не осъзнават ли що за плужек е, или са хора, които изпитват някакво перверзно удоволствие да гледат колко се излага, правейки му се на приятели? Как успяват да си говорят с него, да обменят мисли? Аз бих избягала далеч, честно. Мисля да прескоча седмицата, и да гледам частично, защото няма да му издържа нито гласа, нито жалките мисли, нито вида. Айде всички не може да са хубави като нас Simple Smile, но разсъжденията му са мега зле.  Неговата вечер със сигурност няма да си я причиня.
Те всички са обвързани помежду си и са някак един калибър: малко мозък , минимум качества и самочувствие-балон.

# 112
  • Тра-ла-ла
Не мога да повярвам,че е Козирог...
Че това е най-стиснатата зодия Mr. Green Разбира се има и изключения, но аз познавам доста скръндзави Козирози...със всякакви куриозни случки. Не за 20лв, ами за 50 стотинки Whistling

# 113
  • София
За мен Козирог е най-гадната зодия. Затова отговаря на зодията си.

# 114
Внимавайте какво пишете за зодиите, че сутринта една потребителка ми размаха пръст, защо съм била казала за Раците еди какво си. Да не дойде и на вас да се скара. 😂😂 Иначе и аз не мога да повярвам, че е Козирог. ММ е Козирог и няма общо с това човече.

# 115
  • София
И мен една потребителка ме обиди преди 1-2 дни. Било я срам да чете какво пиша. След мен какви нeща четох.... ама с мен се заяде и обиди.

Последна редакция: пн, 22 яну 2018, 19:52 от Amiamo

# 116
  • Някъде там
Внимавайте какво пишете за зодиите, че сутринта една потребителка ми размаха пръст, защо съм била казала за Раците еди какво си. Да не дойде и на вас да се скара. 😂😂 Иначе и аз не мога да повярвам, че е Козирог. ММ е Козирог и няма общо с това човече.
Smile
Това ми напомня че миналата година една ме заплашваше със съд.Така и не ме осъди.Smile
Хайде да започват вече че ми става скучно.

# 117
  • София
И ММ е козирог, съгласна съм, че е най-гадната зодия.  Mr. Green Просто не го оприличавам Антон на козирог.

# 118
  • Тра-ла-ла
Внимавайте какво пишете за зодиите, че сутринта една потребителка ми размаха пръст, защо съм била казала за Раците еди какво си.
Какво ни е на Раците? А? А? А? Crossing Arms Laughing

# 119
  • София
Много отворен отворкото Антон.

Ирен е в конната база в Банкя. На местна почва ще действа.

Общи условия

Активация на акаунт