🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (Тема 2)

• 117 519
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Пак започваме с бисквитена торта.  Simple Smile

# 121
Мче къде да пазарува ризи Антон Стефанов, ако не в ... Кавали?! Whistling Mr. Green С тоя вид на плачеща болонка и поведение на оФлЮх, хич да не си 'арчи несметното богатство за такива ризи, щото те му стоят точно като ризка, купена от Илиенци.

Ирен Thinking странна птица. Дава вид, че не е за първи път в кухнята, хайде да видим.

Атова за Покахонтас ли се е взела, та се е оцветила в цветовете на войната?!

# 122
  • ВАРНА
Бисквитената торта-хита на сезона.

# 123
  • в резерват
Айде пак  торта от бисквити  Simple Smile

Нейната версия сякаш е по-читава от тази на мис Маги

Последна редакция: пн, 22 яну 2018, 20:16 от Арбанашка кокона

# 124
  • София
Тортата ми изглежда апетитно. Какъв е последния крем според вас? Който бил просто крем.

# 125
  • Някъде там
Добре действа Ирен за сега.Много преиграва както винаги, но пък ми се струва че ще се справи.
Тортата и няма нищо общо с тази на Маги. Магината беше бисквити и нишесте.В детската градина тортата изглеждаше по вкусна от на Маги.
На Ирен ми звучи вкусно.

# 126
Внимавайте какво пишете за зодиите, че сутринта една потребителка ми размаха пръст, защо съм била казала за Раците еди какво си.
Какво ни е на Раците? А? А? А? Crossing Arms Laughing
Само мъжете😆😆 с жените се разбирам прекрасно.

Аз нещо не гледах много внимателно, че болния ми Козирог искаше да го поглезя с ризото, пропуснах цялото меню на Ирен. 😒

# 127
Тортата ми изглежда апетитно. Какъв е последния крем според вас? Който бил просто крем.
Течна сметана беше това.

Ирен дотук нито ме дразни, нито не ме... средно положение. Лигавчи се, но тя си е така. Тортата ми се видя бая лекинко бъркоч, сигурно ще да е вкусна, ама сладкото не можа да се разпредели равномерно... на някой може да се падне само сос, на друг  голямо парче слива.

# 128
И мен една потребителка ме обиди преди 1-2 дни. Било я срам да чете какво пиша. След мен какви нeща четох.... ама с мен се заяде и обиди.
Твоето нищо не е  hahaha, мен Винету ме направиха  hahaha  hahahaИ речникът ми какъв е, само да знаеш hahaha Добре, че не съм от чувствителните, да се обиждам  hahaha

# 129
  • София
Мче къде да пазарува ризи Антон Стефанов, ако не в ... Кавали?! Whistling Mr. Green С тоя вид на плачеща болонка и поведение на оФлЮх, хич да не си 'арчи несметното богатство за такива ризи, щото те му стоят точно като ризка, купена от Илиенци.
hahaha hahaha hahaha Joy

# 130
Ирен до тук ми хареса,много Simple Smile
Кажете как оцелявате с мъжете си Козирози,щом са гаднички-каква е тайната Grinning

# 131
  • Тра-ла-ла
Мацурела ли казава вместо моцарела?! hahaha

# 132
Мацорела Crazy добре! Laughing

# 133
  • София
Мацурела ли казава вместо моцарела?! hahaha
Със сигурност... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 134
Много забавно стана изведнъж.
Конвентируемата печка...