🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (Тема 2)

• 117 457
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 60
За темата  bouquet
Ох,дано Тоньо е по-малко противен отколкото в ББ!
Мечтай си.

# 61
Ирен Кривошиева ли имаше син, за когото твърдеше, че е от Стефан Данаилов?

# 62
Ирен Кривошиева ли имаше син, за когото твърдеше, че е от Стефан Данаилов?
Да. И не само твърди, Владимир е син на Ст. Данаилов.

# 63
  • София
Каква е тази Дивна?
Неуспялата Дара?

Мен ако питаш са един дол дренки, посредствени тийн певици.

# 64
Дивна беше сензация като се появи преди доста години в Пей с мен. Отвя всчико живо с гласа си. Жалко, че и нейния талант опропастиха т.нар. продуценти на музика в България.

Последна редакция: пн, 22 яну 2018, 13:30 от _Smile_

# 65
2008 ми излиза на мен. Тогава не съм гледала подобни формати и я знам единствено с песента  "ти не можеш да ме спреш" и нищо друго след това.

# 66
  • София
Миро откри Дивна. Доста ще вика и пее Дивна, за да покаже таланта и гласа си.  Mr. Green
 Не мисля, че Ирен ще прави покрита пица с тесто. Може да задуши месо в това тесто. Имаше и сач със зеленчуци.

# 67
Миро откри Дивна. Доста ще вика и пее Дивна, за да покаже таланта и гласа си.  Mr. Green
 Не мисля, че Ирен ще прави покрита пица с тесто. Може да задуши месо в това тесто. Имаше и сач със зеленчуци.

В рекламата показват как надува със сламка пицата

# 68
  • София

В рекламата показват как надува със сламка пицата

Може да е пица или да задушено месо. Ще видим в Черешката.

# 69
Мислех си, че само на мен ми е ужасно гнусно това надуване на тестото, но явно не е. Не бих го яла, ако знам технологията на приготвяне.
Друго гнусно от анонса ми е Антон Стефанов. Няма толкова противен човек. Познавам го от много години и е станал още по-гнусен плазмодий.
Аз също не бих го яла, гнуслива съм.

# 70
Просто нямам думи за този клоун. Беше написал във фб, колко е ужасно да отидеш да си купиш риза за 400 лева, пък да ти искат 20 лева за корекция на ризата. Как можело? Та тя била 400 лева! Къде по света било така?! Включиха се и други клакьори и да ви кажа, направо щях да се разплача. Да, тъжно е, когато искаш да си купиш ризка за 400 лева, пък едни 20 лева те спират.
Ето, пак ми се доплака от тази дълбока траджеди...

# 71
Кой това? Тонка?

# 72
# 73
  • София
Като го гледам как се облича Антон, надали е дал 400 лв. за риза.

# 74
Ами може да се е отказал заради 20-то лева.
Не че няма начин да се облечеш безвкусно и за много повече пари от 400 лв.

Общи условия

Активация на акаунт