🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (Тема 2)

• 117 493
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 75
Да, де. Заради 20-те лева се е отказал. Обидно му е, че му искат 20 лева за ремонт на ризата. То голяма трагедия е това.
Ето, плачете и вие:

# 76
Аз също бих върнала ризите, но поне няма да рева по социалните мрежи.

# 77
Смешно е, но и някак придобиваш представа за човека.
Ще тръгна да си купувам дреха, която искам и само защото ми искат 20 лева отгоре, защото политиката на бутика е такава, ще върна дрехата. Завидно тесногръдие демонстрира господинчото и е толкова досаден.

# 78
Смешник. Аз пък не бих ги върнала. Не са длъжни безплатно да ги скъсяват.

# 79
  • София
Класическо парвеню.

Аз съм искала да ми коригират дрехи в много по-малко лъскави магазини - ами има си такса.

# 80

Като не ревеш, само ти ще знаеш, че пазаруваш от маркови магазини. А ако никой не знае каква "баровка" си, какъв е смисълът от тези ризи с дълги ръкави?! Joy

# 81
Плащала съм за  корекция само в периода на сезонни намаления , явно е такава политиката на магазините не виждам никаква драма.

# 82
Плащала съм за  корекция само в периода на сезонни намаления , явно е такава политиката на магазините не виждам никаква драма.

Не го знам от коя чужбина е пазарувал, но и в чужбина се плаща.

# 83

Като не ревеш, само ти ще знаеш, че пазаруваш от маркови магазини. А ако никой не знае каква "баровка" си, какъв е смисълът от тези ризи с дълги ръкави?! Joy
Никаква баровка не съм аз! Затуй не пазарувам от такива магазини Joy
Моята гледна точка беше, че подобен тип магазини предлагат определено отношение към клиента. Оставяш една камара пари  в такива  и очакваш
да те третират  специално. Може да го е засегнала дребнавостта, не знам.
Аз преди години за повод си бях купила по-скъпа рокля, около 300 лв. Еми имаше преправяния, не се оскъпи, отделно си счупиха краката да ми предлагат кафе, вода, доставка до адрес, ако не мога да изчакам до другия ден. Просто се почувствах приятно от отношението им.

# 84
  • София
Баровец е Тонката, ама пътува с трамвай 20. Simple Smile 

# 85
Охо, ама те даже две ризи били. Това онези Кавали ли са или други?
Иначе...какво да се прави. Джъст кавали.

# 86
И аз мисля, че по-скоро магазинът издребнява за тези 20 лв., но ми е смешен Антончо с напъните си да се покаже колко е по-по-най. Видяхме го какво представлява. Иначе е редовен клиент от години, но за пръв път разбира за тази практика. По-скоро и той веднъж е сколасал да си купи скъпа ризка, те пък ще му искат още пари.Joy

# 87
  • София
Баровец е Тонката, ама пътува с трамвай 20. Simple Smile 

И с 22 също.  Simple Smile

# 88
Ау, много сте лоши!  Mr. Green Вип Брадър не съм гледала и нямам никакви впечатления от Стефанов, но ще го държа зорко под око тази седмица.  Twisted Evil

# 89
Най-смешното е, че разказва за случая като за някакво покъртително "преживяване". Ще речеш че кой знае какво му се е случило.

Интересно обаче, ако беше взел ризите с нескъсени ръкави и беше отишъл на шивач, колко ли щеше да му поиска шивачът. Допускам, че тази услуга би могла да струва и повече от 20 лв. за две ризи.

Общи условия

Активация на акаунт