🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (Тема 2)

• 117 372
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 900
Харесва ми Славена, има приветливо и позитивно излъчване. И с вечерята се справи много добре Flowers Hibiscus

# 901
Много добре се справи Славена. Заслужи си 40те точки. Браво!
Видяхте ли, че Кирил може да дава 10, когато са заслужени.
Аз не консумирам дивеч, но все пак бих дала 10.

# 902
Таз Славена ме разби......браво, абсолютно всеки детайл беше обмислен, перфектна вечеря! Лопатар не ям и въобще дивеч, но пак бих дала 10, тази вечер за разлика от вчера ми хареса и тоалета и държането й, беше много усмихната и любезна домакиня.....гостите определено останаха очаровани!
Книга от 200 стр за два дни??? newsm78 Ако ми е интересна и завладяваща я прочитам за часове..... Wink
Не съм гледала Славена в предишния сезон, но сега определено много ми хареса! bouquet

# 903
Най-накрая някой да сготви дивеч - мислех си, че аз съм единствения ненормален, който яде дивеч края на есента. Smiley

# 904
Вечерята на Прея ми хареса. Джаста-праста, недообмислено и не идеално, но сготвено с желание, настроение и с позитивизъм. Шарена Прея, шарена вечеря.

Славена се постара, докара го идеално. Но тя самата е пренавита, амбициозна до крайност, липсваше непринуденост. Гримира се странно, но я харесвам. Добра вечеря, перфектна до прекаленост.

Есил все по-малко ми се нрави. Да видим.

# 905
  • София
Шеф Манчев наистина ли не знае кое е жълт лук, и кое бял? Че снощи на жълтия каза бял.

# 906
  • София-в сърцата на моите деца
Славена ми хареса как приготви всичко, но най много ми хареса ,че си беше вързала косата. Досега никоя девойка не го беше правила

# 907
  • София
Славена ми е антипатична. Вечерята ми хареса, без тортата. Тиквата ми дойде в повече. Масата не ми хареса как беше претруфена с някакви цветчета и клонки.
Кирил си е дърво и в ежедневието, имам лични наблюдения.

# 908
  • София
Е как няма Славена да е обмислила много добре всеки детайл за вечерята си. Та тя в началото каза, че благодари за втория шанс да се яви на поправителен изпит пред шеф Манчев. Амбицирана е да спечели. Не отричам страхотното й представяне снощи. И пак ще кажа, впечатли ме, че абсолютно сама се справи с вечерята.

# 909
  • София
Да, хубава ѝ беше вечерята, но тя не направи и кой знае какво нещо сложно. Яхния, бисквитена торта и кьопоолу. Не харесвам толкова болно амбициозни хора, сакън, ако не спечели тя ще свърши света.

# 910
  • София
Може би хонорара на спечелилия плакета е по-голям от този на другите участници и оттук да идва тази надпревара и амбицция за победа.

# 911
Славена ми напомня на Бри ван де Камп от "Отчаяни съпруги". Една пренавита, много усмихната, всеки детайл да пипне, да нагласи. Такива хора ми се струват неискрени и болно амбициозни.
И аз бих дала 10 точки за вечерята - всичко изглеждаше вкусно.
Май никой вече няма да готви в дома си, вече банални станаха с ресторанти и приятели.

# 912
  • София
Есил май пресоли едното ястие?! Ще видим довечера. Simple Smile

# 913
За мен Славена се представи перфектно. Хареса ми и поведението ѝ. Не видях това, което масово се коментира, че била напрегната, надута и болно амбициозна. Аз я видях като уверена, спокойна и добре организирана. Знаеше какво се прави с продуктите и няма нищо лошо, ако се е подготвила предварително. Като готвят палачорската - не сме доволни, като са уверени и компетентни - пак не сме.
Дивечът беше добра идея. Миналата седмица оплюхме дружно участниците, че готвели само пилешко, сега на дивеча пак мрънкаме. Няма угодия значи! Grinning Аз бих опитала яхнията с удоволствие, защото не съм яла такова месо и би ми било любопитно, въпреки че ако бях там, щях да съм се наяла още с питката, разядките и мезетата.
Манчев и той си изсмука критиките от пръстите - неподходяща била масата за такова меню. Какво се очакваше да сложи - битово каренце и Троянска керамика ли?

Есил не ми харесва - нито като външен вид, нито като поведение.

Киро ми се стори една идея "по-разчупен".

Другият младеж  (така и не научих името му) все повече ми харесва.

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 13:14 от pip4i

# 914
  • София
Славена ми напомня на Бри ван де Камп от "Отчаяни съпруги". Една пренавита, много усмихната, всеки детайл да пипне, да нагласи. Такива хора ми се струват неискрени и болно амбициозни.
И аз бих дала 10 точки за вечерята - всичко изглеждаше вкусно.
Май никой вече няма да готви в дома си, вече банални станаха с ресторанти и приятели.
Такива са си.На мен не ми беше приятно да я гледам, въпреки заучената и перфектност.

Общи условия

Активация на акаунт