🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (Тема 2)

• 117 378
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 930
Така каза,да ,със съответния уред с дупки

# 931
Аз и с уреда с дупки трудно докарвам гладко пюре, а се имам уж за готвачка! hahaha hahaha

# 932
Ако сте гледали Манчев в "Аз обичам България", ще ви стане ясно защо така се държи.
Аз не гледам предаването. Би ли ми обяснила за Манчев?

# 933
  • София
Ако сте гледали Манчев в "Аз обичам България", ще ви стане ясно защо така се държи.

Само ще кажа: тъп поглед, интелект на готвач!

# 934

Само ще кажа: тъп поглед, интелект на готвач!
Ох, бе😂 Аз си мисля, кой знае какво е направил!

# 935
Предвид, че аз мисля , че в " аз обичам България" им казват отговорите предварително Wink

# 936
  • София
Аз го гледах в Семейни войни миналата седмица. Много сериозно се е взел Манчев, а Ути е толкова тъп, че думи нямам. Един верен отговор не даде.

# 937
Аз и с уреда с дупки трудно докарвам гладко пюре, а се имам уж за готвачка! hahaha hahaha
На мен ми се получава чудно пюрето с този уред, хем аз пък хич не се смятам за особено добра в готвенето. Но аз винаги добавям масло и прясно мляко към картофите.

# 938
  • София
Защо така?Не е практичен или не ти е удобен за ползване?С моя винаги става гладко пюре.Купувах разни други модели,къдрави, пласмасови, но най-стария прави най- гладкото пюре.И понеже дървената му дръжка се разцепи от много натискане, залепила съм я с лейкопласт и пак него ползвам. Embarassed

Скрит текст:
Моята мачкалка.
Тази нищо не прави.
   Тази също нищо не прави.

Тази също нищо не прави.

Имам и от баба ми преса за картофи, тя прави най финото пюре, но ме мързи да я ползвам.

Ето такава, но стара, потъмняла от времето.

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 15:35 от Тайна

# 939
  • София-Младост
Шеф Манчев наистина ли не знае кое е жълт лук, и кое бял? Че снощи на жълтия каза бял.

Не знам какво знае, но аз се втрещих, когато Прея прави пюрето от патата и мачкаше с вилица, той даде съвет да извади пасатор. Този човек дали готви, или само  е притежател на ресторант. Изобщо съветите му са един път, хубаво, че гледам само шоОто, иначе за така рекламираната му книга и стотинка не бих дала...
Бъркаш!
Каза да вземе преса...един уред с дупки и с него да намачка картофа.

# 940
Защо така?Не е практичен или не ти е удобен за ползване?С моя винаги става гладко пюре.Купувах разни други модели,къдрави, пласмасови, но най-стария прави най- гладкото пюре.И понеже дървената му дръжка се разцепи от много натискане, залепила съм я с лейкопласт и пак него ползвам. Embarassed

Ми знам ли защо, по принцип аз съм много слаба в ръцете и явно нямам достатъчно търпение да мачкам? А и дръжката някак си не ми е удобна, пластмасова и се плъзга! newsm78
Имах и аз една преса от майка, ама то такава играчка да пълниш картофите, да стискаш....

# 941
Ок, ако е казал за преса-да. Това е на ръка, не е като с пасатор.

# 942
Аз го гледах в Семейни войни миналата седмица. Много сериозно се е взел Манчев, а Ути е толкова тъп, че думи нямам. Един верен отговор не даде.
Ути тъп!!!не не може да бъде,той е такъв ерудит JoyJoy

# 943
О,става ми разкошно гладко

# 944
Аз разбирам, че се пасира с ... пасатор, а с другият уред не се пасира, а се мачкат, смилат картофите, и не само...
Едва ли ще си го върна да го гледам, но подскочих, защото каквото и да е пюре не се пасира, даже има  преса всякакви сварени зеленчуци. А готвач да ми казва да пасирам картофи, някак е несериозно...
А имах честта да попадна в заведение, дето вече е направил маню, след Кошмарите, не, не е моето!
С най - добри чувства към него, но не е моят готвач. Иначе е много по- симпатичен и не ме дразани , както някои други из нашия ефир. Stop
В последният сезон на Черешката осезаемо си личи как отбива номера.

Общи условия

Активация на акаунт