🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (Тема 2)

• 117 478
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 945
На мен ми се получава чудно пюрето с този уред, хем аз пък хич не се смятам за особено добра в готвенето. Но аз винаги добавям масло и прясно мляко към картофите.
И аз така, добавям и малко шарена сол и става супер. Мачкалката ми е стара колкото мен сигурно, но ми върши чудна работа.

# 946
Правила съм аз картофено пюре с пасатора като млада булка.
Докарах го като туткал  hahaha
Вече имам преса и сега ми се дояде картофено пюре, та ще варя картофи. Лоши сте  Mr. Green

# 947
Аз вчера правих картофено пюре с моркови,но с обикновените преси моркова не се смачква хубаво.На мен ми харесва-има малки сладки парченца.
Днес Есил май ще се изложи,особено със солта.И какви бяха тези извивания,вместо да им изпее нещо?!

# 948
  • Sofia
Пее една еврейска песен

# 949
  • София
Ако сте гледали Манчев в "Аз обичам България", ще ви стане ясно защо така се държи.
Аз не гледам предаването. Би ли ми обяснила за Манчев?

Само ще кажа: тъп поглед, интелект на готвач!
Ох, бе😂 Аз си мисля, кой знае какво е направил!

Май съм ви подвела с предаването. Мисля, че беше в Семейни воини.

Сигурно им дават да четат какви въпроси ще се задават / в Аз обичам България /, отговорите и кой прочел - прочел, кой не, като Рупкина, се излага.

# 950
  • Пловдив
Пее една еврейска песен
явно иска да блесне...и то не като чалга дива Stuck Out Tongue Winking Eye

# 951
Тази еврейска песен ми е много специфична (харесвам я, а и други), ама ако няма някаква насоченост вечерта, би стояла като "кръпка", не знам дали би ми допаднала идеята, ще видим как точно е вписано.

# 952
  • София
Малко късно се сетих за това изпълнение, но може да се посмеем. Васо Гюров с Фънки.
https://www.vbox7.com/play:9aee9fef3b

# 953
Есил пак е с кафяв нос.

# 954
В ресторанта на Петя Раева. Пуууу

# 955
В ресторанта на Петя Раева. Пуууу
Нещо кичАВ ми дойде тоз ресторант като интериор, па чак и втори дом ѝ бил на Есилката. Хубаво е, че готви с прибрана коса.

Манчев е добре да се придържа към "прясна мащерка" и да не говори английски. Сладур.

# 956
Славена днес е гримирана нормално. Можело значи.

# 957
Като гледам днес ще вечерят сол Whistling

# 958
  • София
Колко много сол сложи, направо ужас 😃

# 959
Малко късно се сетих за това изпълнение, но може да се посмеем. Васо Гюров с Фънки.
https://www.vbox7.com/play:9aee9fef3b
Божеее, жива да не бях..... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт