🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (Тема 2)

• 117 416
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 020
Да и тя да се оплаква,за говоренето.На нейната вечеря и тя доста бърбори и се хили,мисля!
Славена,не я гледах вчера,казвате ,че била перфектна,но дори и това дразни ,когато се прекали!Когато е умерено и ненатрапчиво никой не придиря.

# 1 021
Да и тя да се оплаква,за говоренето.На нейната вечеря и тя доста бърбори и се хили,мисля!
Славена,не я гледах вчера,казвате ,че била перфектна,но дори и това дразни ,когато се прекали!Когато е умерено и ненатрапчиво никой не придиря.
ЕЕЕЕ жената лопатар готви....за да е перфектна и ненадмината сигурно и крокодилско щеше да намери.....въпреки доброто готвене не е най подходящо да сервираш дивеч, не всеки яде....а там всичкото месо и мезетата бяха дивечови! Въпреки това аз нямаше да намаля оценката й, но щях да си помисля че има доза неперфектност с това диво!

# 1 022
Значи на арабска вечер най-върви еврейска песен.

И аз това си помислих... Joy

# 1 023
Изгледах вечерята на Славена,справи се като за отличен 6.Добро меню,хубави вина,изискана маса - аз точно така си представям успешната вечеря.Заслужени 40т.
Готвенето на дивеч ще го пропусна,имам си специално отношение към избиването на животни.За съжаление,много години ще минат,докато човечеството пренареди приоритетите си.

Сега ще гледам Есил.

# 1 024

И аз това си помислих... Joy
По-скоро нарече вечерята си ориенталска  Peace

# 1 025
  • 221B Baker Street
Направо си каза, че ще готви рецепти от Близкия Изток.

# 1 026
Ами какво искате да изпее? Хабиби спиш ли добре ли?

# 1 027
Ами какво искате да изпее? Хабиби спиш ли добре ли?
Ми да, и аз не мисля, че песента трябва да е вързана с вечерята, песента беше хубава.....вечерята вкусна....и аз правя този пълнен патладжан, уникално вкусен е! Десерта също не беше ориенталски с това маскарпоне......! Simple Smile
Не заслужаваше толкова малко точки, яд ме е! Sad

# 1 028
Добре се справи Есил. Хареса ми прическата и тоалета й също, има мн хубаво тяло и изглежда чудесно за годините си.
С удоволствие бих си хапнала от почти всичко, само месото не обичам да е кърваво и не ям солено..
Не ми допадна изненадата, също това, че поднесе БГ салата, рецепти от Близкия Изток, а накрая тази песен.. Губи се тематиката. И много сол, много. Нека всеки си сложи, колкото прецени.

Славенка злобна, завистлива..

И аз се зачудих защо Любо подари буркан със зелен боб!? 😁😁

# 1 029

Лично аз нямам никакъв проблем със Славка, просто е мега изкуствена, а напоследък леко се дразня от позьори от всякакъв калибър - особено от такива с големи претенции, а под тях - ми, нищо

То пък голям ужас - присмяла се една позьорка на друга позьорка. Изкуственяк до изкуственяка.
Просто смятам, че каза верни неща. Освен това, ми е странно, как сте запомнили само неодобрителните й реплики, но не и добрите. Според мен бяха 50:50 (пример - каза, че хумуса е много вкусен и е изяла много от него, но другата салата не е нещо, то пък и кво да бъде подредени домат, краставица, печена чушка и каза, че нито е + нито - и явно това е в графа "злоба" щом си позволява да каже това за таз салатка), но що ли пък да се чудя, при положение, че Есил казва 4 г дете, тук се казва, че било 12.... То като толкова очевидна информация не се обработва, какво остава за нещо друго Simple Smile. Различни хора сме, по различен начин виждаме нещата. Харесва ми като цяло седмицата, не са ми гнусни участниците като някои от предните седмици Simple Smile.
Основното ястие бих изяла с огромно удоволствие - агнешки котлети, булгура с домати, съчетани със спаначената паста, прекрасно. Но през цялото време ми беше странно това нейно ръсене на сол, без да опита. Ми опитай, не се чуди има ли, или няма сол Simple Smile.

# 1 030
Синът на Есил може да е на 12 сега, но тя говореше за когато е бил на 4.Много ми хареса Славена предната вечер, а тази ме загуби- дори и на изключен звук може да се разбере, че е кисела и кълве.П.С.- не слушам чалга, но имам по- специално отношение към Ивана например и Анелия- допадат ми като хора и някои песни.Есил има стил ( признавам обаче, че не бих си пуснала нейна песен и клипът пуснат преди страница го издържах до половин минута)

# 1 031
  • Ямбол
Кой е казал, че е арабска? Ти ли?
На изток няма само араби, но кой както си го представя.

На мен нещо ми циганееше тази Есил. Типична туркиня и то от българските.
На Кирил ми се струва, че не му е мястото там, затова е и по-обран. Не е неговата среда това. Все едно мен да ме сложат сред религиозни или чалгари, все ниско ниво.

# 1 032
Гласът зад кадър казва, че "днес ще ни заведе в Ориента, със своята близкоизточна вечеря". След което тя коментира без да казва точно кои са тези държави, че са й близки и е пътувала из тях. Аз поне не чух да се казва, че вечерта е арабска.

# 1 033
При презентацията аз чух, че ще заложи на източната кухня и култура. Но то явно от всеки телевизор различни неща се чуват. Установих.😀

# 1 034
Вечерта на Есил не ми хареса. Кулинарно беше добре, уверена е в кухнята.  Но нивото и средата си личат и не прощават.  Толкова претенциозна логорея, трудно бих я изтърпяла на живо.  Темата можеше и да не я слага, половината неща не бяха свързани с Изтока. Изненадата ми подразни ухото и окото, но в чалга-средите сигурно би минала за много хай.
Нито Славена, нито Прея бяха злобни. Казаха доста очевидни неща и то любезно. 

Общи условия

Активация на акаунт