🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (Тема 2)

• 117 370
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Може би на този етап такива финансови възможности има. Но без пердета на прозорците,
 не го разбирам.

# 1 126
Може би на този етап такива финансови възможности има. Но без пердета на прозорците,
 не го разбирам.

Ами те хубавите пердета не са евтини Smile

# 1 127
Е, не разбра ли. Да си пишел по прозорците.
То ако е той достатъчно интелигентен не може ли да дръпне завеса/пердето и пак да си пише човека.

# 1 128
  • София
То ако е той достатъчно интелигентен не може ли да дръпне завеса/пердето и пак да си пише човека.

О, разбрах, разбрах....Да не говорим, че днес технологиите предлагат по-добър вариант за писане на идеи.....но явно Любо икса да е различен.

# 1 129
Изключително скучен дом с изключиително надуто -скучен домакин!

# 1 130
  • ВАРНА
 В скандинавските филми са без пердета....а отвън дебне изкормвача с резачка,затова ми е страшно без тях.

# 1 131
  • На ръба..
Е те писаниците по прозореца бяха дръвчета и цветчета, а и почини си Любо!
Разградския акцент искрено ме разсмя 🤪

Последна редакция: чт, 01 фев 2018, 22:03 от *DiDora*

# 1 132
На симпатичния младеж не му се получи нито скритата реклама, нито явната реклама, нито вечерята. То само с позитивизъм и био-здравословни напъни не става. Туй то.

# 1 133
Момчето е на 22. Повечето 22 годишни не могат сами и в задниците си да си бръкнат.
Извинете ме за невъзпитанието.

# 1 134
Ми не може. Гугъл не може и той затова.

Повечето 22 годишни нямат неговите претенции.  В това е нюанса.

# 1 135
И аз за пердетата се зачудих - лятото не пече ли много в този хол? И мебелите не побеляват ли от пряката слънчева светлина ежедневно през летните месеци?!

# 1 136
  • ВАРНА
Прея е само с година по-голяма.

# 1 137
  • София
Прея е само с година по-голяма.

....а само как готви!

# 1 138

Понеже доста често общувам с такива млади предприемачи, като цяло са ми симпатични, но са някак пренавити и супер ентусиазирани от очевидни неща, които те смятат за страхотни открития, недостъпни за простосмъртните.
Отделно с тези вдъхновяващи речи - постоянно правят лайв стрийм, видеа, публикуват цитати, за да вдъхновят, вероятно, околните. Но често предизвикват присмех и снизходителни реакции. Обяснимо.

Както и да е - да речем, млад е човекът, нека да лети високо. Постепенно ще му се подредят нещата или пък не. Близко мое семейство - добре, че е жената, мъжът няма един реален работен ден или изкарани съществени финанси, защото е зает със сложната задача да измисля интересни джаджи, които не намират финансиране в различните платформи, а и пиарът им бързо отшумява и те почват следващото. Радвам им се, не са ми вкъщи.

# 1 139
  • Тра-ла-ла
4 интернационални офиса и 2 фабрики...наистина ли е казал, че си търси съквартирант?! Или си е напудрил бизнеса https://seemelissa.com/bg/about-us

Общи условия

Активация на акаунт