🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (Тема 2)

• 117 373
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 320
А дали закъснението не се дължи на някакъв технически проблем. Защо никой не отговори, когато ги пита?

# 1 321
Е как, казаха ,че врътнали с колата повече кръгчета да си допият шампанското Simple Smile,сега колко е истина е друг въпрос.

# 1 322
Според мен е режисирано за да ядосат Кирчо. Но той е железен. Като изключим това, че недопустимо актьор да говори на диалект, Ефремов се справи перфектно.

# 1 323
  • Ямбол
Забележката за закъснението на мен ми звучеше като шега и то точно в неговия стил. Но не всеки му разбира на хумора явно. Да, Кирил изобщо не е за тази компания, всички са доста под неговото интелектуално ниво.

# 1 324
  • София
Искам да кажа, че много мразя да ми закъсняват гостите. Толернсът ми е 10 мин. После ставам раздразнителна. Не се старая, за да ми увяхнала салатата и изстинала храната!

# 1 325
  • София
Бе как си представяте в едно предаване, което е по сценарий и всичко се изчислява до минута, някой си да закъснее и да кара шофьора да направи още две кръгчета?

# 1 326
Ако е Славена Вътова ще обикалят цяла София по 4 пъти ако трябва. Нали е от голямото добрютру

# 1 327
Ако е Славена Вътова ще обикалят цяла София по 4 пъти ако трябва. Нали е от голямото добрютру
Може да е бил зъл номер точно на Славена, уж да дпият шампанското, а тайничко да се надява да му изстинат ястията, както стана с брускетите.....Киро беше сериозен според мен и съображениата му бяха точно ястията а и това че доста пиина сам и явно загуби кондиция! И салатите му са от тези дето увяхват като поседят повече време!

# 1 328
  • sofia
Да, Киро има по-особен хумор. Мисля, че не го разбраха и участниците и зрителите.
Много добре сготви. Допадна ми. Всичко беше изпипано и измислено. Явно човекът е перфекционист.

# 1 329
Забележката за закъснението на мен ми звучеше като шега и то точно в неговия стил. Но не всеки му разбира на хумора явно. Да, Кирил изобщо не е за тази компания, всички са доста под неговото интелектуално ниво.
Да, много точно. Чувството му за хумор е малко по-особено. Не е за всеки.

# 1 330
За мен е разбираемо той да се ядоса, защото ресторанта бе затворен за неговата вечеря. Ако се е разбрал с тях, да са там 18-21ч и след това ресторанта да отвори, а те се появят 19ч (примерно), разбира се, че ще се ядоса.
Никак не би ми било приятно да разваля отношенията си с "приятел, да не кажа роднина" заради някакви непознати хора, които са решили да си правят обиколчици с лимузина

# 1 331
Между другото, доста се зачудих на жеста (и всеки път се чудя) на собствениците да си затворят заведението за часове наред (може би най-продуктивните за едно заведение, вечер, след работа, когато хората отиват да хапнат и пийнат), за да могат някакви хора да се мотаят там и да си снимат вечерята (+готвенето преди това).

# 1 332
Между другото, доста се зачудих на жеста (и всеки път се чудя) на собствениците да си затворят заведението за часове наред (може би най-продуктивните за едно заведение, вечер, след работа, когато хората отиват да хапнат и пийнат), за да могат някакви хора да се мотаят там и да си снимат вечерята (+готвенето преди това).

Явно срещу реклама, УЖ...

# 1 333
Ами аз в повечето случаи не разбирам кое е заведението, ако някой тук не го спомене. Например, на Есил, ако не бях прочела в темата "ресторанта на Петя Раева", хич нямаше и да разбера... Но пък това на Кирил ми допадна и бих се поинтересувала кое е, къде е, така че, да, има УЖ нещо като реклама. Simple Smile

# 1 334
Той каза, че заведението е негов близък, а дали не беше и роднина.. И на мен ми беше свежо заведението, с разноцветните столове, за разлика от ресторанта на Раева.

Общи условия

Активация на акаунт