Доволна съм.А баткото ни да не види нещо.В събота цял ден и той като бебе сваля пантофите и чорапите и не спря да тича по студените плочки в коридора.Резултата-през нощта му се запуши носа и сега е с хрема.В детската градина са на смесени групи от тази седмица заради грипната епидемия,та така или иначе нямаше да го пускам.Другата седмица Александър е на ваксина за шарките и не знам дали да не я отменя,че сега с тия болести....направо ми настръхва косата. 
),от какво ли,но последната температута беше във вторник вечерта.Всичко продължи 24 часа и приключи.Сега само баткото да се изчисти от тая хрема и всичко ще е прекрасно.Тази година за първи път писахме писмо до Дядо Коледа и в аптека Медея имаше поща на Дядо Коледа,в която го пуснахме.Преди две седмици ми се обадиха от Столичен куклен театър,яе писмото на Бобо е спечелило билет за Трите прасенца на 4-ти февруари.Много искам да го заведа,понеже това му е любимата приказка в момента,но се притеснявам от тия грипове.Затвочено помещение с много хора....не знам.Ще видя какво ще правя.На театър винаги мога да го заведа.Ще видим.
. Вчера оставих мъжа ми да я приспивам и като я слушам как плаче се събраха от рев, но съм решила да не се поддавам. Днес не е спала цял ден и сега уж заспа, но колко ще трае....
, сутрин става между 9:00-10:00.Препоръчани теми