Кауфланд - тема 26

• 99 833
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
  • оттам, откъдето започва България
Че то кое вече е нормално?

# 166
  • shumen
Аз ще ходя за кафе утре,че днеска забравих да взема.

# 167
Из фейса циркулира едно клипче как поливат една ябълка с вряла вода и парафиниращото вещество започва да се разтапя и отделя.
За това аз беля всичко - ябълки, круши, домати... Даже на гроздето не ям ципата.

# 168

От моите родители знам , че когато се готвят диворастящи гъби се добавя чесън - посинее ли- гъбите са отровни....
Това е мит, не се доверявайте на някакъв си чесън за ядливостта на гъбите....както и това, че са наядени - значи са ядливи.

# 169
Гъби - само от магазина.  Peace

Сега видях, че в края на каталога нещата влизат в промоция от четвъртък.  newsm78 Така ли ще е вече?!? Като в Лидл?

# 170
Гъби - само от магазина.  Peace

Сега видях, че в края на каталога нещата влизат в промоция от четвъртък.  newsm78 Така ли ще е вече?!? Като в Лидл?

Май и миналата седмица беше така. Не знам дали ще го продължават, но пресните гъбки ще ми дойдат добре за неделния обяд Simple Smile

# 171
Много съм разочарована от Кауфланд, даже им писах, но мерки не са взели. Тривиалните извинения, че клиентите били важни за тях. Половината неща от брошурата въобще не са заредени, дори служителите не  са чували за тези промоции. Вафлите мура и хлябът вита ги няма въобще

# 172
Аз пък напразно се разходих за пъстърва. Пише 7,49, отивам, тя към 9 лв. Питах - не било за всички магазини.  Crossing Arms

# 173
Много съм разочарована от Кауфланд, даже им писах, но мерки не са взели. Тривиалните извинения, че клиентите били важни за тях. Половината неща от брошурата въобще не са заредени, дори служителите не  са чували за тези промоции. Вафлите мура и хлябът вита ги няма въобще

И при нас редовно е така, търсех голямата кутия за съхранение с колелцата, нямат я и даже служителката не се сети въобще за коя кутия и говоря. Миналата седмица пак нещо липсваше. Много несериозно и на мен ми се струва.

# 174
А някой знае ли каква е разликата между 3-те вида клечки за уши Медика, които предлагат - и на трите вида пише, че са със 100% натурален памук и 3-те вида бяха пи 200бр. в еднаква обла кутия, само едните бяха с розови клечки. Едните бяха 0,99лв, другите 2 вида по 1,79 и 1,39 нещо такова  newsm78

Скрит текст:

Скрит текст:

...и за последните не намирам изображение, въобще нямат нарисувани клечки на опаковката, но марката и всичко останало е същото ...

# 175
Вчера се отбих и аз за кафе. Мелвита имаше доволно, но от Давидоф имаше само бялото. Хляб Вита ни един нямаше. Е...и промоциите, дето са изчерпани още от първия ден...
Отделно девойката на касата даде от талоните за играта на предходния клиент 3 бр. Сметката ни беше с разлика от 3 лв. в моя полза, а на мен нищо. Попитах, метна ми един талон снизходително; забравила била...

# 176
  • оттам, откъдето започва България
Уж талоните не са  обвързани с покупка, а даже и след покупка забравят да ги дадат. И при мен стана така, но аз също си поисках.

# 177
То не че чакам нещо да спечеля от К, ама всяка седмица им оставям едни пари...Ако нещо ми се полага, ще си го търся...

# 178
  • Русе
Е, като не са обвързани с покупка, защо в такъв случай талоните стоят на касите?
С ММ оня ден си говорихме за това, че вечер през вечер съм в Кауфланд, а до сега нито един талон не са ми дали. Мислех, че ги дават за сметки над 20 лв., а аз си разпределям пазарлъците за всяка вечер по малко, че да не мъкна тежки чанти.

# 179
Явно ги дават по симпатия. На хората преди мен с по 5-6 лв. сметка им дадоха по 3-4 талона, аз имах към 40 лв. - 1 талонче. Не, че много ми трябва, понеже не вярвам в играта, но въпросът е принципен.

Докато си го попълвах, един дядо пускаше в кутията поне 20 талона.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт