Кауфланд - тема 26

• 99 842
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
Талоните май не са обвързани с покупка, дават колкото хванат, поне при на с е така...

# 181
При нас до миналата седмица са давали по 3, от тази са им казали да дават по един.
Онзи ден обаче и на мен не даде талон служителката, но и не поисках. Наистина ли по симпатии дават и нарочно пропускат клиенти? Не ми се иска да повярвам подобно нещо

# 182
Участието в нея не е обвързано с покупка. За да вземете участие:

Вземете талон за участие от „Информация“ във всеки хипермаркет Kaufland на територията на страната.

ето условията

# 183
И на мен ми направи много неприятно впечатление как НЕ дават талони. Поискахме на Информация, отговориха ни- "На касата!", което ще рече, че трябва да пазаруваме. А в условията на играта е упоменато, че талонът не е обвързан с покупка. На касата ни дадоха само 1 талон. След няколко дена пак поискахме от Информация, пак ни отказаха и ни изпратиха на каса. На касата пред нас имаше 3 клиенти, на никого от тях касиерката не даде талон. И на нас не ни даде, но си поискахме и с изкривена физиономия ми даде един.
Като им свидят тези талони, да не организират игри или да си ги правят помежду си. Не зная дали това се върши на местно ниво или от Централата така им е наредено. Служителите на Кауфланд и техните семейства нямат право да участват в играта и вероятно талоните ще си ги поделят с приятели, съседи или др.

Последна редакция: ср, 07 фев 2018, 13:41 от Анонимен

# 184
Според мен тази игра е за клиентите на Кауфланд и някак не върви да влезеш само заради талона. Затова са сложени на касите, дали ще купиш 1 или 100 неща би трябвало да получиш талон. При нас деже бяха оставили купчина талони под ПОС терминала и всеки, който иска може да си вземе.

# 185
Няма лошо, но да го напишат така в условията  Simple Smile

# 186
Да съм писала, че ходим до Кауфланд само за талона?
Разстоянието за нас е над 2км и не бихме отишли до там заради талон. Може би трябваше да напиша- "Пазарувахме продукти за над еди- си каква сума и не ни дадоха талон." В брошурите, които носят уикенда, прочетохме за новата игра и че талони се дават на Информация, затова влизайки поискахме талон.
Ако някой не пазарува в Кауфланд, няма право на талон, така ли да разбирам?

# 187

Точно! Да напишат, че талонът е обвързан с покупка и че талони се дават на каса, а не на Информация.

# 188

Точно! Да напишат, че талонът е обвързан с покупка и че талони се дават на каса, а не на Информация.

Не може, ще ги глобят.
Когато наградата е много скъпа, не е разрешено да е обвързана с покупка...поне официално.

# 189

Не може, ще ги глобят.
Когато наградата е много скъпа, не е разрешено да е обвързана с покупка...поне официално.

Благодаря! Това не го знаех.

# 190
Днес скъсах синджира за 2 часа обиколих Кауфланд Метро и Лидъл.
Tръгнах за персил но имаше гръцки есекс за  без пари и натоварих един. Айсбер, розови доматки...вафлите бяха изядени...забравих зехтин. От лидъл месо, кафе...от метро какво ли не... Laughing Laughing Laughing
Дадоха ми 1 талон, трябваше ли да се карам... Thinking

# 191
На предишни томболи защо имам спомен, че го имаше качен талона на сайта им в pdf да си го разпечаташ

# 192
Предишната такава игра беше наистина голяма истерия и кутиите се препълваха непрекъснато, сега според мен няма такъв наплив.

Зехтинът ще е 10,99 от утре и във Фантастико, мисля да взема, в момента имаме някакъв испански от К, който страшно горчи

# 193
Лъки, опасна си! Heart Eyes
Есекса и аз го гледах, ама имам още мноооого запаси и се  въздържах! Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз имам 3 талона.
Другия път да се караш! Sunglasses

# 194
Забравих да питам този ЕСЕКС хубав ли е, и за какво пране е...Видях че е чуждоземски и го награбих като не видяла...трябваше да взема едно малко персилче за секи случей...хахах исках и ленори 2 броя, пак са на добра цена, но не взех...имам 2 цели силан. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт