Кауфланд - тема 26

• 99 851
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
Ползвала съм го преди и ми харесва, за бяло.

# 196
Ползвала съм го преди и ми харесва, за бяло.
Само за бяло? Ще имам за цял живот. Embarassed

# 197
Ако не пише color, да знаеш, че винаги е за бяло.
Пери бебешките  дрешки с него. Съдържа кисл.избелители, к.дезинфикцират.
Всички бебешки прахове са такива за бяло.
Персил намален до днес има в Била.

# 198
Този не знам какъв е, аз съм ползвала само за бяло.

# 199
Ако не пише color, да знаеш, че винаги е за бяло.
Пери бебешките  дрешки с него. Съдържа кисл.избелители, к.дезинфикцират.
Всички бебешки прахове са такива за бяло.
Персил намален до днес има в Била.
Мерси, пише 3 в 1...и на картинките има различни цветове пране в легена. За бебка съм купила персил сензитив 40 пранета, за сега има.

# 200
Мисля, че няма за цветно...но може и да бъркам . Май си е универсален, тоест с избелители на кислородна основа, които избелват, тоест за бяло 😊

# 201
  • оттам, откъдето започва България
Универсален е Есекса. Аз бях купувала от Кауфланд по-малката кутия. Е, не е като моя фаворит ДМ прах за бяло. Но и Есекса отиде в канала, както се казва, не е останал неизползван.

# 202
Благодаря за уточнението.
Лъки....легените с цветните дрехи указват да сортираш прането по цветове☺
За да не се боядисат по-светлите.

# 203
Лъки, от утре ще има в М. персил капсули. Иначе имаше супер промоция пак в М. до скоро за 20 лева.

# 204
Здравейте .Утре ще скоча до кауфланд и метро.И на двете места има зехтин коста доро.В кауфланд е Еxtra а в метро е  delicato .(и двата са ектра върджин.та се чудя от кой да взема.Съвети ?
И аз се ще се радвам на отзиви за праха есекс

# 205
  • Пловдив
Лятото си взех такъв Есекс от гръцки Лидл...в темата за прахове ми каьаха,че е нисък клас ...прах малко и го пробутах на свеки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 206
И на мен ми направи много неприятно впечатление как НЕ дават талони. Поискахме на Информация, отговориха ни- "На касата!", което ще рече, че трябва да пазаруваме. А в условията на играта е упоменато, че талонът не е обвързан с покупка. На касата ни дадоха само 1 талон. След няколко дена пак поискахме от Информация, пак ни отказаха и ни изпратиха на каса. На касата пред нас имаше 3 клиенти, на никого от тях касиерката не даде талон. И на нас не ни даде, но си поискахме и с изкривена физиономия ми даде един.
Като им свидят тези талони, да не организират игри или да си ги правят помежду си. Не зная дали това се върши на местно ниво или от Централата така им е наредено. Служителите на Кауфланд и техните семейства нямат право да участват в играта и вероятно талоните ще си ги поделят с приятели, съседи или др.

Моля те, кажи ми в кой Кауфланд на Информация не са ви дали. В условията изрично пише, че се дават и на Информация и на каса. Ако са ти отказали от И формация си нарушават собствените условия и ще се карам. На мен също ме пратиха към касата, но като цитирах условията ми дадоха.

# 207
  • shumen
Момичета,някой видя ли днеска на каква цена са ябълките в Кауфланд?

# 208
  • Русе
Момичета,някой видя ли днеска на каква цена са ябълките в Кауфланд?
Промоционалните са 1,29 или 1,39 лв. Не запомних точно колко.
Тази вечер човека преди мен не си взе талона. На мен въобще не ми предложиха. Направих се на ударена и попитах дали мога да взема неговия талон. Касиерката ми каза: "Разбира се.". Ама, да се сети и да каже да ми даде - не.
В 18 ч. вечерта съм толкова неадекватна след работа, че въобще нямам енергия да ходя да се разправям заради талоните. И аз не вярвам, че ще спечеля, но правилата са си правила. Иначе складирали на касите стекове с талони, а си ги държат и не ги дават.
"Сърбяха ме ръцете" да им снимам етикета с намалението на краставиците и да им го изтипосам във Фейсбук. Намалението е от дата 03.02.2018 г. до забележете 31.12.1999 г.

# 209
  • shumen
Благодаря.Утре ще ходя да взема значи.

Общи условия

Активация на акаунт