Кауфланд - тема 26

• 99 854
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
Винаги намирам енергия да си търся полагаемото, пък било то и един талон. Въпросът е принципен.

# 211
  • Русе
Винаги намирам енергия да си търся полагаемото, пък било то и един талон. Въпросът е принципен.
Ако работата ти е по цял ден да се разправяш с граждани, едва ли след работа ще имаш желание да ходиш да се разправяш и по магазините. Поне аз нямам сили вечер за това. Виж, в почивните дни може и да го направя Grinning

# 212
  • Бургас
Не знам какви бройки зареждат от промоционалните си неща, но днес ме изненадаха неприятно. Замъкнах се в дъжда специално за халат за баня за дечко и се оказа че 40 минути след отваряне има точно 2 момчешки и 4 момичешки?! Естествено и двата момчешки бяха малки и ми стана леко тъпо. Накрая се оказа че и работи само една каса, а опашката хич не беше малка. Поне талони ми дадоха 2.

# 213
Значи Кауфланд откакто си преподредиха магазините и преместиха нехранителните стоки, ги избягвам. Преди бяха тематично подредени, за градината, за кухнята, дрехи, а сега всичко е нахвърляно и смесено, кеф ти намалени коледни бонбони, кеф ти тигани и чорапи Frowning1

# 214
и аз мислех да ходя за халат......дали си струва разкарването?!?

# 215
  • Бургас
И това с пренареждането също ме уби! Не бях ходила скоро и останах като гръмната, търсейки някаква логика в "подреждането" - хаос, мръсотия (може би са още в процес на нареждане при нас, не знам) и нито грам служител наоколо...

# 216
И това с пренареждането също ме уби! Не бях ходила скоро и останах като гръмната, търсейки някаква логика в "подреждането" - хаос, мръсотия (може би са още в процес на нареждане при нас, не знам) и нито грам служител наоколо...
Умишлено е хаотичното разпределение...да обикаляме повече и да видим повече стоки, евентуално да купим повече...
Много се изнервям и аз, но освен да се опитам да запаметя кое къде е, друг изход не виждам. Close

# 217
  • Пловдив
аз вече ходя само целенасочено...т.е. само за каквото ми трябва.

# 218
  • Бургас
При мен, обаче, се постига обратния ефект - изнервям се, спирам да обикалям и търся, а може дори да се откажа да купя каквото и да било (както аха да направя днес, защото отидох единствено и специално за халатчето). И без това не пазарувам често от тях, че много неща ме дразнят, а така съвсем ме губят като клиент.

# 219
 Благодаря ви, ficho_linka и ВечеПетя, че правилно ме разбрахте! Въпросът е принципен, обявяват се едни условия, които някъде се спазват, другаде се спазват половинчато или трябва да се изисква, като се цитира, публикуваното в сайта им. А това е игра, която се предполага, че е за забавление и да си пробваш късмета.
Тук някои извъртяха поста ми, че съм отишла само за талон и че съм се карала със служителите. Действия ми приписаха, караница ми сложиха в устата.
Днес пак ще ходим до Кауфланд, набелязала съм св. врат и брашното(едва ли ще се огранича само с тези покупки), което е от четвъртък и отново ще попитам за талон на Информация.

Извън темата- знаете ли какво се случва с аватарите? Моят изчезна и не мога да кача друг.

# 220
Те и в лидълската тема ни се карат , че връщаме стока...
Да не ти пука..

# 221
Те и в лидълската тема ни се карат , че връщаме стока...
Да не ти пука..
Благодаря ти за подкрепата!
Ами, ще връщате. Имате това право. И аз съм връщала и не са ми отказвали. Когато съм купувала електроуреди например, на Информация винаги ми напомнят, че имам право да върна стоката в определен срок.

# 222
Напомнят те, ама от форума размахват пръст...понякога...Simple Smile

# 223
Така подредени нехранителните стоки в Кауфланд ми наподобява на битпазар, ужасно е и нищо не намирам.
За халатите си го обяснявам, че са ги пуснали от предния ден и тогава са изкупени.
Иначе често пиша във фейсбук страницата им и винаги ми отговарят. Също звъня на клиентския номер и се оплаквам или питам за нещо конкретно. Служители в магазина почти никога няма на разположение или ако има и те толкова знаят кое къде е и те пращат да провериш "ей там", ходи разбери кое е то туй там...

dalida, aватари преди изчезваха като бяха качени от някой сайт, качи си го през друг сайт за снимки и ще стане

# 224
Тук някои извъртяха поста ми, че съм отишла само за талон и че съм се карала със служителите. Действия ми приписаха, караница ми сложиха в устата.

Не съм се обърнала лично към теб, изразих мнение просто. Ето и още една гледна точка - не знам как е в другите магазини, но при нас на Информация постоянно има хора по различни въпроси - сега си представете още няколко човека, които да искат талони. Не мислите ли, че е по- удобно да са на касите, заедно с касовия бон получаваш и талон. Ако забравят да ви дадат си искате, едва ли ще ви откажат.

Общи условия

Активация на акаунт