Кауфланд - тема 26

• 99 884
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
Аз научих новата подредба и нямам затруднения.

# 226
  • оттам, откъдето започва България
Тук някои извъртяха поста ми, че съм отишла само за талон и че съм се карала със служителите. Действия ми приписаха, караница ми сложиха в устата.

Не съм се обърнала лично към теб, изразих мнение просто. Ето и още една гледна точка - не знам как е в другите магазини, но при нас на Информация постоянно има хора по различни въпроси - сега си представете още няколко човека, които да искат талони. Не мислите ли, че е по- удобно да са на касите, заедно с касовия бон получаваш и талон. Ако забравят да ви дадат си искате, едва ли ще ви откажат.

Според мен, щом играта не е обвързана с покупка, е съвсем нормално талоните да се дават на Информация.
Не мисля че служителите на Информация са по-натоварени от служителите на Каса.
В почивните дни ще се пробвам да си поискам талон от Информация, че да видя при нас как действат.

# 227
Къде е това кондензирано мляко???Гледах при кафетата,при чайовете,при сметаните...

# 228
  • Русе
Къде е това кондензирано мляко???Гледах при кафетата,при чайовете,при сметаните...
Не е ли при млеката?

# 229
  • София
Те и в лидълската тема ни се карат , че връщаме стока...
Да не ти пука..
Електроуреди иди-дойде, ама доколкото ви четох там искахте зехтин някой да връща, че не ви харесвал на вкус, бил по-горчив  Mr. Green

# 230
Не е ли при млеката?
Някой каза,че след новата подредба е при кафетата.
Ще търся при млеката.

# 231
Да не ти пука..
Електроуреди иди-дойде, ама доколкото ви четох там искахте зехтин някой да връща, че не ви харесвал на вкус, бил по-горчив  Mr. Green
Тук не сме ли в темата за Кауфланд?
Прехвърли се в съседната за Лидл. Тъкмо днес върнах един електроуред и съм готова за дискусии 😆

# 232
Вчера един чичак се навърташе около количките отвън и в момента, в  който мъжът ми издърпа една, оня се пресегна светкавично като кобра и награби талончета, които предния клиент беше оставил в нея ... Shocked   Аз бях отстрани и не разбрах какво прави, но после из магазина като  се засичахме и аз умишлено започвах да говоря на висок тон как ще отида на му "набия" един на "крадеца" и той се омиташе веднага ...  Mr. Green
А интелигентен човек изглеждаше - с очилца и една брадичка като на францискански монах. Да се чудиш на какво са способни хорицата за едно обещание за печалба на нещо червено и лъскавко...  Confused

# 233
  • София
Да не ти пука..
Прехвърли се в съседната за Лидл. Тъкмо днес върнах един електроуред и съм готова за дискусии 😆
електроуреди избягвам да купувам, след като четох за върнатите ванички за крака в Лидъл от вас миналата година  Mr. Green
Политика на магазина, какво да се прави  Peace

# 234
  • shumen
И аз избягвам електроуреди от Кауфланд да купувам.

# 235
Да не ти пука..
електроуреди избягвам да купувам, след като четох за върнатите ванички за крака в Лидъл от вас миналата година  Mr. Green
От кои нас? Ти да не би да си от другата България 😂
И пак напомням, че темата е за Кауфланд. Ако ти се говори за нас и вас у Лидлско, темата не е тази...😜

# 236
  • София
То КАуфланд си стана като Лидъл - наслагаха кошниците, всичко живо рови, само където не се връща масово на информация след 2-3 дена за да го бухат пак в кошницата. Ама натам отива работата и в този магазин  Grinning

# 237
То КАуфланд си стана като Лидъл - наслагаха кошниците, всичко живо рови, само където не се връща масово на информация след 2-3 дена за да го бухат пак в кошницата. Ама натам отива работата и в този магазин  Grinning
Е това вече е по темата. Браво 🤣

# 238
Цитат на: chiana2003
😲 Върнати, защото не работят или защото на хората не им е харесало да ги ползват? 🤐От магазините не ги ли бракуват върнати стоки от такова естество, ужасява ме да помисля, че може да се пуснат за повторна продажба...

# 239
Вече почнахме на Лидл и на  К ли да се обиждаме? 😮
Много съм изостанала явно...Joy

Че то К е същото като Л....що си мислиш, че едното е по-горе?Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт