Кауфланд - тема 26

• 99 915
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
Къде е това кондензирано мляко???Гледах при кафетата,при чайовете,при сметаните...
Не е ли при млеката?
Някой каза,че след новата подредба е при кафетата.
Ще търся при млеката.

В Стара Загора в единия Кауфланд е отстрани на щанда с тортите (а те са до пекарната) на един малък стелаж, заедно със сметани за кафе и  пр. В другият не съм търсила, ама не е при тортите. Лудница. Пооглдай се повече.  Mr. Green

# 241
  • София
Цитат на: chiana2003
електроуреди избягвам да купувам, след като четох за върнатите ванички за крака в Лидъл от вас миналата година  Mr. Green
Политика на магазина, какво да се прави  Peace
😲 Върнати, защото не работят или защото на хората не им е харесало да ги ползват? 🤐От магазините не ги ли бракуват върнати стоки от такова естество, ужасява ме да помисля, че може да се пуснат за повторна продажба...
Всичко се връща при стоката в кошниците ако работи. Бракува се или се ремонтира само ако не работи.
Уредите с много нарушена опаковка ги връщат на Зора. Зора от своя страна ги пуска още доста по-евтино в Магазина им в Божурище. За пример давам котлоните от миналата година единичните - в Кауфланд бяха на 15лв, после Зора ги разпродаваха по 8.

Вече почнахме на Лидл и на  К ли да се обиждаме? 😮
Много съм изостанала явно...Joy

Че то К е същото като Л....що си мислиш, че едното е по-горе?Rolling Eyes
Абсолютно, Кауфланд "догони" Лидл. Очаквам скоро и те да изкарват всички стоки направо на палета  Laughing Експериментът с кошниците е много, много успешен  Mr. Green

# 242
Е, то промоционалните стоки винаги са били в кошници. Преди бяха в коридора, откъде минават всички, а сега са преместени. Нищо ново няма, за какво сега толкова се коментират.

# 243
Преди промоционалните бяха в кошове, а непромоционалните и някои промоционални бяха на стелажи, подредени по категории. Детски дрешки и бельо на едно място, обувки на друго, продукти за цветя на трето....Сега всичко е в кошове и са омешени, няма никаква логика в подредбата. Тигани, възглавници, филтри за кани, чаши, чехли, всичко наджаскано. Това е от около 1-2 месеца, не е от вчера и днес, но продължаваме да не можем да свикнем и да ни дразни. Защо да не го коментираме.

# 244
И като им пишеш, ти връщат някакви клиширани отговори, как щели да обърнат внимание на филиала и дотам

# 245
Че то в К с тая разтурия е по-зле от цигански битпазар....Joy
Политиката и на двете вериги досежно връщането на стоки без обяснение е абсолютно еднаква 😉😃

# 246
  • София
Несъзнателно започнах да избягвам Кауфланд и да пазарувам в Била. Последната седмица ми стана лошо като видях какво ровене, разопаковане, разхвърляне и мерене на място ставаше при кошниците с дрехи. Прави ми впечатление, че са намалили и хората на витрините с обслужване - чака се значително повече от преди и то не в час пик.  Гледам, че редовно има оплакване, че и цените се разминават и то винаги в тяхна полза. Засега не ми е правило впечатление, но и не проверявам и не следя внимателно.
Преди година и промоциите им бяха по-добре от да кажем Била, сега пускат Маджаров, кафета, милки на еднакви промоционални цени.

# 247
Че то в К с тая разтурия е по-зле от цигански битпазар....Joy
Политиката и на двете вериги досежно връщането на стоки без обяснение е абсолютно еднаква 😉😃

Какво е досежно?

Не е само Лидл, в Пени беше същото, в кашони по рафтовете и по палети.

# 248
относно...

# 249
Преди промоционалните бяха в кошове, а непромоционалните и някои промоционални бяха на стелажи, подредени по категории. Детски дрешки и бельо на едно място, обувки на друго, продукти за цветя на трето....Сега всичко е в кошове и са омешени, няма никаква логика в подредбата. Тигани, възглавници, филтри за кани, чаши, чехли, всичко наджаскано. Това е от около 1-2 месеца, не е от вчера и днес, но продължаваме да не можем да свикнем и да ни дразни. Защо да не го коментираме.

Сигурно е различно при различните филиали. При нас само промоционалните стоки + няколко кошници с възглавници, обувки, одеала и подобни са в кошници. Другите стоки от тип домашни потреби за подредени по категории. При нас се получи добре след преподредбата, защото стесниха асортимента на стоки от този тип, и сега по-лесно намирам каквото ми трябва.

# 250
Още ме е яд,че не се заредих с манго когато беше на 1лв. бройката........

# 251
  • София

Ние купихме две и ги изхвърлихме, бяха зелени, оставих ги да омекнат и се развалиха за много кратко време.

# 252
Има ли брошура?

# 253

Ние купихме две и ги изхвърлихме, бяха зелени, оставих ги да омекнат и се развалиха за много кратко време.
Ние също купихме 2 оставихме в стая на топло узряха си.Днес изядахме последното нищо му нямаше,толкова сочно.

# 254
Има ли брошура?
[/quote 
Аз гледам в промооферти и няма.

Общи условия

Активация на акаунт