Професионални серии за коса - тема 118

• 111 432
  • 770
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Здравейте, влизам да похваля шампоана на Кюн Кератин. Този шампоан е уникален, косата е с хубав обем, гладка, прибрана и най-вече - на четвъртия ден не беше омазнен скалпа. Такова чудо не бях виждала. Тъй като го пробвах от мостра, ще се купува в пълен размер. Чудя се за маската към серията, имате ли наблюдения? Протеинова ли е, балансирана ли?

# 106
  • София
Чудя се кои ампули на Напура да избра, при положение, че не боря косопад, а търся нови растежа и евентуално забързване на растежа. Ще ги комбинирам със серума на Епруваж и Инициалист. Или пък може би да заложа на ампулите Денсифик. Какво бихте ме посъветвали?

# 107
pete може ли да ми пратиш линк за шампоана на Кюн с кератин. Благодаря предварително!

# 108
  • София
Здравейте, влизам да похваля шампоана на Кюн Кератин. Този шампоан е уникален, косата е с хубав обем, гладка, прибрана и най-вече - на четвъртия ден не беше омазнен скалпа. Такова чудо не бях виждала. Тъй като го пробвах от мостра, ще се купува в пълен размер. Чудя се за маската към серията, имате ли наблюдения? Протеинова ли е, балансирана ли?
Самостоятелно ли го ползва или след това сложи балсам/маска?

# 109
  • Бургас
pete може ли да ми пратиш линк за шампоана на Кюн с кератин. Благодаря предварително!
https://www.arlen.bg/product/4429/shampoan-s-aktiven-keratin-za- … hampoo-300ml.html
Сложих пак мостра маска integrity Милк шейк integrity.
Щом се зачудих дали да си измия косата, беше с обем не кльопнала.

# 110
И аз да похваля един шампоан който пробвах от мостра.
Това е шампоана https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/original-chuvstveni-podpra … y-original-355-ml
.На първото измиване не се запени,но на второто направи хубава пяна.Не сложих нито маска нито балсам защото косата ми я усетих подхранена и прокарвах пръсти през нея.
След баня нанесох по върховете малко от олиото на Маракеш в по лекия вариант.Изсуших косата със сешоар.Супер стана.Имам обем,подредена и гладка.
Оказа се истински разкош за моята коса.Поръчах си веднага голяма опаковка.Дано продължи да ми действа добре Simple Smile
Мисля да си взема и лекото олио Simple Smile

# 111
мен пък този шампоан не ме впечатли, явно е до коса.
След него косата ми беше заплетена и имаше нужда от голямо количество маска/балсам.

# 112
След него косата ми беше заплетена и имаше нужда от голямо количество маска/балсам.
Да,до коса е .Затова и написах ,че е разкошен за моята коса.
Този с мандарина и слива не ми допада и остави косата ми суха,но този е любов от първо използване.Все едно съм сложила маска.Косата ми е тънка и не изтощена Simple Smile

# 113
Да,до коса е .Затова и написах ,че е разкошен за моята коса.
Този с мандарина и слива не ми допада и остави косата ми суха,но този е любов от първо използване.Все едно съм сложила маска.Косата ми е тънка и не изтощена Simple Smile

Да засичала съм снимки, косата ти е страхотна. Моята също е с по-тънък косъм но е доста дълга вече (до кръста може би) и не мога да си измия косата без да и сложа още нещо Simple Smile

# 114
Този с мандарина и слива не ми допада и остави косата ми суха,но този е любов от първо използване.
Те са напълно еднакви, различават се само по аромат Peace

# 115
Този с мандарина и слива не ми допада и остави косата ми суха,но този е любов от първо използване.
Те са напълно еднакви, различават се само по аромат Peace
Не съм чела съставите .Много странно защо ги усеща косата ми по различен  начин тогава  Rolling Eyes .

# 116
Нямам представа... Аз поразучавах малко официалния сайт на марката, когато ги пуснаха в рибката и оттогава разбрах, че сериите са еднакви в три различни аромата. Само тази за боядисана коса и изглаждащата са различни. Споделям просто информативно.

# 117
Нямам представа... Аз поразучавах малко официалния сайт на марката, когато ги пуснаха в рибката и оттогава разбрах, че сериите са еднакви в три различни аромата. Само тази за боядисана коса и изглаждащата са различни. Споделям просто информативно.
И аз нямам представа .Smiley

# 118
  • Варна
Чудя се кои ампули на Напура да избра, при положение, че не боря косопад, а търся нови растежа и евентуално забързване на растежа. Ще ги комбинирам със серума на Епруваж и Инициалист. Или пък може би да заложа на ампулите Денсифик. Какво бихте ме посъветвали?

Ползвам стамиген на напура в комбинация с епруваж серума. Не боря косопад слава богу. Ползвам ги като грижа за скалпа. Косата ми расте като луда. След есенния косопад,който продължи почти 3 месеца имам адски много нови растежи,които са вече по 3-4см. и с вързана коса съм като настръхнал лук  Joy. Нямат прибиране тия косички. Напура ползвам два пъти в месеца по половин ампула. В останалото време слагам епруваж след всяко миене но не по 4 пипети,а по 2. С повече косата ми започва да се омазнява бързо. Ако все пак прекаля без да искам на едно миене пропускам и слагам нещо друго-примерно удължаващия елексир на Алтерна. Определено тая храна се харесва на скалпа ми.

# 119
може ли линк към тези стамиген ампули и серума на епруваж, благодаря

Общи условия

Активация на акаунт