Професионални серии за коса - тема 118

• 111 460
  • 770
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Колко време може да ме изкара този серум ?   https://www.zlatnaribka.com/eprouvage/fortifying-za-vazstanovyav … age%20Restorative

# 122
  • София
 Момичета, събирам мнения за маската Олео релакс на Керастаз.. И въобще откъде я купувате?

# 123
  • Варна
Колко време може да ме изкара този серум ?   https://www.zlatnaribka.com/eprouvage/fortifying-za-vazstanovyavane/Eprouvage%20Restorative

Зависи как го ползвате. При две нанасяния на седмица по 2-3 пипети за 3 месеца съм малко под средата. Много момичета твърдят,че е неикономичен. За мен за горе долу 5 месечно ползване такъв продукт е ОК.

Олео релакс ги има тук https://www.agorabbeauty.com/bg/product/Izglajdashta-maska-keras … se-oleo-relax-200  Чудя се и аз дали да не пробвам маската,но е само чудене май. Всичките ми Керастази така си стоят напоследък.

# 124

Зависи как го ползвате. При две нанасяния на седмица по 2-3 пипети за 3 месеца съм малко под средата. Много момичета твърдят,че е неикономичен. За мен за горе долу 5 месечно ползване такъв продукт е ОК.

Олео релакс ги има тук https://www.agorabbeauty.com/bg/product/Izglajdashta-maska-keras … se-oleo-relax-200  Чудя се и аз дали да не пробвам маската,но е само чудене май. Всичките ми Керастази така си стоят напоследък.
Не е ли малко като количество около 50мл?

# 125

Олео релакс ги има тук https://www.agorabbeauty.com/bg/product/Izglajdashta-maska-keras … se-oleo-relax-200  Чудя се и аз дали да не пробвам маската,но е само чудене май. Всичките ми Керастази така си стоят напоследък.
Не е ли малко като количество около 50мл?

Наистина е много относително. На мен ми свърши супер бързо, може би за по-малко от 2 месеца. Но аз определени нанасях повече - като линии от челото към тила, на около 3 пръста разстояние. Иначе с по-малко го усещах като не достатъчно добре нанесено.

# 126
  • Варна
 Пак казвам,че не боря косопад и нямам особени проблеми затова и нанасям серума по тоя начин. Косата ми е в добро състояние и серумът при мен е постоянна грижа. Често рибите правят намаление на марката и тогава е много изгоден. Последно беше 28лв.,което си е супер цена.

# 127
Здравейте, влизам да похваля шампоана на Кюн Кератин. Този шампоан е уникален, косата е с хубав обем, гладка, прибрана и най-вече - на четвъртия ден не беше омазнен скалпа. Такова чудо не бях виждала. Тъй като го пробвах от мостра, ще се купува в пълен размер. Чудя се за маската към серията, имате ли наблюдения? Протеинова ли е, балансирана ли?

Маската е също много хубава - изглаждаща - прави косата силна и гъвкава. Според мен е балансирана, клоняща към хидратация, но не съм ползвала последователно няколлко пъти. Ако миеш само с нея може и да пресуши косъма.

# 128
А за косопад има ли ефект?

# 129
Момичета, събирам мнения за маската Олео релакс на Керастаз.. И въобще откъде я купувате?

Маската е много добре балансирана хидратираща, не е мазна маска.
Серията като цяло ми е фаворит - и шампоанът и олиото. Аз си ги взимам от тук https://www.agorabbeauty.com/bg/brand/Oleo-Relax-Izglajdane-podhranvane-za-suha

# 130
  • София
 Момичета, благодаря ви!  bouquet

Серумът от серията ми е фаворит(обаче внимавам с количествата) и отдавна се чудя на маската. По описание е за сухи и буйни коси, а моята е направо кротка - права и с фин косъм, та се притеснявах да не ми утежни. Доволно ползвам Хрома рич, новата Хроматик и Маскинтез за плътни коси, по-рядко Хроноложист и възстановяващата Епруваж.

# 131
  • Бургас
Серума на Епруваж в момента е наличен и е на 28 лв в ЗР. Аз го тествах и ми хареса, че не ми омазни косата и по никакъв начин не повлия на обема и подвижността на косата.
Prinzesata, кои шамп. и маски ползваш най-често?

# 132
Маската Олео релакс е една от любимите ми на Керастаз - хидратираща, но не прекалено лигава, не е силна и не ми утежнява тънката коса, ухае приятно и може да се ползва с различни шампоани. Винаги я поддържам налична... Като се замисля от всичко пробвано на Керастаз, това е едното което повтарям... Олиото от серията също ми харесва, шампоана ми идва малко силно хидратиращ, в смисъл малко повече ми омекотява косата и отнема от обема... Но пък след него мога да мина и без маска или с много лек балсам например...
Да попитам за серията Еликсир ултим, това е единствената серия която не съм си купувала, макар че са ме мили с нея в салон преди години (когато обаче косата ми беше много дълга и по-изтощена). Някой може ли да даде малко подробна информация за серията - като каква се усеща, тежка или лека е, заглажда ли или прави по-плътна косата?

Аз напоследък съм минала почти изцяло на Лореал, имам доста продукти и никак не са лоши. Не ми дразнят скалпа, миришат приятно и не ми утежняват. Дали ми подобряват косата е друг въпрос, но това може да стане ясно след по-продължително ползване.  Hug

# 133
  • София
Според вас за тънка коса,склонна към залепване за скапла от тежки продукти,кое е по-подходящо за финиш-Л2 на Лакме или 12те ефекта на Милк Шейк?
След шампоана,нанасям или маска или балсам и накрая финиш.Нищо друго,понеже лесно се омазнява.Ползвам преса след измиване.

# 134
  • Варна
Серума на Епруваж в момента е наличен и е на 28 лв в ЗР. Аз го тествах и ми хареса, че не ми омазни косата и по никакъв начин не повлия на обема и подвижността на косата.
Prinzesata, кои шамп. и маски ползваш най-често?

Най - често напоследък ползвам Медисютикълс хидрокленс с С9/маската за възстановяване на кератина/на Напура.
 Последните два пъти мих с Ш и Б на Алтерна интенз. Много харесвам аромата на пустите Алтерни/при мен се задържа с дни/. Но определено ще си се върна на Меди и напура с тях най-много си харесвам косата в момента. Преди да ползвам каквото и да било на Алтерна задължително правя хидратиращ преуош-иначе  ми остават сухи връхчетата.

lunna pateka  май ще ме навиеш да пробвам Олеото  Laughing. Спреях Керастазите защото ми идват силни повечето маски . На Олео съм ползвала само серума,но беше в етап когато косата ми не беше в добро състояние и ми идваше слаб.

Общи условия

Активация на акаунт