Професионални серии за коса - тема 118

• 111 516
  • 770
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Много ми се къса ,въобще не расте... ooooh!
По-добре лилавия Про-файбър на Лореал, че от цимента на Керастаз косата направо започва да се чупи като фини стъклени пръчици. Аз така и не успях да определя за каква коса е тази серия.

# 196
  • Бургас
Днес си поръчах маската на Марокан с кафявата капачка, но кода с 5% на Арлен не ми хвана. Както и да е, така или иначе е намалена с 10%. Като че ли ще си взема термото на Нектар термик, ако не ме лъже паметта нали се води хидратиращо? В момента ползвам спрея на Секси хеър, ама ми се иска да го сменя.

# 197
  • София
Много ми се къса ,въобще не расте... ooooh!
По-добре лилавия Про-файбър на Лореал, че от цимента на Керастаз косата направо започва да се чупи като фини стъклени пръчици. Аз така и не успях да определя за каква коса е тази серия.
Чудна ми е на мен серията, но поне 2 къпанета преди това яка хидратация и преди къпане с Тераписта маслена маска.

# 198
Здравейте, момичета,
Имам въпрос към ползвалите шампоана Mediceuticals Follige - с каква маска/балсам го комбинирате? Пробвах с маската Епруваж, както и с оранжевата маска за боядисана коса на Тиджи, но ефектът още на следващият ден е сплескана и леко мазна коса.
Иначе -косата ми е боядисана( боядисвам корени на 20 дни, т.к. съм с доста бели коси), след миене ползвам сешоар и преса. Въпреки това, косата ми е здрава, няма цъфтежи, не е суха.

# 199
  • Варна
 Ами пробвайте с нещо по-леко да кажем балсам. Епруваж е силна богата маска за третирана коса, Тиджи е сериозна хидратация все тежки продукти за здрава коса. Ползвам и харесвам и двете маски с Медисютикълс хидрокленс и ми се отразяват супер,но на изрусена коса .

# 200
Благодаря, prinzesata bouquet
Всъщност този шампоан на Меди така и не разбрах протеинов, балансиращ или хидратиращ е....
С какъв балсам е добре да пробвам?

# 201
  • Варна
 Балансиран е можеш да го ползваш с каквото си искаш,а маска слагай веднъж на две седмици примерно и не плескай с шепите  Laughing пази корените макар,че на Епруваж силата и е точно в грижата за скалпа....но след като ти е тежка слагай много малко количество и не нанасяй в корените.

# 202
Малко слагам и от Епруваж и когато ползвам Тиджи.  Но явно трябва да ги ползвам както казваш- по -рядко.  А аз го правя на всяко миене.

# 203
  • София
Здравейте, момичета,
Имам въпрос към ползвалите шампоана Mediceuticals Follige - с каква маска/балсам го комбинирате? Пробвах с маската Епруваж, както и с оранжевата маска за боядисана коса на Тиджи, но ефектът още на следващият ден е сплескана и леко мазна коса.
Иначе -косата ми е боядисана( боядисвам корени на 20 дни, т.к. съм с доста бели коси), след миене ползвам сешоар и преса. Въпреки това, косата ми е здрава, няма цъфтежи, не е суха.
Моята коса е точно по същия начин. Боядисвам я даже на по-малко от 20 дни (17-18), защото расте скоростно. На всяко миене сешоар +преса, но продукти за подхранване и за изтощени коси не ми понасят. Слагам балсам и олио в краищата. Много е дълга и ползвам основно шампоани за обем. Епруваж на мен не ми хареса, шампоанът за обем ми омазнява. Доволна съм от милк шейк за обем.

# 204
Spastik Children, a  този балсам на Милк Шейк ползвала ли си?
https://www.enzo.bg/milk-shake/volume-solution-balsam-za-normaln … -za-obem-i-forma/

# 205
Здравейте, момичета,
Косата ми е същата.Корени боядисвам на два -три месеца с боя без амоняк а цялата коса на 4-6 месеца.
Същите маски и на мен са ми тежки.Използвам през две три измивания.
Предимно използвам балсами.Най любим ми е на Oright с пурпурна роза.
Използвай маските по рядко и вместо тях пробвай някой хубав балсам.
За обем много харесвам балсама на ФК.Пробвах го благодарение на наша съфорумка и от тогава го поддържам наличен.

# 206
  • Варна
 Беше питала назад за Кхам серията на Маракеш и за изглаждащите Епруваж . Пробвала съм Ш и Б на Кхам от мостри. Ако косата ти е здрава както я описваш ми се струва,че ще са ти тежки. Това е серия за по-скоро къдрави коси много напояваща и с хубави масла.
  Епруваж са една идея по-леки,но само една идея. На моята коса шампоана е разкош. Комбинирам го с възстановяващата маска и се поолучава добре/но говорим за плътна третирана перманентно жадна коса/. И двете серии са с достъпни мостри в рибата та ако минаваш през магазина или пускаш поръчка си поискай.

# 207
  • Велико Търново
Аз влизам да споделя впечатления от уплътняващата серия на Nanogen - https://www.zlatnaribka.com/nanogen/uplatnyavasht-shampoan-za-zh … -for-women-240-ml . Шампоанът е прозрачен, гелообразен, почиства добре и се усеща хидратиращ. Балсамът е рядък, не много икономичен, но косата го поема добре - след изплакване усещам косата хидратирана и първият път помислих, че ще се смачка и омазни на следващия ден. Но....всъщност, след изсъхване, косата придобива плътност, живина/ако мога така да се изразя/ и не я мия по-често от обикновено. Като цяло, добри впечатления имам като за една лека, неутежняваща серия Peace

# 208
  • София
Spastik Children, a  този балсам на Милк Шейк ползвала ли си?
https://www.enzo.bg/milk-shake/volume-solution-balsam-za-normaln … -za-obem-i-forma/
Не, само шампоана засега. Но планирам да си го купя. Също от 2 минутния реконструктор на афоджии ми е много добре косата.

# 209
  • Пловдив
Дългокоските, от кои Ш за обем сте доволни. Моята стана до кръста и обмислям дали да не пробвам Ш за обем.  И преди съм била с кода до кръста, но не съм пробвала, защото съм предубедена,  че много остъргват.

Общи условия

Активация на акаунт