За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 59

• 48 114
  • 775
  •   1
Отговори
# 150
А как въвеждате белтък? На нас сега ни предстои.

# 151
  • София
Кога стартирахте захранването? Има ли тема тук във форума?

# 152
На пет месеца и една седмица започнахме, защото имаше рефлукс.

# 153
Малко преди да направи 6 месеца започнахме.

# 154
  • Стара Загора
Кога стартирахте захранването? Има ли тема тук във форума?
http://www.bg-mamma.com/?topic=826254 Пюрета
http://www.bg-mamma.com/?topic=781551 ЗВБ

# 155
И ние на 6 месеца.

# 156
Белтък може да се въведе и чист, а може и в ястие (застройка на супа, принцеса, печиво и т.н.). Аз май чист предложих.

Лук и домат е ок да се въведат около 10 месец. Ако са в пюре и са в минимално количество може и малко преди това.

# 157
  • София
Белтък може да се въведе и чист, а може и в ястие (застройка на супа, принцеса, печиво и т.н.). Аз май чист предложих.

Лук и домат е ок да се въведат около 10 месец. Ако са в пюре и са в минимално количество може и малко преди това.
Лук дадох в 7м а домат в 5 мисля че беше

# 158
Поизбързала си с домата, доста е киселинен.

# 159
  • Стара Загора
А има ли такива, които са комбинирали и пюретата и ЗВБ, много искам да действам по ЗВБ, но ме е страх, знам какво казва книгата, имам я, но все пак. Пък и ММ не иска по този метод, а времето наближава...

# 160
Здравейте, да попитам нормално ли е бебка на 11 дни да прави между храненията 4 а понякога 4.5 часа почивка. Хапва си по 80 мл кърма, ака си нормално и докарваме 7 хранения на ден.
Благодаря предварително!

# 161
Според мен е нормално и моята е правила такива паузи. Все още основно си поспиват на толкова дни. Значи е нахранена щом не се буди.

# 162
Аз захраних сина си на 4месеца и 10дни. Бавно включвах нови вкусове, но вече след месец и половина някъде бях започнала с пюретата , които имат и лук или домат ,грах . Не съм се вманиачавала да не давам това или онова. Водех се по малкия .  Пробвам-виждам , че няма проблем и така.

# 163
Аз пък захраних късно. Сигурно минаваше вече 7 месеца. Не искаше да яде, а насила не храня аз... И изобщо не сме изостанали. До момента, на 11 месеца е опитвал почти всичко.

# 164
Наистина е хубаво да не се вманиачава човек и да се дават по-смело доста храни, но след 8-9 месец, преди това е излишно рано.

Общи условия

Активация на акаунт