МАРТенчето в пясъчника си играе и за чистота не ще да знае!

• 13 128
  • 266
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Привет и от мен   Grinning
Цвети, честито ти християнче  Heart Eyes  Ние живот и здраве тази събота ще кръщаваме Яна, та да видим какъв рев ще му удари. Избрахме една църквичка в един от кварталите на Благоевград, че там кръщенката си е в самата църква.
Вчера реших да науча Яна да си казва името, че нали е кратичко, обаче засега сме на етап като я питам как се казва, отговаря "Я-я"   Grinning  Иначе може да казва "на", но нещо не може да свърже двете срички последователно.
Уф, сега и расте мъдрец, та само се буди и плаче   Sad  и имаме сополки   Sad  Дано избие по-бързо.
Вчера ходихме на разходка без количката. Уж излязохме за малко и наблизо, ама добре си походихме. Накрая като се измори пожела да я взема и си се прибрахме. Иначе луда ставам - по Яна ли да тичам, количката ли да пазя, или пък да бутам и нея търчейки   #Crazy
За спането - спим само по веднъж на ден за около 2 часа и така е от доста време.
Хайде лек ден от мене  Grinning

# 226
Цвети честито ви християнче Joy браво на Ран че е бил толкова кротък и послушен, явно не е имал дяволчета за излизане и затова е бил толкова кротък Laughing Като се сетя Виктор как рева малееееее ужас беше просто, чак на попа му стана неудобно и май съкрати церемонията за да не се мъчи детето Sick и после му вика че дяволчетата се дърпали като излизали затова така се мъчи детето ooooh! Затова снимки няма да ви показвам че нямаме една усмихната снимка от кръщенето, виж после в ресторанта вече беше друго Mr. Green Mr. Green Аз Вики също не съм го постригвала и какви къдрици е заформил направо ми свиди да го подстрижа newsm78 Даже бретона му нее постригван а вече му влиза в очите, ама като не стои как да го отрежа незнам.Малко го бъркат за момиче с тия къдрици ама не ми пука Mr. Green взех да свиквам вече.

# 227
  • Варна
Цветина, честито   bouquet!
Браво на малкия Ран, че е бил така спокоен  Hug.
didi77, добре че сте намерили мляко по вкуса на Марти, че нали имат нужда от млекце малките слънца.
Mama Vessi много кофти това с родителите на съпруга ти  Confused. Дали ако си поговориш с тях няма да отберът от дума  newsm78. Браво на Дани за черешите, голям смях  Grinning.
liana, това да я учиш да казва как се казва е супер  Peace, аз пък не бях се сетила  Embarassed, но ще пробвам Wink.

Аз малкия го подстригах с машинка, затова се справих  Blush, ако трябваше с ножица - едва ли Simple Smile.

Моето слънце го водихме на плаж да походи малко с боси крачета и познайте, не му хареса. Като го оставя на пясъка бос и надига ръце да го взимам.

# 228
  • София
Цвети честито ви християнче Joy браво на Ран че е бил толкова кротък и послушен, явно не е имал дяволчета за излизане и затова е бил толкова кротък Laughing Като се сетя Виктор как рева малееееее ужас беше просто, чак на попа му стана неудобно и май съкрати церемонията за да не се мъчи детето Sick и после му вика че дяволчетата се дърпали като излизали затова така се мъчи детето ooooh! Затова снимки няма да ви показвам че нямаме една усмихната снимка от кръщенето, виж после в ресторанта вече беше друго Mr. Green Mr. Green Аз Вики също не съм го постригвала и какви къдрици е заформил направо ми свиди да го подстрижа newsm78 Даже бретона му нее постригван а вече му влиза в очите, ама като не стои как да го отрежа незнам.Малко го бъркат за момиче с тия къдрици ама не ми пука Mr. Green взех да свиквам вече.

A, пък ние бяхме на фризъор преди 2-3 седмици и сега си едно малко мъжле.Фризъорката имаше висок детски стол с много забавления по него и всякъкви клаксони и свирки и Борко въобще не рева и се държа много добре.И на мен ми се свидеха къдрите, но детето адски се потеше през големите жеги покрай 24 май и реших , че няма смисъл да го мъча с тази коса. Но мисля, че няма да им е много комфортно с дълги коси, които даже не може да ги направите на прическа като момиченцата.
Борко от 10 дни взе много да повтаря думички ( естествено звучат по бебешки ) , но говори.Просто на ден усвоява поне по 2-3 нови думички. Днес например каза на охлъовчето което намерихме на пътя " Оки" , а на мравката " ава" и на възглавницата " гани".Въобше много смешно звучат понякога , но ми е много мило да го слушам и постоянно го поощтрявам да ги повтаря , питам го и чакам отговор и т.н.
Най-ми е смешен като вика на дядо си " Га-го", това е нещо между дядо и Гого ( дядо му и той е Гого като брат му). Споделете какви интересни или смешни думички измислят вашите бебоци. А, най- неразбираемо за мен е " Нао" - което се уверих от опит ,че аначи " ..........."мокро" newsm78

# 229
  • София
Цветина, честито   bouquet!
Браво на малкия Ран, че е бил така спокоен  Hug.
didi77, добре че сте намерили мляко по вкуса на Марти, че нали имат нужда от млекце малките слънца.
Mama Vessi много кофти това с родителите на съпруга ти  Confused. Дали ако си поговориш с тях няма да отберът от дума  newsm78. Браво на Дани за черешите, голям смях  Grinning.
liana, това да я учиш да казва как се казва е супер  Peace, аз пък не бях се сетила  Embarassed, но ще пробвам Wink.

Аз малкия го подстригах с машинка, затова се справих  Blush, ако трябваше с ножица - едва ли Simple Smile.

Моето слънце го водихме на плаж да походи малко с боси крачета и познайте, не му хареса. Като го оставя на пясъка бос и надига ръце да го взимам.

Ние от скоро се научихме като го питам как се казва и казва много ясно "Бо-Бо" и се посочва с пръсче по коремчето.Децата възприемат бързо, просто трябва постоянно да му показваш ,казваш и после питаш и му помагаш докато го каже.

# 230
Здравеите .Това е последното ми включване преди почивката.
Цветина честито ти християнче.Вики и нея имаме намерение да я кръстм на 2 Юли Wink
Мамо Веси браво че вече сте се адаптирали с обстановката,а нас какво ни чака незнам..времето ще покаже.На всичката лудница Вики вади кучешки зъб и по цял ден само плаче,но вече свикнах с това и се правя че не чувам.Добре че все още си имаме baby_neutralи се успокояваме с нея.
Мамо Веси това за свекито наистина неприятно.Ние сме друг вид ,нашия батко не искаше да се отделя от нас и когато свекито искаше да го извежда на разходка тои рев тръшкане не иска.А тя повече от него рева че не  искал баба си.Ами така е като са свикнали само с нас,тук си нямаме баби.Ако имам възможност ще ви пиша от България.Благодаря на всички за топлите пожелания...

# 231
Днес диването откри, че може да ме пръска със слушалката на душа и че аз пищя като го прави- голям кеф падна!!!

ето и снимките ни от кръщенето

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=43342

# 232
  • София
Днес диването откри, че може да ме пръска със слушалката на душа и че аз пищя като го прави- голям кеф падна!!!

ето и снимките ни от кръщенето

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=43342
[/quote

Цветина , Ран всъщност пълното име ли му е, и ако да попа как го кръсти така, чувала съм ,че ако не е христианско името не може да се кращава от православна христианска църква. Или не е така?!
Ран всъщност какво име е и как точно се спря на него.Любопитно ми , защото не съм чувала друго дте с такова име?

# 233
 Честито хриситянче ! Да е жив и здрав и все така красив !!!
Снимките са страхотни  bouquet

# 234
Честит рожден ден Тедулинке !!!

Позволявам си да използвам форума,зада се обърна лично към теб.
Искам от сърце да ти пожелая да си здрава,много здрава ! Като скала,която стотици години стои непокътната под напора на морските вълни.
Да бъдеш много щастлива,като тревичка огряна сутрин от слънцето ,като дете в прегръдката на майка си,като птица,летяща волно в небесата !
Да имаш много,много късмет във всяко едно начинание !
Да бъдеш винаги обичана и обожавана от близките си,за които си слънцето в живота им !
Детенцето ти да расте живо и здраво,да те радва и да те обича безкрайно !
Бъди все така истински човек и приятел !
Благодаря,че беше до мен в най-трудните ми моменти и никога не ме забрави !
Благодаря на интернет!
Благодаря,че те има приятелко !!!
Още сто години поне да празнуваш рожден ден !

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТЕДИ !!!

bouquet    bouquet    bouquet    bouquet

newsm59  bigdance2  party023

love001   hbday   bdbaloni

# 235
  • София
Честит рожден ден и от мен, Тедулина! Grinning

Да си жива и здрава и много обичана Grinning

Да те правят най-щастливата майка и жена твоите мъже Grinning

# 236
  • София
ЧРД, Тедулинка! Много щастие и хубави моменти ти желая! Да си все така любяща, отзивчива и грижовна, а твоите мъже да те даряват с мнооооого радости!  bouquet

# 237
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТЕДУЛИНА!
БЪДИ ЖИВА, ЗДРАВА И ОБИЧАНА МАЙКА И СЪПРУГА!
ВЕСЕЛО ПРАЗНУВАНЕ!

newsm59  bigdance2  bouquet

# 238
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТЕДУЛИНА!!! Пожелавам ти много здраве, щастие и малкия Иси да расте здрав,  щастлив и красив и много да те слуша!!!

Мамо Бубе, Ран му е цялото име. И си е много българско. Има две тълкувания-че идва от рано, ранина- а другото е, че Ран е съкратено от Рангел (както във филма "Момчето си отива", от където сме си го харесали името- офф-ние сме много щастливи,че излиза на двд! ) а Рангел прозилиза от Ангел, Архангел и за това обмисляме дали да не празнува имен ден на 8 ноември- Архангел Михаил- но понеже трябва да казваме- абе той днес има имен ден и за това май няма да го правим- той сам ще си реши дали да празнува като порасне. В църквата не са ни питали, но ако бяха това щях да кажа.

# 239
  • Варна
Благодаря на всички ви за пожеланията  Hug
Една виртуална почерпка от мен  cook .

Цветина снимките са много хубави Simple Smile. Малкия наистина голям послушан. Според мен каквото и да е името не би трябвало да има проблем в църквата, то без значение къде живее някой и какво име има пак може да е християнин. Иначе Ран, както го обясняваш е име с много хубаво значение  Peace.

Имайте хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт