Цвети, честито ти християнче
Ние живот и здраве тази събота ще кръщаваме Яна, та да видим какъв рев ще му удари. Избрахме една църквичка в един от кварталите на Благоевград, че там кръщенката си е в самата църква. Вчера реших да науча Яна да си казва името, че нали е кратичко, обаче засега сме на етап като я питам как се казва, отговаря "Я-я"
Иначе може да казва "на", но нещо не може да свърже двете срички последователно. Уф, сега и расте мъдрец, та само се буди и плаче
и имаме сополки
Дано избие по-бързо.Вчера ходихме на разходка без количката. Уж излязохме за малко и наблизо, ама добре си походихме. Накрая като се измори пожела да я взема и си се прибрахме. Иначе луда ставам - по Яна ли да тичам, количката ли да пазя, или пък да бутам и нея търчейки

За спането - спим само по веднъж на ден за около 2 часа и така е от доста време.
Хайде лек ден от мене
браво на Ран че е бил толкова кротък и послушен, явно не е имал дяволчета за излизане и затова е бил толкова кротък
и после му вика че дяволчетата се дърпали като излизали затова така се мъчи детето
Затова снимки няма да ви показвам че нямаме една усмихната снимка от кръщенето, виж после в ресторанта вече беше друго
Даже бретона му нее постригван а вече му влиза в очите, ама като не стои как да го отрежа незнам.Малко го бъркат за момиче с тия къдрици ама не ми пука
!
.
, аз пък не бях се сетила
.
, ако трябваше с ножица - едва ли
.
и се успокояваме с нея.

.