Брекети – къде, какви, за колко? -тема 10

• 118 594
  • 838
  •   1
Отговори
# 510
Предполагам цените са за 1 челюст?
Не , това са цените за двете челюсти като ако и доло предните 6 зъба също са с бели , цената е 1200 лв. Звучи нереално зарова питам дали някой скоро е бил при нея

# 511
Вече повече от две седмици съм с брекети само горе, притеснявах се за хигиената; но мога да кажа, че в момента е определено по-добра от преди. Все още не забелязвам някакво разместване на зъбите.

Ако всеки ден се гледаш няма да видиш нищо. Не че и аз не го правя, ама местенето почти не се забелязва, но е там и с всеки месец ще забелязваш напредъка.

# 512
Предполагам цените са за 1 челюст?
Не , това са цените за двете челюсти като ако и доло предните 6 зъба също са с бели , цената е 1200 лв. Звучи нереално зарова питам дали някой скоро е бил при нея
Мисля, че си видяла цените, които са били преди доста години!
На мен ми беше казала за метални брекети, не си спомням точно, но беше над 3000 лева, като посещението всеки месец за затягане си го плащаш отделно.
Тази информация е от преди година.

# 513
  • Варна
Да, и аз съм чела и чувала от познати за тази Керанова, че е доста евтино при нея. Даже с калкулирано пътуване Варна - Шумен, би ми излязло малко по-евтино. Но в крайна сметка разбрах, че си е актуализирала цените. Но за Шумен мисля, че е добре, а и съм виждала нейни пациенти, при които се е справила чудесно.

# 514
  • София
Някой да има мнение за Стоматологичния университет и възможността там да се поставят брекети на една доста приемлива цена?

# 515
Някой да има мнение за Стоматологичния университет и възможността там да се поставят брекети на една доста приемлива цена?
За кой град става въпрос?

# 516
  • София
За кой град става въпрос?

Извинявам се за пропуска Pensive. За София се интересувам.

# 517
Аз съм от Пловдив ,но на синът ми преди пет години му поставиха брекети именно в стоматологичния университет на доста достъпна цена.Лечението вече приключи и сме много доволни от постигнатия резултат.

# 518
  • Варна
На мен познати, които са студенти в денталния във Варна са ми казвали, че там си струва да ходиш само, ако трябва да ти се вади зъб, иначе за други процедури използвали възможно най-евтините материали.

# 519
На мен ми беше казала за метални брекети, не си спомням точно, но беше над 3000 лева, като посещението всеки месец за затягане си го плащаш отделно.

Еха. Веднъж цена за лечение, втори път цена за лечение, трети път цена за лечение... Simple Smile)

# 520
Здравейте, нов потребител съм и намерих този форум случайно и бих искал, ако е възможно да ми предложите добър ортодонт от гр.София . Не съм много запознат с нещата, но съм чувал, за неща като начална вноска, вноска всеки месец при преглед и също така някакъв договор. Ще съм благодарен, ако ми бихте помогнали.

# 521
  • София
При избор на ортодонт според мен е важно и местонахождението. Всеки месец в продължение на година, две, три ще се посещава.
Бях с детето на още една консултация за второ мнение при Атанасова, в близост до метростанция Жолио Кюри. Хареса ми, че се плаща една такса и в нея влиза всичко - от взимането на отливките, до анализ и програма за лечение, поставянето на брекетите и месечното посещение. Цената на металните брекети е 3 хиляди лева, тези прозрачните са четири. Подписва се договор. Първоначално се плаща половината, остатъка на вноски при месечното посещение. Нямаше никакво чакане и забавяне на часове. Много приятно и мило отношение. Цената на консултацията е 30 лева.

# 522
При избор на ортодонт според мен е важно и местонахождението. Всеки месец в продължение на година, две, три ще се посещава.
Бях с детето на още една консултация за второ мнение при Атанасова, в близост до метростанция Жолио Кюри. Хареса ми, че се плаща една такса и в нея влиза всичко - от взимането на отливките, до анализ и програма за лечение, поставянето на брекетите и месечното посещение. Цената на металните брекети е 3 хиляди лева, тези прозрачните са четири. Подписва се договор. Първоначално се плаща половината, остатъка на вноски при месечното посещение. Нямаше никакво чакане и забавяне на часове. Много приятно и мило отношение. Цената на консултацията е 30 лева.

Благодаря за информацията. Чувал съм, че при металните брекети може и да е по-евтино, но също така зависело от случая, също така съм чувал позитивни мнения за Моллови. Имаш ли мнение относно този ортодонт Simple Smile ?

# 523
Здравейте!Не успях да прочета цялата тема.
Искам да споделя, че и аз след дълго обикаляне по ортодонти открих своя, преди това се бях отчаяла, че никога няма да успея да сложа брекети тъй като цените които ортодонтите ми искаха бяха от 2000 до 7000 лв. Сега съм със шина, на 28 год. съм и докторката каза, че проблемът ми не е голям имам два зъба за изправяне и шината ще помогне също толкова , колкото и брекетите биха помогнали.Всичко при доктор Нотова ми струваше 350лв. Пари за преглед не взима,на две седмици ходя ,за да стяга апаратчето и ми иска   2 лв за това. За брекети цената е 800 лв.Страшно съм доволна и силно препоръчвам!Доколкото  разбрах има пациенти които идват от съседни градове .Кабинета е в гр.София в кв.Люлин.Също така за мен беше важно ортодонта да обръща достатъчно внимание и да обяснява по подробно нещата които ме интересуват относно носене, поставяне, хигиена и т.н, докторката обръща специално внимание на всеки свой пациент!

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 10:26 от H. Chakalova

# 524
Днес ми сложиха на долна челюст от 2те страни по 2 нови брекетчета, последните от тях са пръстени. Сега поглеждам - единият съм го глътнала  Mr. Green, а другият се държи на дъгата... Пръстените плащат ли се като брекетчетата? Дали ще ми вземат пари утре?

Общи условия

Активация на акаунт