Второкласници 2018/2019

• 96 150
  • 787
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Е, тя нашата е хай левъл даскал  уж, "елитно" ДУ, викам си явно знае Г-жата и преценява силите на децата. Пък и моята щерка в Школо- то е навъртяла две 5ци по математика, по всичко друго 6ци и бях решила че не й е силата точно това. Ама аз инак съм я мъкнала доволно много по разни състезания. Обаче сега се гордее, не знам дали за високия резултат или защото е "била" умника на класа, който е 6 ца по всичко и  го дават всеки ден за пример.
Г-жата на родителската обяви, че само на него нямало нужда да му дава домашни и дори да носи учебници у дома си да се упражнява   Grinning  
И моята коментира смешно Таралежа ( "Мамо, той Отличника има 2 точки по- малко от мен, хем е с триеща се химикалка и си поправяше, а аз не успях"....  смяхме се много  )

# 106
Yangdze, браво на малката!!!
За Кенгуруто май има още време да я запишеш аз доколкото разбрах е до 13ти март записването.
А на 25 ти има МБГ. така, че записвай я на всичко. Малкия страшно много се радва на медалите и е горд. В нашето училище също не се провеждат никакви състезания. Следя ги отделно, показвам задачи и той ми казва иска ли да иде или не.
Нашата директорка не организира нищо, но му е казала, ако искал да си занесе там медалите да ги сложат във витрината в коридора. Той естествено не иска...

# 107
  • Варна
Това с медалите за витрината на учебното заведение ми е познато още от ДГ. Миналата година като спечели златен на първото си математическо състезание, имаше подобни заявки. Занесох им копие на грамотата в крайна сметка.
Сега в училище организират само състезанията на СНБУ, но дори не им казват там резултатите, ние си ги следим. А за други външни състезания - никаква информация, който се интересува - си намира.
Медали не са ни искали, но и да искат, не би им дал. Има си едни закачалки в стаята и си ги кичи там - футболни и математически.

# 108
И малкия казал, че ще ги занесе само за малко 😂😂😂😂😂

# 109
Здравейте:)
Искам да попитам откъде гледате резултатите на децата в сайта на СБНУ, защото там са изкарани само имената на децата, изкарали 50 точки, т.е. максималните точки. А за тези, които имат по-малко?Wink

# 110
Здравейте:)
Искам да попитам откъде гледате резултатите на децата в сайта на СБНУ, защото там са изкарани само имената на децата, изкарали 50 точки, т.е. максималните точки. А за тези, които имат по-малко?Wink
На всички деца са, има и резултатите, различни от 50. Ако филтрираш само по училище може би ще е по - лесно.

# 111
Благодаря:)

# 112
Честит осми март на всички!!!!

# 113
  • Варна
Честит празник, мили дами! Бъдете здрави и много обичани жени и майки! Flowers Hibiscus

# 114
  • Ловеч
И при нас дойдоха търговците, които спомена някоя мама в предните страници. Госпожицата се прибра с книга 17лв и почна да мрънка, че я иска. Била много интересна 3д, с две приложения и куп глупости. Довечер има родителска среща ще се възползвам да им задам някой друг въпрос.

# 115
Хах, Ив, тъкмо влизам и аз от това да се жалвам. Simple Smile
Малкия е очарован също, като твоята мадамка и иска книгата. Довечера ще я върна без да ми мигне окото.

# 116
При нас са по-скромни - по 3 лв. книжките Simple Smile две си е харесал малкия

# 117
Вие колко РС сте имали досега? Аз днес съм на седма поред от началото на септември.
Като чета за книжките, дали няма и нас да сюрпризират? ooooh!
Класната имала РД днес. Удачно ли е да взема картичка, а детето да я надпише и да й я поднеса след родителската? Не ми се ходи с цвете май.

# 118
Ние май 3 или 4 РС сме имали.
Дари, не бих занесла нищо на Госпожата. Единствено бих я поздравила.

# 119
Картичката не е зле, аз съм +1 за нея.

ние май 3 срещи сме имали: една в началото, една преди Коледа, и една сега за края на срок 1

Общи условия

Активация на акаунт