НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 120

• 80 457
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте и от мен! Simple Smile
Вече официално се разделох с 4кг, сантиметри не съм теглила, но при мен 4 кг са, както каза моята приятелка, да си купиш мерцесес и да ти дадат 5лв отстъпка.
По отношение на сваляне и на ядене, държах около 20-25 гр. Въглехидрати на ден но имах проблеми с нулите и никакво движение по кантара за седмица. Увеличих въглехидратите малко и нещата доста се подобриха. Мисля да ги държа около 50гр. Дори си позволих 2-3 лъжици ориз и определено ми е супер. Днес ще си меря макросите и ще се целя с 50-те. Simple Smile)
Мятам снимка и на закуската си Simple Smile
Прибавих й 1/2 филийка препечен хляб - за въглехидратче.

Последна редакция: сб, 03 фев 2018, 10:28 от Danny87

# 151
Тези яйца много ме впечатлиха. Как се приготвят?

# 152
Тези яйца много ме впечатлиха. Как се приготвят?
Най-обикновено пържени яйца, само че ги запържих в малко масълце. Simple Smile и аз ги обръщам, защото много мразя несготвен белтък Simple Smile

# 153
Здравейте, момичета. С какво мога да си направя някакво подобие на палачинка.. смисъл с какво ще е най добре да използвам за режима.. овесени ядки, овесени трици, кокосово брашно, бадемово брашно?  Става дума за малко количество разбира се - 2 супени лъжици колкото да стане някаква смес.

# 154
НВ милинките, по- ни харесаха от опалянките, ама не са като истинските де 😉

# 155
  • Sofia
И аз ги направих вчера,но се разляха,вкусни са,макар и далеееееч от оригинала...може би повечко масло ако се сложи и се поръси със сирене и отгоре ще се получат по-добре

# 156
  • Sofia
Здравейте, момичета. С какво мога да си направя някакво подобие на палачинка.. смисъл с какво ще е най добре да използвам за режима.. овесени ядки, овесени трици, кокосово брашно, бадемово брашно?  Става дума за малко количество разбира се - 2 супени лъжици колкото да стане някаква смес.
С кокосово или бадемово брашно,може и двете или поотделно

# 157
  • София
Като сме на тема рецепти .Правих муската с карфиол.ММ не харесва карфиол и естествено не му казах.След като изяде огромна порция , каза че това е най-хубавата мусака и все по тази рецепта да я готвя.Няма да си признавам с какво я готвя Simple Smile)

# 158
  • Sofia
Днес ще им готвя мусака на моите,но стандартна ,нямам карфиол,ни тиквички ,ни патладжан....
Карфиолът за мусака наситнен ли е/като ориз/ или на кубчета и изобщо ли не се усеща миризмата му?

# 159
  • Бургас
Два варианта мога да ти предложа:
- кокосова палачинка - 1 яйце, 1 с.л. кокосови стърготини и малко вода. Разбиваш всичко, оставяш 10 минути да поемат стърготините и печеш на омазнен тиган от двете страни. Тази леко сладникав от стърготините, подходяща е за сладък пълнеж;
- обикновена палачинка - 1 яйце, 1 с.л. кокосово брашно. Всичко изсипваш в блендер и разбиваш. Пече се като стандартна палачинка. Тази не съм я правила, но ми изглежда много добре.
Милинките са страхотни, на мен ми харесват повече от стандартните. За да не се разтичат топчетата, слагайте повече брашно. Аз пропускам изварата, слагам само овче сирене.

# 160
Мирише си на зеле карфиолът, аз и пицата за това рядко я  правя

# 161
Аз съшо не харесвам карфиола. По-скоро ми мирише на веднъж ядено зеле, затова си го хапвам суров. Simple Smile)
А ето ви една неделна грозотийка от мен ")))
Ама ако знаете как смърдя на чесън! Хаха

# 162
  • София
Сложи повече  чубрица на мусаката с кардиол и няма да се усеща.

# 163
Това от последната снимка няма как да си го причиня.

# 164
Това от последната снимка няма как да си го причиня.
Хихи, напълно те разбирам, от скоро го хапвам и не мога да му се наситя, почти всяка седмица приготвям, но ще е до време. Ако трябва да избирам, бих хапала бутче. Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт